Annamj
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Γεια σασ ,με λενε Αννα και ειμαι φοιτητρια στην Αθηνα .Μολισ απεκτισα μια γατουλα η οποια ειναι περιπου 1.5 ετον .Δεν ειχα ποτε ξανα γατα ουτε γενικοτερη επαφη με αυτεσ παλιοτερα .Η κλειω μου ειναι λιγο ταλεποριμενη καθωσ ηταν αδεσποτη .Λεγοντασ ταλαιποριμενη ενοω οτι ειχε ενα ατυχημα και ειχε σπασει την λεκανη της .Τωρα ειναι καλα και περπαταει μια χαρα .Το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειναι μαζι μου περιπου μια βδομαδα δεν φενεται να με εχει συνιθισει και πολυ .Θα ηθελα απο εσασ μερικεσ σιμβουλεσ για να κανω την γατουλα μου να με εμπιστευθει και να με ΄΄αγαπισει '' .....δεν ξερω αν υπαρχουν συμβουλεσ γιαυτο το προβλημα ..θα το ρισκαρω.!
Ευχαριστω πολυ !
πρωτα απ'ολα μπραβο σου που την υοθέτησες.
Τωρα για ολα αυτα ρίξε μια ματιά εδω:https://www.mypetz.gr/threads/Γιατί-και-πώς-θα-υιοθετούσατε-μια-ενήλικη-γάτα.220423/
και εδω:https://www.mypetz.gr/threads/nέα-γάτα-στο-σπίτι.219043/
δεν ειμαι ιδικος αλλα προσπαθω να βοηθησω ελπιζω να σε βοηθησαν αρκετα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Annamj
Νεοφερμένο μέλος
Με βοηθισατε αρκετα

Να ρωτισω και κατι αλλο ... ειναι φυσικο για τισ γατεσ να εχουν ξεσπασματα ? ..Ασ πουμε καποιεσ φορεσ παω να την πλησιασω και εκεινη τρεχει σαν τρελη να φυγει
Α επισεισ ,την πηρα απο μια φιλοζωικη και μου ειπαν να μην την αφηνω να βγαινει εξω για 20 μερεσ τουλαχιστον .Εχθεσ ειχα ξεχασει ενα παραθυρο ανοιχτο .....και απλα εξαφανιστικε για κατι ωρεσ (μπορω να πω πωσ τρομοκρατιθικα αρκετα ...) ομωσ μετα γυρισε πισω ...!Ξερω πωσ συνιθιζουν να το κανουν αυτο οι γατουλεσ ...ομωσ αυτο σημενει μηπωσ στη δικη μου περιπτωση οτι τησ αρεσει εδω ? ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Σασ ευχαριστω που απαντισατε τοσο γρηγορα !
Με βοηθισατε αρκετα
Να ρωτισω και κατι αλλο ... ειναι φυσικο για τισ γατεσ να εχουν ξεσπασματα ? ..Ασ πουμε καποιεσ φορεσ παω να την πλησιασω και εκεινη τρεχει σαν τρελη να φυγειΑ επισεισ ,την πηρα απο μια φιλοζωικη και μου ειπαν να μην την αφηνω να βγαινει εξω για 20 μερεσ τουλαχιστον .Εχθεσ ειχα ξεχασει ενα παραθυρο ανοιχτο .....και απλα εξαφανιστικε για κατι ωρεσ (μπορω να πω πωσ τρομοκρατιθικα αρκετα ...) ομωσ μετα γυρισε πισω ...!Ξερω πωσ συνιθιζουν να το κανουν αυτο οι γατουλεσ ...ομωσ αυτο σημενει μηπωσ στη δικη μου περιπτωση οτι τησ αρεσει εδω ? ....
Καλημέρα και να σου ζήσει η καινούρια σου γατούλα! Θέλει υπομονή και επιμονή από μέρους σου για να την κάνεις να αισθανθεί άνετα και να μην φοβάται. Αυτο που σου είπαν από την φιλοζωϊκή, στο είπαν γιατί αν βγει έξω και φύγει θα ψάξει να βρει το χώρο που ήταν πριν έρθει σε σένα. Αν υπάρχει καθημερινά φαγητό, φρέσκο νεράκι και πολύ πολύ αγάπη από εσένα, να είναι σίγουρη ότι δεν θα θέλει να φύγει!

Annamj
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Annamj
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω!
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμβουλές θα βρεις στο σχετικό άρθρο, εδώ.τα κανει στις φλοκατες και στα χαλια ΕΚΤΟΣ απο την αμμο της ... Καμια συμβουλη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool