Λέτε να θυμώσει;;;

kittycat irene

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kittycat irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
Εχω μια σιαμεζουλα,την Μαγγι.Θελω και αλλο ενα γατακι και δεν ξερω πως θα το παρει....Θα ζηλεψει?Θα νευριασει?Θα θυμωσει?Αν ξερετε,βοηθηστε...:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποτε είχα κι εγώ μια σιαμεζούλα και, όταν ήταν 5 μηνών, πήρα ένα αδέσποτο θηλυκό. Η σιαμεζούλα αντέδρασε πολύ φυσιολογικά, της πήρε πολύ λίγη ώρα να συνηθίσει το καινούργιο γατάκι και μετά έγιναν αχώριστες. Βέβαια φαντάζομαι ότι οι αντιδράσεις θα ποικίλλουν ανάλογα με το χαρακτήρα, αλλά θα πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι μπορω να κανω???
βοηθησε με!!!!

Κοιτα, να μην θυμωσει στην αρχή λίγο σπάνιο. Αλλά μετά τα βρισκουν όλες οι γάτες;) Αξίζει τον κοπο, ακου κι εμενα που εχω 3 κοριτσια:happy: Δεν υπάρχει πειπτωση να μην τα βρουν στο τελος. Η Μπιάνκα εκανε σαν τερας οταν ήρθε σπίτι η Καρμελα. Μολις ειχε πεθανει η αγαπημενη της Μελανι και δεν ήθελε καμμια άλλη. Εξινε τα τζάμια στην αρχή και ουρλιαζε. Μετά αποτραβήχτηκε και τώρα πλένονται ασταμάτητα. Αρκει να μην απογοητευτεις στην αρχή. Ισως και με την πρωτη να πάει καλά αλλά μην απογοητευτεις. Αξιζει οσο τιποτα μια δευτερη γάτα κυριως για παρεα στην άλλη. Ποσο ειναι η δικιά σου;

σε αφηνει και η μαμα σου να παρεις δευτερο γατακι..:redface::redface: τυχερη..:rolleyes::rolleyes:

Και εγώ είχα φέρει στο σπίτι ένα μωρό αδέσποτο που είχα βρει και η Berla έκανε σαν τρελή απο νεύρα αλλά τώρα δεν κάνει χωρίς τον Τσάρλυ.Στην αρχή πίστευα ότι θα ζήλευε και θα άλλαζε η συμπεριφορά της, αλλά τελικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα δύο γάτες απο μία, έχουνε παρέα όταν λείπω στην δουλειά, παίζουν, δαγκώνονται, γενικά έχουνε γέλιο.θα σου πρότεινα να πάρεις δεύτερο... :up:

Κατ'αρχήν θα σε συμβούλευα να μην πιέσεις την κατάσταση. Μην προσπαθήσεις να τις συμφιλιώσεις από το πρώτο λεπτό, είναι λογικό στην αρχή η κατάσταση να είναι βολιδοσκοπική και η γατούλα να αντιδράσει επιφυλακτικά. Επίσης μην απομονώσεις κάποια γατούλα μόνο και μόνο επειδή νιώθεις ότι υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Εγώ θα πρότεινα να τις έχεις μαζί στον ίδιο χώρο, αρκεί να είναι αρκετά μεγάλος ώστε η κάθε γατούλα να έχει τον προσωπικό της χώρο κάπου. Σε λίγες μέρες θα καθαρίζει η μία την άλλη! :D

Τελικά τη στειρώσατε τη Maggie?
Αυτή είναι μια βασική προϋπόθεση για να δεχτεί καλά το καινούριο γατάκι, να έχει δηλαδή ηρεμήσει πρώτα από το στρες που της προκαλεί ο οίστρος.

εμένα η αμάντα είναι 9 ετων.καλομαθημένη.και στριγγλιτσα.μιλάμε οτι δεν είχε ποτέ επαφή με αλλα ζωα.εκτός απο τα περιστέρια που βλέπει απο το μπαλκόνι και μια γατούλα στην αυλη της εκκλησίας.προ 2 μηνων υιοθέτησα την ψιψινέλ.περίπου 3 μηνων τώρα.μιλάμε για μεγάλη διαφορά ηλικίας.όλοι μου έλεγαν οτι η αμάντα θα την φάει!!!!!!!!!!!!!ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του mycat για τη γνωριμία τους.τώρα όταν η ψιψινέλ πάει να "κλέψει "φαγητό απο το μπωλ της αμάντας εκείνη κάνει πίσω.οι φάπες και τα χχχχχχχχχχχχ είναι φυσιολογικά.μην απογοητευτείς.με υπομονή ολα γίνονται.μεγάλη σημασία παίζει και η δική μας συμπεριφορά. να δείχνεις οτι αγαπάς το ίδιο την πρώτη σου γάτα.

και να θυμώσει ξύδι:P

δηλαδή ενοώ θα της περάσει, αν θυμώσει που συνίθως δεν θυμώνουν απλά είναι με τον τρόπο τους κάπως επιφυλακτικές μέχρι να γνωριστούνε καλύτερα:)

αν τύχει πάντως και πέσει καμιά φάπα την πρώτη μέρα μη τρομάξεις και μη μπεις στην μέση γιατί τότε μπορεί να τσαντιστούν και οι 2 μαζί σου που τόλμησες να ανακατεφτείς στην σχέση τους:redface:

ωραίο κόλπο είναι αυτό με το τζάμι για την πρώτη οπτική επαφή, η μία από μέσα η άλλη απέξω με το τζάμι ένα δαχτυλάκι ανιγμένο. Τις βλέπεις να πουλάνε μαγκιές και να κάνουν αγριάδες πίσω από το τζάμι, πολύ γέλιο:lol:

γενικά έχω την εντύπωση πως οι σιαμέζες είναι κάπως ποιό δεκτικές στα νέα μέλη:hmm:, είναι και αρκετά παιχνιδιάρες και δραστήριες μαζί με άλλες γάτες και σε καμιά βδομάδα περίπου που θα τα έχουν βρεί, θα ξετρελαθεί με τα παιχνίδια που θα κάνει με το νέο γατάκι και εσύ βλέποντάς τες:D

οι γονεις μου με αφινουν να παρω μια γατουλα που καθετε εξω μεγαλητερη απο την μαγγι.Θα την εχουμε μεσα εξω.Την μαγγι δεν με αφινουνε να την στηρωσω.Ηαλλη η γατα ειναι φιληκη κ χαδιαρα.Η μαγγι με το που την σηνανταει της κανει χχχχχχχ...δεν ξερω....

Γιατι οι δικοι σου δεν θελουν να στειρωσουν τη γατουλα??

ναι γιατι;:hmm::hmm::hmm:

αλειθια,δεν ξερω...

τους εχεις πει οτι υποφερει αν δεν στειρωθει και μπορει μελλοντικα να παθει πυομητρα και καρκινο?

ναι υπαρχουν καποια αρθρα εδω και σε αλλα σαιτ που εξηγουν τους λογους που πρεπει να στειρωθει ενα κατοικιδιο:happy:

τους εχω δωσει κ πει τα παντα,αλλα λενε οτι στερουμε την ελευθερια του ζωου

Αν σας γεννάει ομως συνέχεια τι θα κάνετε βρε παιδιά;; :/:

δεν ξερω...

Τι να πεις κι εσύ βρε, καταλαβαίνω...

Ρώτησε ομως τους γονείς σου τι έχουν στο μυαλό τους για το θέμα αυτο; Τι θα τα κάνουν τόσα γατάκια; Κι αν η γατούλα αρχίσει και ουρλιάζει επειδή θέλει να ζευγαρώσει τι θα γίνει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back