Λίστα στον Άη Βασίλη

samis

Δραστήριο μέλος

Ο samis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 520 μηνύματα.
Γραψτε στην παρακατω λιστα τι θα θελατε να σας φερει ο Αι Βασίλης::)

86463353.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα σου'λεγα τωρα....αλλα εχε χαρη που σε συμπαθω...:lol::lol::lol::lol::P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P:P:P δεν θες τπτ για το 2010????

πολλα.... ή μαλλον...προτιμω λιγα και σημαντικα...αλλα δεν υπαρχει αη βασιλης...σορυ που σου χαλαω το ονειρο...:lol::lol::lol:...εκτος αν θες να μιλησεις υποθετικα...αν υπηρχε δηλαδη...:lol::lol::P

τι δεν υπαρχει????? γιατι μου το ειπες τωρα αυτο:(:(:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τι δεν υπαρχει????? γιατι μου το ειπες τωρα αυτο:(:(:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:.........α........να χαθεις ζωντοβολο...:lol::lol::P

εγω θελω να μου φερει το πολυποθητο πτυχιο μες το 2010, αν και ο αης βασιλης θαυματα δεν κανει...αν δεν μπορει ομως να μου κανει αυτη την χαρη, ας με φερει μονιμα στην κυπρο για να παρω επιτελους αδερφακι στην bailey, που τοσο πολυ θελω..μονο αυτα θελω, ζηταω πολλα??:(

Εγω θελω να περπατησει το αλερακι και να βρω τροπο να περπαταν τετοια γατακια και να βρουμε ενα σπιτακι στο Μιλου που στεναχωριεται λιγο χωρις τον Λου που υιοθετηθηκε. Με αυτα θα ειμαι καλα για ολο το χρονο

εγω αυτη τη στιγμη θελω να μην εχει τιποτα ο μπουκακος μου...θα πεθανω αμα παθει κατι...:cry::cry::cry::cry::cry:...οτι τρωει σημερα το βγαζει....:(:(:(

καλυτερα μη του δινεις να φαει κατι και αυριο γιατρο κατευθειαν μηπως να του δινες να πιει λιγο χαμομηλακι αραιωμενο στο νερο του? εχει κανει εμβολια?

καλυτερα μη του δινεις να φαει κατι και αυριο γιατρο κατευθειαν μηπως να του δινες να πιει λιγο χαμομηλακι αραιωμενο στο νερο του? εχει κανει εμβολια?

καλε ναι....τα παντα εχει κανει και ζει αποκλειστικα μεσα...ουτε βεραντα δεν βγαινει...:(

Μπορει να ειναι περαστικο, κατι να το πειραξε στο φαγητο, μη του δινεις να φαει μονο νερακι καλυτερα σημερα αφου τα βγαζει και μετα γιατρο αυριο.Καλο ειναι να εχεις και κανενα κινητο γιατρου για επειγοντα

εγω αυτη τη στιγμη θελω να μην εχει τιποτα ο μπουκακος μου...θα πεθανω αμα παθει κατι...:cry::cry::cry::cry::cry:...οτι τρωει σημερα το βγαζει....:(:(:(

ωχ:(:( περαστικουλια σας ρε....

μωρε...σου το χαλασα το θεματακι σου με τον μπουκακο...:(:(
...λοιπον...αιντε...καντε τη λιστα με τα δωρα!!!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back