Λίστα εξετάσεων...

aelin

Νεοφερμένο μέλος

Η aelin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 39 μηνύματα.
καλημέρα!!!
έχω μια γατούλα 3 μηνών και με όλα αυτά που έχω διαβάσει στο forum για αρρώστιες κτλ έχω λιγάκι φοβηθεί!!!!Έτσι αποφάσισα να την πάω σε ένα γιατρό να της κάνω ΟΛΕΣ τις εξετάσεις που μπορώ για να είμαι σίγουρη ότι είναι καλά...Έχω διαβάσει για AIDS τοξόπλασμα βακτήρια ηπατήτιδες!ουφ αγχώνομαι μόνο που τα αναφέρω!!!υπάρχει κάποιος να μου κάνει μία λίστα με όοοοολα όσα πρέπει να ζητήσω απο τον γιατρό να εξετάσει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και να σου ζησει το κουκλι!
Δεν νομίζω οτι πρεπει να φοβασαι τοσο και να ταλαιπωρησεις το ζωακι σο με τοσες εξετασεις.
Μίλησε με τον γιατρό σου και θα σου πεί αν πρέπει να κάνεις κάποια εξέταση. Θα καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλα, το ίδιο και εσύ ποαρακολουθόντας αν αλλάζει κάτι στην συμπεριφορά του, κλαίει , δνε τρωει , δέν πάει στην τουαλέτα του...αλλιώς δεν υπάρχει λόγος!
Κάπου εδώ έχει μια λίστα με προτεινόμενους κτηνιάτρους , αν δέν έχεις ήση βρει κάποιον που να εμπιστεύεσαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω!!!!!ο γιατρός είπε ότι είναι υγιέστατη αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι.φαντάσου ούτε καν την ζύγησε!!!μονο αμβόλια αντιπαρασιτικό και κρέμα για τα σκουλήκια!!!βρήκα μια λίστα του forum με τους κτηνιάτρους της θεσσαλονίκης αλλα δεν μου κάνει να διαλέξω απλά έναν από την λίστα θέλω συστάσεις.ξέρω οτι αυτοί που είναι στην λίστα σίγουρα είναι καλοί αλλα θα είναι η τελευταία λύση.αν έχεις κάποιον να προτείνεις ευπρόσδεκτο.

σου στελνω πμ

Αν ανατρεξεις στο νημα απο το οποιο προερχεται η λιστα των κτηνιατρων,θα δεις και τι σχολιο εκανε αυτος ή αυτη που τον προτεινε.;)

Αν τη γατούλα την πήρες από το δρόμο, θα ήταν καλό να της κάνεις εξέταση για λοιμώδη λευχαιμία (FeLV) και για FIV (το "AIDS" της γάτας). Αλλά αυτές οι εξετάσεις συνήθως γίνονται μετά την ηλικία των 6 μηνών, έτσι ώστε να μην βγουν λάθος αποτελέσματα λόγω των αντισωμάτων που παίρνουν τα γατάκια από τη μαμά τους. Επομένως, μέχρι τότε, ένας καλός κλινικός έλεγχος (βάρος, ακρόαση, μάτια, αυτιά κ.λπ.), τακτικές αποπαρασιτώσεις και τα εμβόλια αρκούν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back