.παιδια πρεπει να τους δειξω κατι να αντικρουσω τα επιχειρηματα τους
...θα φας τριχες,θα παθεις τοξοπλασμα,τα κακα κολλανε στα ποδια,τα μεταφερουν παντου,ειναι βρωμικες...και οι πιο ηπιες αντιδρασεις....οι γατες ειναι για την αυλη.ΟΧΙ για το σπιτι

αχ θα με τρελανουν
.....ηδη ειχα παρει ενα γατακι ειχα παρει τα παντα,ηταν πανεξυπνο και πολυ ηρεμο κ φιλικο,να φανταστεις κοιμοταν στο ειδικο μαξιλαρακι του μαζι με τα λουτρινα του,για να μην ερχεται σον καναμπε οταν ερχονται οι περιεργοι,ηταν ενα πολυ σπιτισιο μωρο...το οποιο κατεληξε τελικα στο χωριο στην αυλη της γιαγιας γιατι οι υστεριες ηταν πολλες,το σπιτι παρακαλω δικο μου και του φιλου μου αλλα ολοι χωνονται

...το θεμα ποιο ειναι θα περιμενω να κανω δικο μου σπιτι σε 10 χρονια και αν κανω για να ζησω το ονειρο μου?????
δυστηχως αυτο περιμενω και με λυπει ιδιαιτερα....ειμαι ηδη 26...μηπως να φυγω στο εξωτερικο να ησυχασω

??????τελοςπαντων...αυτο ηταν ενα ξεσπασματακι.απλα ψαχνω αρθρα σκετικα με αρρωστιες κτλ....που θα παει...φετος τελειωνω την 2η σχολη μου(τερμα το διαβασμα επιτελους)καπου θα παω αναπληρωτρια...φανταζομαι...εκει να δεις....θα γεμισω το σπιτι μου γατια...οι μετακινησεις με αγχωνουν λιγο...σαβ/κυρ,χριστουγεννα,καλοκαιρι...εχουμε και εναν αντρα πρεπει να επιστρεφω στην πολη!η να περιμενω 1-2 χρονια που θα γυρισω μονιμα πισω ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ και κανενας δεν θα μπορει να πει και τιποτα...τωρα δυστηχως ενισχυουν και οι υπολοιποι οικονομικα....
....καλο ειναι πιστευω να εχω γατουλινια οταν ειμαι καπου μονιμα.δεν θελω μωρε να τα ταλαιπωρω κ αυτα.θεε μου απο που ξεκινησα και που εφτασααααα.....αυτες ειναι οι προσδοκιες μου,αυτα ειναι τα ονειρα μου και ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα
Στεναχωρήθηκα παρα πολυ με το μνμ σου.Είχες ένα γατάκι,και σε ανάγκασαν να το πας στο χωριο...,εισαι 26 χρονων..και δεν μενεις καν στο σπιτι των γονιων σου,και παρ'ολα αυτα....σε αναγκασαν να το αφησεις στην αυλη;;
Οτι και να τους δειξεις,οτι και να τους πεις..αν δεν εισαι ΕΣΥ αποφασισμενη να κανεις αυτο που θελεις,ΠΟΤΕ δεν θα το καταλαβουν.Εισαι ενηλικη καρδουλα μου και πρεπει να το καταλαβεις αυτο.Οποιος σιχαινεται να κατσει στον καναπε που καθοταν η γατα,ας μην ερθει σπιτι σου..αν το συνηδητοποιοησουν αυτο,οπως και επισης οτι θα εισαι δυστυχισμενη χωρις τα ζωακια που αγαπας,θα κανουν πισω..Δεν ειναι δυνατον να μην εχεις γατα,επειδη δεν αρεσει στη μαμα ,στον μπαμπα,στον ξαδελφο και δεν ξερω και εγω σε ποιον αλλον.Να ξερεις κατι..ΕΜΕΙΣ επιτρεπουμε στους αλλους,οποιοι και αν ειναι αυτοι,να χωνονται στη ζωη μας...αν δεν το επιτρεψουμε εμεις..δεν θα γινει..
Όσον αφορα τις αρρωστιες...ποιες αρρωστιες;;;η τοξοπλασμωση(που θεωρειται και η πιο σοβαρη) καταρχην ειναι επικυνδινη ΜΟΝΟ όταν καποια ειναι εγκυος,και ΔΕΝ μπορει να εχει η γατα τοξοπλασμωση οταν μενει αποκλειστικα μεσα στο σπιτι,και δεν τρωει ωμα κρεατα.Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που εχουν παθει τοξοπλασμωση ειναι επειδη καταναλωσαν οχι καλα πλυμμενα λαχανικα,μισοψημενα κρεατα και καποια αλλαντικα..ναι αλλαντικα!! Το μικροτερο ποσοστο κολλαει απο γατα,και ξαναλεω οτι οι γατες μεσα στο σπιτι που δεν τρεφονται με ωμα..δεν εχουν τοξοπλασμωση.Ακομα και με αδεσποτα να ασχολησαι,παλι αν τηρεις τους κανονες υγιεινης ειναι πολυ δυσκολο να κολλησεις .Τα εμβολια γινονται στη γατα για την δικια της προστασια,οχι για εμας..καθοτι ΔΕΝ κολλαει καμμια αρρωστια της γατας στους ανθρωπους.
Για ενδωπαρασιτα(ταινιες κλπ) δινουμε το χαπακι καθε 3 μηνες(που και αυτο ειναι υπερβολικο αν μενει μονο μεσα η γατα)...Περισσοτερο κινδυνευει η γατα απο εμας,παρα εμεις απο αυτην.Σου παραθετω και σχετικο λινκ..https://www.mypetz.gr/threads/Τοξοπλασμάτωση-και-δημόσια-υγεία.219979/
Εξω να ζησει η γατα;;;μα δεν θα ζησει...αρρωστιες,φολες,αυτοκινητα....Δες και εδω..
https://www.mypetz.gr/threads/Πρέπει-να-βγαίνει-η-γάτα-έξω.219111/
Θα σου ξαναπω παντως οτι,ΟΣΑ και να τους δειξεις,αν εσυ υποχωρεις και δεν δειξεις οτι εισαι αποφασισμενη να κανεις το αυτονοητο..να διεκδικησεις δηλαδη τα δικαιωματα σου ,δεν προκειται να καταφερεις τιποτα.Θα περιμενεις δηλαδη να "καταλαβουν" ;;;και αν δεν καταλαβουν ποτέ;; εσυ δηλαδη δεν θα εχεις γατα,επειδη οι αλλοι δεν καταλαβαινουν;; κακα τα ψεμματα καποιοι ανθρωποι δεν αλλαζουν αποψεις.Εγω στη θεση σου θα πηγαινα στο χωριο και θα ξαναεπαιρνα τη γατουλα σπιτι μου.
Σου εύχομαι τα καλυτερα

ΥΓ.και κατι αλλο.Αν αποφασισεις να εχεις παλι γατα σπιτι σου,να εισαι σιγουρη για αυτο που κανεις και να εισαι συνηδητοποιημενη οτι δεν θα υποχωρεις καθε φορα που θα δεχεσαι πιεσεις..ειναι πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ για ενα γατακι που εχει μαθει μεσα στο σπιτι να αφηνεται εξω,ακομα και αν αυτο ειναι η αυλη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάτα πόδι. Αν έτσι είναι η κατάσταση και χώνονται στο σπίτι το δικό σου και του φίλου σου δεν θα έχει καμμιά διαφορά σε δέκα χρόνια. Αν σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση τέλειωσε το τώρα άρχισε να τσιρίζεις με ότι σε πειράζει αν μη τι άλλο θα νομίζουν ότι τρελάθηκες
Με καταστάσεις τέτοιες κόψε τα πολλά πολλά γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ σε σένα και για να μην λες σε δέκα χρόνια για την ζωή που δεν έζησες κάντο τώρα. Έμενα με τους γονείς μου μέχρι τα 26 γιατί αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, σε μια ανάλογη κατάσταση βρήκα σε μια βδομάδα δουλειά (καμμιά σχέση με το αντικείμενό μου), σε ένα μήνα σπίτι πλήρωσα προκαταβολή και μετακόμιση έκανα τελείως μόνη μου. Τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα αυτοχαστουκίζομαι που δεν το έκανα στα 22..Ενώ οι γονείς μου δεν συμφωνούσαν τώρα ο μπαμπάς μου με ρωτάει αν χρειάζομαι κάτι στο σπίτι και μου φτιάχνει τα ηλεκτρικά. Οι γονείς μου δεν παρέμβαιναν στην ζωή μου και δεν είχα πρόβλημα μαζί τους αλλά κ εγώ δεν μπορούσα να έχω κατοικίδιο (ο μπαμπάς μου σιχαίνεται τις γάτες) και χρειαζόμουν τον χώρο μου. Μια φορά είχα βρει ένα στο δρόμο όταν ήμουν 15 το πήγα σπίτι και το πήγαμε άρον άρον σε μία γνωστή που είχε σπίτι με αυλή. Ακόμα έχω εφιάλτες και σκέφτομαι τι απέγινε το γατάκι μου κ ας το είχα τόσο λίγο. Μόλις είπα ότι έχω γάτα ο μπαμπάς μου άρχισε να γκρινιάζει μέχρι που του είπα ότι η γάτα κοιμάται στο κρεβάτι μου και κόντεψε να λιποθυμήσει. Φώναξε, τσίριξε, σπίτι μου είναι και η γάτα δεν φεύγει (αν δεν θες να φύγει). Σε πληροφορώ ότι ο μπαμπάς μου με ρωτάει στο τηλέφωνο τι κάνει η γάτα πλέον. Το να επεμβαίνουν και στη ζωή σου είναι ακόμα πιο δύσκολο γι'αυτό πάτα πόδι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.mypetz.gr/picture.php?pictureid=4155&albumid=739&dl=1286527194&thumb=1 οριστε και το καλο μου,5 μηνων κοριτσαρα.οτι αλλο βρειτε σχετικα με το θεμα ευπροσδεκτο,ακομη και θεμα λαβοτομη στους γονεις ειναι δεκτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να βάζεις όρια σε όλους ανεξαιρέτως και δεν θα στο παίξω έξυπνη γιατί μου πήρε πολλά χρόνια να το καταλάβω αλλά αν δεν θέσεις όρια στους άλλους ανεξαιρέτως θα στα πατάνε απροκάλυπτα. Αυτό περιλαμβάνει και φίλους και σχέσεις. Δεν έχει κανένα νόημα να είσαι όπως σε θέλουν οι άλλοι και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν είσαι μέσα στον χορό και έχεις να τα βάλεις με διαφορετικές νοοτροπίες. Απλά γνώμη μου είναι ότι είσαι στην κατάλληλη ηλικία να διαμορφώσεις την δική σου προσωπικότητα και άποψη και αν δεν συμφωνείς με νοοτροπίες να διαμορφώσεις την δική σου. Πωω σιχαίνομαι τις ηθικοπλασίες αλλά πίστεψε με έχω δει τα πιο "κολλημμένα" μυαλά να αναθεωρούν και γίνεται. Αν φτάνεις στο σημείο να λες ότι δεν ζεις πρέπει να λάβεις δράση. Θα έλεγα ότι η γατούλα σου σε χρειάζεται, αλλά πίστεψε με εσύ είσαι αυτή που χρειάζεσαι την γατούλα σου πιο πολύ. Τώρα μόνη σου μένεις? Πήγαινε πάρτην αν την θες τόσο πολύ οι πρώτες βδομάδες θα είναι δύσκολες μέχρι να το χωνέψουν και αντί να σκέφτεσαι εσύ πως θα κάνεις λοβοτομή στους άλλους, άσε τους άλλουςνα σκέφτονται πως θα σου κάνουν λοβοτομή. Αν μη τι άλλο θα ζεις
Καλή επιτυχία 
speri
Διάσημο μέλος
Σιγουρα!!!!!!Αλλα και εγω θα σου πω το ιδιο με τους υπολοιπους παραπανω...Κανε αυτο που εσυ θελεις και μην αφηνεις κανεναν να σε επηρεαζει.Το εχω περασει για αλλο ζητημα και σε καταλαβαινω - στο θεμα γονιων και περιγυρου.σιγουρα καποιοι τα βλεπετε τα πραγματα πιο ευκολα πανω στο θεμα μου αλλα ειναι αλλιως οταν "εισαι"μεσα στο προβλημα...
Εγω φαντασου οτι αρραβωνιαστηκα ενω οι δικοι μου δεν ηθελαν γιατι δεν ειχα τελειωσει με τη σχολη αλλα το εκανα και ακομα ακουω διαφορα (σε μικροτερο βαθμο βεβαια) που εχουν περασει 3 χρονια...ΑΛΛΑ εκανα το δικο μου και ειμαι πολυ ευτυχισμενη!Και δουλεια βρηκα και τους γραφω εκει που δεν πιανει μελανι. Αν ακουγονται λιγο σκληρα τα λογια μου ειναι γιατι πρεπει να γινεις και εσυ δυνατη σε καποια θεματα και ποσο μαλλον οταν ειναι δικο σου το σπιτι και ο ανθρωπος σου -απο οτι καταλαβα- δεν εχει αντιρρηση για το γατονι σου το ομορφο!!!
Ολα γινονται αμα το θελουμε...μονο του σπανου τα γενια δε γινονται...
σας ευχαριστω,μου δινεται κουραγιο κ δυναμη.ειμαι αδυναμη το παραδεχομαι...ξερω οτι επιτελους πρεπει να πω φτανει...ναι με το φιλο μου μενουμε μαζι 3 χρονια κ δεν εχει αντιρρηση,απλα στεναχωριεται κ εκεινος με την ολη κατασταση...παιδια...θα το παλεψω...εδω ειμαστε...μπορει να μου παρει καιρο να το πετυχω να κανω το δικο μου,να ζησω για μενα...πρεπει να βρω το κουραγιο...του χρονου τετοιο καιρο θα ξεκαθαρισουνε πολλα.πρεπει κ εγω να ψαχτω...θα τα ξαναπουμε...το θεμα δεν εχει κλεισει...χαιρομαι πολυ που υπαρχει ενα τετοιο φορουμ,γιατι δυστηχως δεν μπορουσα να μοιραστω το χαμο προσφατα μιας γατουλας μου,ουτε καν με την καλυτερη μου φιλη...δεν εχει ζωα δεν καταλαβαινει....ειστε μια υπεροχη παρεα αλλα δυστηχως απροσωπη γιατι ο υπολογιστης ειναι απλα ενα κουτι....ομως χαιρομαι πολυ που διαβαζω τις ιστοριες,τις αποριες σας και ονειροπολω γι αυτα που θα μπορουσα να εχω αλλα δεν τολμαω....εδω θα ειμαστε....θα τα ξαναπουμε
speri
Διάσημο μέλος
Παρε τον χρονο σου και θα τα καταφερεις!!Ειμαστε ολοι/ες σιγουροι! Καλη συνεχεια και με επιμονη και υπομονη ολα θα γινουν!!!
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ πως σε καταλαβαίνω.... και εγώ τα ίδια περνάω και είμαι και μεγαλύτερη. Με σώζει μόνο που ζω μακριά από το πατρικό μου, αν και συγκατοικώ με συγγενείς και υπάρχει μια κάποια δυσκολία. Ωστόσο για να αντιμετωπίσω όλες τις παραξενιές και υστερίες εχω γίνει λίγο σκληρή με όλους, και απλά τους λέω πως πρέπει να το πάρουν απόφαση, αυτό το ζωάκι θα με συντροφεύει μέχρι ένας από τους δυο να πεθάνει και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν, γενικά δεν σηκώνω κουβέντα. Απλά προσπαθώ όταν το παίρνω μαζί μου στις διακοπές στο πατρικό να τον εχω περιορισμένο ώστε να μην ενοχλεί, φυσικά όλοι είμαστε άβολα σε αυτήν την περίπτωση αλλά επειδή ξέρουν ότι θα ξεσπάσει καβγάς αν αντιδράσουν εχουν αναγκαστεί να το υπομένουν, άλλωστε είναι μόνο για λίγες μέρες. Σίγουρα ομως αν δεν κατασταλαξεις σε ενα πιο σταθερο πρόγραμμα θα ειναι δυσκολο και για σενα και οχι μονο λογο γκρίνιας, γι' αυτό υπομονή.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην είσαι ηττοπαθής δεν είσαι αδύναμη ούτως ή άλλως δυνατός είναι αυτός που παραδέχεται αδυναμία και τον ενοχλεί
Άντε και σε επόμενο ποστ με την γατούλα σου αγκαλίτσα τόσο ψάξιμο έχεις κάνει 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
.οτι αλλο βρειτε σχετικα με το θεμα ευπροσδεκτο,ακομη και θεμα λαβοτομη στους γονεις ειναι δεκτη![]()
Εδώ ακριβώς βρίσκεται και το λάθος σου κατά τη γνώμη μου...ΕΣΥ πρέπει να αλλάξεις,να συνηδητοποιήσεις ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να να σου απαγορεύουν κάτι που το θες τόσο πολύ,και που δεν τους αφορά.Στο δικό σου σπίτι θα έχεις γάτα..οχι στο δικό τους.Και βέβαια προσπάθησε να τους ενημερώσεις,καλό είναι αυτό.Αλλά μέχρι εκεί.Όπως σου έγραψα και πριν,αν δεν καταλάβουν ποτέ..εσύ τι θα κάνεις;..θα είσαι μια ζωή δυστυχισμένη επειδη οι γονείς σου δεν καταλαβαίνουν;; και να ξέρεις και κάτι άλλο...αν δεν το κόψεις τώρα να ανακατεύονται..είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό αργότερα,και όπως ανακατεύονται για τη γάτα,είναι σίγουρο ότι θα ανακατευτούν και σε άλλα θέματα.Πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι είσαι ενήλικη..ναι..θα πουν τη γνώμη τους αλλά μέχρι εκει.Και για να λάβουν το μήνυμα θα πρέπει να τους το δώσεις εσυ,αλλιώς ποτέ δεν θα το λάβουν.Σκέψου τα σοβαρά όλα αυτά . Μια φορά ζούμε και είναι κρίμα να μην μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα μόνο και μόνο απο αδυναμία.

marina289
Περιβόητο μέλος
Και σπάσε τα δεσμά!!! Σήμερα μπορεί να είναι οι γονείς, αύριο μπορεί όμως να είναι η σπιτονοικοκυρά ή το αγόρι σου...Το έχεις σκεφτεί αυτό;;
Βέβαια εγώ ανήκω στην κατηγορία των αντιδραστικών ,που αν κάποιος μου πει ¨διώξε το γατί¨, θα πάω να πάρω και δεύτερο!!!

Καλύτερα δεν θα ήταν το γατουλάκι στον καναπέ σου, στα ζεστά, από την κρύα αυλή του παππού;;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μην αφηνεις τριτους να επεμβαινουν στη δικη ΣΟΥ ζωη. Ουτε εμενα με αφηναν να φερω γατα στο σπιτι. Και ομως, τον εφερα με το ετσι θελω και τωρα καθονται και παιζουν μαζι του! Η μανα μου ειναι απο αυτες που πιστευαν οτι θα κολλησεις εχινοκοκκο αν καταπιεις τριχα γατας. Τους υπενθυμισα ομως οτι αυτοι μικροι επαιζαν σε περισσοτερες βρωμιες απο τωρα, οτι οι παππουδες τους ζουσαν με γουρουνια μεσα στο σπιτι και οτι κανεις δεν πεθανε απο τριχα γατας. Αν ηταν τοσο επικινδυνα οπως τα λενε θα ειχε εξαφανιστει το ανθρωπινο ειδος! Επισης τους κατηγορησα οτι αυτοι ευθυνονται για τις αλλεργιες μου γιατι με μεγαλωσαν σε υπερβολικα καθαρο περιβαλλον. Τα ιδια λεω και σε οποιον συγγενη μου λεει μπαρουφες. Μια θεια μου μου ελεγε στο τηλεφωνο να ξεφορτωθω τον γατο μου για να μου περασει η αλλεργια. Το τι ακουσε δεν λεγεται
Δεν τολμαει να μου πει τιποτα για τον γατο μου πλεον. Μονο με ρωταει τι κανει ο γατουλης (παρολο που σιχαινεται τα ζωα) χαχα!! Πες τους να ανησυχουν για τα κουνουπια το καλοκαιρι, γιατι αυτα εχουν αφανισει περισσοτερο κοσμο απο οτι μια γατουλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool