Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος του οτι ορμαει πια οπου δει φαι...τσαμπουκαλευεται κιολας.. Χθες πηγε ο μικρος σοφιτα με 1 κουλουρι με κασερι...του ειπα φυσικα,φατο και μετα ανεβα...τιποτα αυτος..τελικα σε μια φαση ο μικρος βρεθηκε κοντα στον καναπε να τρωει ορθιος και ο Μαλιος με ενα σαλτο με το κουλουρι στο στομα...ουτε λογος να του το παρεις με το καλο...πηγα εγω και αρχισε τα κκχχχχ γγγρρρ κτλ...ε,παιρνω κι εγω λιγο νερο,τον καταβρεξα και του το πηρα...Μιλαμε αυτο το γατι κανει σαν νηστικο...Οσο εκλεκτικη και νορμαλ ειναι η Μαιρη μου,τοσο παμφαγο ειναι αυτο

Α, ξεχασα να πω οτι εκτος του αρακα κτλ εχουμε τσακωσει και μακαρονι και μαλιστα προσπαθουσαμε να το φαμε με το μπροστινο ποδι μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεχρι και τσιχλα να εχεις στο στομα θα ερθει...μη δει νσα μασαει καποιος..τελος

jasmine
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,το πιθανοτερο αυτο ειναι,,,τωρα ομως ετσι οπως παει δεν τη γλυτωνει τη διαιταΘα του έχει μείνει υποσυνείδητα από τότε που τον βρήκες σκελετωμένο, γι' αυτό αντιδράει έτσι ο καημένος!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω οτι όλα τα γατάκια μέχρι να μάθουν το κάνουν αυτό.Εμείς καθόμασταν για φαγητό και άκουγες ξαφνικά κραυγές πόνου πότε απο τον Νίκο και πότε απο μένα!!!Προσπαθούσε να γατζωθεί πάση θυσία να δει τι τρώμε ακόμα κι αν ήταν φασολάκια!!Πάντως μετά απο καιρό σταμάτησε κάπως (οχι εντελώς ,μην ξεχνιόμαστε κιόλας)...

ξερω εγω τι να σου πω...ισως επειδη η Μαιρη δεν μας γτο εκανε ποτε...μου κανει εντυπωση..διπλα της να εχεις το πιατο δεν θα παει να αρπαξει κατι...κυρια.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια,δυο,τρεις...ε,παραγινε το κακο μας..μη δει καποιον να τρωει ο μικρος και ορμαει σαν πιτ-μπουλ και με νυχια και με δοντια αρπαζει οτι μπορει...Στην αρχη ειπαμε,οτι του εμεινε η ανασφαλεια για την εξασφαλιση τροφης...μετα απλα βαζαμε και σε εκεινον το φαγητο του,αλλα ως χλαπατσας τρωει το δικο του και μετα ορμαει σε εμας..ακομα και απο το στομα προσπαθει να το βγαλει...βρε τι φυγε,τι φωνη,τι τον σπρωχνω τιποτατι κανει κανεις σε αναλογη περιπτωση?
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κ εγώ παλιότερα με τη Νεφέλη όσο ήταν μικρή. Δεν άφηνε κανέναν να φάει με την ησυχία του κ ας είχε το δικό της πιατάκι γεμάτο. Ορμουσε ακόμα και σε φαγητα που δεν της αρέσουν, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν δικά της!
Δεν τολμούσα να πάρω το βέμμα μου από το πιάτο για τρία δευτερόλεπτα και είχε απλώσει το πατούσι της μέσα και είχε κλέψει ότ,ι πρόλαβαινε! Αναγκαζόμουν να την κλείσω σε άλλο δωμάτιο για να φάω σαν άνθρωπος! Δε συζητώ για τα αποφάγια, ξέσκιζε τη σακούλα μέχρι να καταφέρει να τα βγάλει από τα σκουπίδια! Βέβαια μετά δεν τα έτρωγε καν, έπαιζε με αυτά σε όλο το σπίτι! Μια φορά βρήκα πάνω στο κρεβάτι μου ένα κομμάτι χοιρινό που είχα φάει πριν δυο βδομάδες! Ποιος ξέρει πότε το τζούρνεψε και που το είχε τρυπώσει και δεν το βρήκα και είχα κάνει και γενική καθαριότητα. Πάνω στα σεντόνια το έφερε ξεραμένο και είχε γεμίσει και ίνες τον τόπο!
Φρίκη! Μάλλον οφείλεται στο ότι είναι μικρό και...χωρίς τρόπους ακόμα! Ειδικά τα γατάκια που δεν έχουν ζήσει πολύ τη μαμά τους για να τα εκπαιδεύσει δεν έχουν μάθει πώς πρέπει να συμπεριφέρονται με το φαί του άλλου. Μεγαλώνοντας το έκοψε η Νεφέλη και μετά από πολλές προσπάθειες! Πλέον τρέχει αμέσως για να δει τι τρώω, χώνει το μουσούδι της με θράσσος στο πιάτο, αλλά την σπρώχνω δυό τρείς φορές και υποχωρεί απογοητευμένη προς το δικό της φαί (κ ας έχει φάει πριν δυο λεπτά, ζήλιααααα παιδι μου!) Να είσαι σκληρή σ αυτο το θέμα, μην τόυ δίνεις ούτε μεζεδάκια την ώρα που τρως επειδή τον λυπάσαι γιατί θα καλομάθει και δε θα βρεις την ησυχία σου. Δε θα το κόψει το χούι πιστεύω αλλά θα το ελλαττώσει σε ικανοποιητικό βαθμό, εξαρτάται βέβαια και απο σένα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν τον εχεις δει μικρο νατος https://www.mypetz.gr/threads/Γάτος-μαχητής.220853/
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό θα πει θράσσος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πάντως τα μικρά γατάκια είναι γενικώς λαίμαργα...Ίσως το ένστικτο της επιβίωσης τα κάνει έτσι...
Υπάρχει και η άλλη όψη!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει και η άλλη όψη!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
![]()

Ναι μονο που αυτο το γατακι δεν ειναι σαν το Μαλιο,,γιατι το κοριτσακι δεν θα τολμουσε να κανει κατι τετοιο...πιστεψε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Καλά, πώς κατάφερνε να σου κλέβει το σαλάμι μέσα απ' το ψωμί; Απίστευτο!
Desdemona
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
-Sod-
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπητοι γατοφιλοι......τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα μικρο προβληματακη, ο γατος μου ο ψιψικος εχει μια μανια οποτε καθετε καποιος και τρωει,μπανανες,αχλαδι,γιαουρτι,τυρι,καρπουζι,πεπονι,παγοτο,βερικοκο,πατατες και αλλα,να ανεβαινει απανω του και να ζιτιανευει.Εμεις παλεβουμε μαζι του για να μην φαει αυτος να νιαουριζει και να παλευει να μπει μεσα στο φαι.Δεν ξερω τι να κανω, ολα αυτα που ζιτιανευει κανει να τα φαει ι οχι?και αν ναι μηπως ξεσυνηθισει απο την ξηρα τροφη?(πληροφοριακα ειναι 4 μηνων, περσιας).πειτε μου καποιες συμβουλες για να με βοηθεισετε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
τι κανει κανεις σε αναλογη περιπτωση?