Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εμείς δίνουμε στην δικιά μας, λαδάκι και το τρωει με μεγάλη όρεξη. Ότι τρωμε εμείς, τρωει. Ακόμα και ψωμάκι βουτημένο στην σαλάτα.στο φαγάκι τους προσθέταμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και τώρα έχουν κάνει ένα πολύ λαμπερό τρίχωμα.
Πραγματικά, έχει πολύ πλούσιο, απαλό και λαμπερό τριχωματάκι. Επίσης μια φόρα την βδομάδα της φτιάχνω ομελετούλα με μπόλικο λαδάκι και ζαμπονάκι.
Νομίζω πως και το αυγό και το λάδι βοηθάει πολύ στο δέρμα και στο τρίχωμα της γάτας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
ανοίγω άλλη κονσέρβα επίσης κουνέλι και πράγματι έφαγε! Από τότε δεν της ξαναπήρα κονσέρβα με κουνέλι.Ναι, και γαλατάκι της δίνω. Αλλά δεν το πίνει πάντα. Το ζητάει πάντως που και που. Όταν βάζω γάλα το πρωί για να πιω, νιαουρίζει και το ζητάει, άλλες φόρες δεν το ζητάει.
Όσο για τα αλλαντικά, δεν της δίνω ποτέ μεγάλη ποσότητα. Μίση φέτα ζαμπονακι για τοστ βάζω, για την γεύση μόνο.

mimikaki
Διάσημο μέλος
... οταν φτιαχνω τοστ και εμενα μου νιαουριζει για το ζαμπον αλλα του δινω ενα κομματι σαν το νυχι μου, μονο για την γευση γιατι ξερω οτι δεν κανει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum