Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Μπααααα....με τιιιιποτα δεν μπορώ να σε συμβουλέψω σε αυτό το θέμα...
...Είμαι το εντελώς ακατάλληλο άτομο...
Είμαι τρομερά ανεκτική και υποχωρητική μάνα,και τα παιδιά μου με έχουν καβαλήσει εντελώς,,,και εκτός από μένα,πάγκους ,τραπέζια,τα πάντα όλα....
Και τα δύο μου έτσι είναι,σαν τη δικιά σου,λαίμαργα και βουλιμικά... Νομίζω,έχουν το σύνδρομο του ψαριού...
Όσο φαγητό και να τους ρίξεις,θα το φάνε μέχρι να κάνουν μπάμ!
...Αλλά φαντάζομαι ότι οι περισσότερες γάτες είναι λιχούδες και λαίμαργες...δεν ξέρω!Ας μιλήσει και κανένας παλιός!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Να χαιρεσαι το ζουζουνι σου
!Αχ και εμενα μη με δει να τρωω μεσα στο πιατο θα χωθει...και με κοιταει και με κατι ματια που με κανουν κομματια

!!Λαιμαργη δεν θα ελεγα οτι ειναι αλλα πολυ λιχουδω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για θυμισε μου τι ηλικια εχει;;; αν ειναι κατω του ενος ετους,δεν πρεπει να υπαρχει περιορισμος στην τροφη,γιατι ειναι πανω στην αναπτυξη.Περιορισμος αρχιζει είτε μετά την στείρωση,αλλά αν έχει γινει αρκετά νωρις..τότε στον 1 χρόνο.Ομως εχει σημασια η τροφη που της δινεις.Τα πατέ δεν ειναι και ότι καλύτερο.Πιο σωστη ειναι η ξηρη τροφη και τα πατε σαν λιχουδιες καμια φορα την εβδομαδα.Επισης εχει τεραστια σημασια ποια ξηρη τροφη της δινεις.Αυτες του εμποριου(σ/μαρκετ) τυπου whiskas ειναι οι χειροτερες και ειναι λογικο να μην χορταινει.Οι καλυτερες κατα την αποψη μου ειναι οι Ακανα και Οριτζεν,οι οποιες εχουν περισσοτερες πρωτεινες και καθολου σιτιρα,που κανουν μεγαλο κακο.Αν δεν θες να πας σε οριτζεν..τοτε οι κτηνιατρικες τις ρουαγιαλ και της χιλς,αν και ειναι φουλ στα συντηρητικα..αλλα πολυ καλυτερες απο αυτες των σ/μαρκετ.

ΥΓ..το καθε γατακι..εχει και τη δικη του προσωπικοτητα..εμεις..ειμαστε ολοι ιδιοι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ακου κάτι.Καταρχην όπως σου εγραψα χτες..η Ακάνα και η Όριτζεν θεωρούνται πολύ ανώτερες απο ρουαγιαλ και χιλς.Υπάρχει και το εξης σημαντικό.Με την Ακανα που δίνω εγω στα δικά μου,τρώνε τουλάχιστον τη μισή ποσότητα τροφής απο ότι με την ρουαγιαλ που τους εδινα παλια.

Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Ακάνα έχει 21 περιπου ευρω,τα 2.500....ω..ναι..θα σου φανουν πολλα,όμως κραταει παρα πολυ!! Βεβαια δεν ξερω τις οικονομικες σου αντοχες.Πάντως απο τη ρουαγιαλ και την χιλς,που κοστιζουν και αυτες ακριβα..συμφερει η ακανα πολυ περισσοτερο γιατι τρωνε πολυ λιγοτερο,και εγω εχω δυο γατια.Την βρισκεις σε κτηνιατρεια.Μπορεις να κάνει μια δοκιμη...

Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
tsirene
Νεοφερμένο μέλος
Βλεπεις ειναι στειρωμενη και της εχει ανοιξει η ορεξη αφου δεν εχει ορεξη για γλυκες και χαδακια με καποιον γατουλη ....αλλα στο τελος θα σκασει απο το πολυ φαι....Ξερεις οτι οι στειρωμενες πρεπει να τρωνε ειδικη τροφη και συγκεκριμενη ποσοτητα αλα η δικη μας δεν καταλαβαινει και οταν τη μαλωνω ορμαει ..αστα να πανε δεν ξερω τι να κανω!
Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool