Λίγη βοήθεια - Εμετοί και διάρροια

christal

Νεοφερμένο μέλος

Η christal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Έχω δύο ψιψινάκια δύο μηνών, την προηγούμενη τρίτη έκαναν το πρώτο εμβόλιο...πριν λίγο η Μύρτη έκανε εμετούς μέχρι που άδειασε το στομαχάκι της και είδα στην άμμο ότι έκανε και διάρροιες...στην αρχή υποθέσαμε ότι ήταν από μία μικρή τουμπίτσα που έφαγε πέφτοντας από το μαξιλάρι αφού έπεσε με την κοιλιά αλλά όταν είδα και την άμμο σκέφτηκα ότι θα είναι κάτι άλλο...εχτές τους έδωσα για μεζεδάκι..kitten της royal canin που είναι σε σακκουλάκια...είναι και κυριακή και έχω αγχωθεί πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως την πειρα3ε το φαγακι?? ειναι ζωηρη ή εχει μελαγχολησει???αν ειναι ζωηρη λογικα δεν 8α ειναι τιποτα...ετσι αντεδρασε και η δικια μου μετα το πρωτο εμβολιο και την αλλαγη τροφης...και ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ηταν φυσιολογικο εφοσον ηταν ζωηρουλα κατα τ' αλλα....γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο κινητο τον κτηνιατρο σου ωστε να εισαι σιγουρη τι συμβαινει??
επιπλεον στο link μπορεις να δεισ τις εφημεριες των κτηνιατριων στην αττικη... https://www.skmza.gr/Efhmeries/efhmeries.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ...γενικότερα παίζει κανονικά...μόνο στην αρχή πήγαινε από δώ κι από κει σαν ζαλισμένη προς το παρόν δεν έχει κάνει τπτ καινούριο...

Κροκετούλες τρώνε ή είναι πολύ μικρά για κροκέτα? Αν τρώνε δοκίμασε να τους δώσεις..Εμένα όταν είχε δυσκοίλια ο μικρός,ο γιατρός μου είχε πει να του δίνω για λίγες μέρες μόνο κονσέρβα γιατί με την κροκέτα σφίγγουν τα κακάκια τους..Οπότε φαντάζομαι ότι σ' αυτή την περίπτωση θα βοηθήσει το ανάποδο..

Κροκετούλες τους δίνω και είπα να τους δώσω μεζεδάκι-λίγη κονσέρβα...αλλά μάλλον τα πείραξε η συγκεκριμένη....

Έχω δύο ψιψινάκια δύο μηνών, την προηγούμενη τρίτη έκαναν το πρώτο εμβόλιο...πριν λίγο η Μύρτη έκανε εμετούς μέχρι που άδειασε το στομαχάκι της και είδα στην άμμο ότι έκανε και διάρροιες...στην αρχή υποθέσαμε ότι ήταν από μία μικρή τουμπίτσα που έφαγε πέφτοντας από το μαξιλάρι αφού έπεσε με την κοιλιά αλλά όταν είδα και την άμμο σκέφτηκα ότι θα είναι κάτι άλλο...εχτές τους έδωσα για μεζεδάκι..kitten της royal canin που είναι σε σακκουλάκια...είναι και κυριακή και έχω αγχωθεί πολύ...
Μπορει να οφειλετε στην αποτομη αλλαγη του φαγητου ειτε σε αντιδραση στο εμβολιο. Αν εχει ορεξη για παιχνιδι ειναι ζωηρη κλπ τοτε δεν υπαρχει ιδιατερος λογος ανησυχιας:)

Μην επιχειρείς να δίνεις σε τόσο μικρό γατάκι κονσέρβα.
Τα μωρά μέχρι 6 μηνών τρέφονται μόνο με κροκέτες ειδικές για γατάκια μέχρι 1 έτους.
Και ποτέ μη δώσεις γάλα γιατί προκαλεί διάρροιες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back