Λέρωσε κοντά στο μπολάκι με το νερό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kaitikati

Νεοφερμένο μέλος

Ο kaitikati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
καλημέρα σε όλους!
θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας...

σήμερα το πρωί έγινε το εξής με τον λευτέρη μου και είναι η 2η φορά που το κάνει και αρχίζω να ανησυχώ.
με λίγα λόγια, έκανε τσίσα του δίπλα στο πιατάκι που του βάζω νερό. :blink:
και τις δυο φορές που έγινε δεν πρόλαβα να δω τι ακριβώς κάνει αλλά ακούω το πιατάκι να κουνιέται και μέχρι να πάω τα έχει "αμολήσει" στο πάτωμα :( :redface: ...
δεν υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης στην άμμο του ή κάτι αντίστοιχο..

μήπως ξέρετε αν σημαίνει κάτι αυτό, μήπως να τον πάω στην γιατρό?
σας έχει τύχει ποτέ εσάς κάτι τέτοιο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ismini, ευχαριστώ για την απάντηση.
πρόβλημα συμπεριφοράς το βλέπω περισσότερο..
βέβαια όταν κάνει τσίσα του μετά ξύνει το πάτωμα. δεν ξέρω..
πρέπει να εντοπίσω το πρόβλημα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως στην άμμο αισθάνεται κάποια μυρουδιά που δεν του αρέσει;

Παντως κι εγω δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό :hmm: . Εισαι σίγουρος πως ειναι τσίσα? Συγγνωμη που ρωτάω αλλά μηπως απλά εχυσε το νερό εξω? Αυτό το κάνει συχνά κι οδικός μου. Μου κανει εντύπωση πάντως σαν γεγονός.

Μηπος να του εβαζεσ το πιατακι με το νερο σε καπιο αλλο σημειο?

κ ο πισσας μου το κανει που κ που αυτο δεν εχει καπ[οιο προβλημα υγειας ιναι μια χαρα μαλλον ειναι συμπεριφορας το προβλημα

χριστίνα τσίσα είναι στάνταρ!
ladycat κι εγώ νομίζω πρόβλημα συμπεριφοράς είναι γιατί σχεδόν πάντα, εξόν των 2 αυτών φορών που το έκανε, χρησιμοποιεί μια χαρά την άμμο του, την οποία καθαρίζω καθημερινά, οπότε υποθέτω δεν παίζει πρόβλημα μυρωδιών (thanasis 46).
purina, δεν νομίζω το πιατάκι ότι παίζει μεγάλο ρόλο αλλά θα το δοκιμάσω, thanx ! :)

σήμερα ας πούμε, όλα νορμάλ..
ίσως να θέλει να του δώσω σημασία. γιατί έχει γίνει μόνο πρωί που πίνω καφέ πριν πάω δουλειά και είμαι από τον ύπνο και γενικώς αλλού πατάω αλλού βρίσκομαι.. :redface: αν και προσπαθώ να του κάνω παρέα μέχρι να φύγω, και είναι ο βασικός λόγος που καθημερινά πάω 1 ώρα αργότερα!! :)

αλλά καλού κακού, θα πάμε και μια βόλτα στον γιατρό:hmm: ..

Ερώτηση

Ερώτηση: Το κυπελλάκι με το νερό, φαγητό βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το κρεβατάκι του και την άμμο του; Ο κτηνίατρος μου από τα πρώτα πράγματα που μου είχε ξεκαθαρίσει ήταν ότι η άμμος,δεν πρέπει να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το φαγητό-νερό και το κρεβάτι του, γιατί για κάποιο λόγο τα μικρά γατιά “μπερδεύονται”:/:

Mπορεις να βάλεις υγρό στην πρίζα, είπε η γιατρός, Γιατι το πρόβλημά σου συμπίπτει με ένα περίπου δικό μου. 2 απο τα γατάκια που έδωσα, 1,5 μηνών κατουρισαν σε κρεβάτι κιολας. Tο ένα κατουράει και στη ντουσιέρα. H γιατρός μου είπε -για τα μικρά- οτι μπορει να είναι διάφοροι λόγοι αλλά κανεις απο αυτούς δεν ταιριάζει με τον Λευτέρη.:/: Πήγες στο γιατρό; Eύχομαι να λυθεί το πρόβλημα γρήγορα.

Παντως μου κανει εντυπωση πραγματικά. Δεν μου εχει τυχει!

Εμένα ρε παιδιά ο Μέμος μου, μη το ματιάσω το μωρό μου, κανένα πρόβλημα από την αρχή. Στο ίδιο δωμάτιο είναι όλα, αλλά δεν έχει λερώσει ποτέ πουθενά, εκτός από την πρώτη μέρα που είχε διάρροια. Αρχικά τον έβαλα εγώ πάνω στην άμμο του και τον έκανα από κάτω με το μαντηλάκι για να κατουρήσει και μετά το έκανε μόνος του κανονικά. Τυχερή ήμουνα, τι να πω!

Mπορεις να βάλεις υγρό στην πρίζα, είπε η γιατρός, Γιατι το πρόβλημά σου συμπίπτει με ένα περίπου δικό μου.
Ολγα τι είναι αυτό;

παιδιά δεν είναι στον ίδιο χώρο η άμμος με το φαί του..
η άμμος έξω στο μπαλκονάκι και το φαγητό και το νεράκι μέσα..
δεν πήγαμε ΄ακόμα στον γιατρό, θα γίνει μες στη βδομάδα. πάντως Όλγα καλή ιδέα, θα το δοκιμάσω... :)

Eγώ το Feliway για άλλο λόγο το είχα πάρει 2 φορες. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανε :hmm: αλλά το ξαναπήρα μήπως και ηρεμίσει η Mπιάνκα. Tώρα είναι πιο ήρεμη και τη Σακίρα μας (ευκαιρία να σου πω τα νέα της) την αντιμετωπίζει ίδια με την Kαρμέλα. Δηλαδή χάλια :lol: Eντάξει πια μόνο χου τους κάνει. Δεν ξέρω αν το φάρμακο την επηρέασε καθόλου. Πάντως εχει τελειώσει ένα μήνα το Φελιγουει. Δεν χάνεις όμως τίποτα εκτός απο 20 ευρώ περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο. Aκόμα το κάνει ο Λευτέρης;

Eγώ το Feliway για άλλο λόγο το είχα πάρει 2 φορες. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανε :hmm: αλλά το ξαναπήρα μήπως και ηρεμίσει η Mπιάνκα. Tώρα είναι πιο ήρεμη και τη Σακίρα μας (ευκαιρία να σου πω τα νέα της) την αντιμετωπίζει ίδια με την Kαρμέλα. Δηλαδή χάλια :lol: Eντάξει πια μόνο χου τους κάνει. Δεν ξέρω αν το φάρμακο την επηρέασε καθόλου. Πάντως εχει τελειώσει ένα μήνα το Φελιγουει. Δεν χάνεις όμως τίποτα εκτός απο 20 ευρώ περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο. Aκόμα το κάνει ο Λευτέρης;
Βρε Όλγα, δεν δοκιμάζεις να ψεκάσεις τις μικρές με λίγο catnip? (Αν κάνει βέβαια). :P ;)

Mια μέρα που μίλαγα με τη Φρόσω με ενθάρυνε να τις φέρω όλες μαζί για πρώτη φορά. Mου λέει ψέκασε με κάτνιπ. Ψέκαζα κι εγώ τον αέρα, τα πατώματα και λίγο αυτές θα τις πήρε. Aλλά τίποτα :/:
Πάλι καλά που δεν τις δέρνει. Kαταλαβαίνει οτι τις έχω φέρει εγώ και οτι δεν κάνει. Oταν θέλει είναι πολύ γλυκειά. Mαζί μου εννοώ. Oι άλλες όμως πλένονται μεταξύ τους. :up: Eδεσε το προξενιό!

το κατνιπ παντως δεν εχει καμια επιδραση σε γατακι μικροτερα των 6 μηνων.

μην το λετε αυτο η πατουνι μολις το μυρισει κανει σαν μαστουρωμενο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back