Λαμπερό τρίχωμα

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Στους γάτους μας , όταν ήταν μηνών ακόμα , γιατί τώρα είναι 3 χρόνων ,στο φαγάκι τους προσθέταμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και τώρα έχουν κάνει ένα πολύ λαμπερό τρίχωμα . Γυαλίζει στο φως . Να φανταστείτε δεν μπορώ να τους βγάλω φωτό με φλας γιατί είναι υπερβολικά λαμπεροί . Κι εκτός αυτού είναι και πάρα πολύ απαλοί και μυρίζουν υπέροχα . :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο φαγάκι τους προσθέταμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και τώρα έχουν κάνει ένα πολύ λαμπερό τρίχωμα.
Και εμείς δίνουμε στην δικιά μας, λαδάκι και το τρωει με μεγάλη όρεξη. Ότι τρωμε εμείς, τρωει. Ακόμα και ψωμάκι βουτημένο στην σαλάτα.
Πραγματικά, έχει πολύ πλούσιο, απαλό και λαμπερό τριχωματάκι. Επίσης μια φόρα την βδομάδα της φτιάχνω ομελετούλα με μπόλικο λαδάκι και ζαμπονάκι.
Νομίζω πως και το αυγό και το λάδι βοηθάει πολύ στο δέρμα και στο τρίχωμα της γάτας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ότι καλύτερο για το γατί να τρώει σπιτικό φαγητό . Είναι πολύ πιο υγιεινό από αυτά της κονσέρβας . Οι δικοί μου μόλις μυρίσουν αλλαντικά μου τρίβονται να τους δώσω . Και το γαλατάκι κάνει καλό ... :P

τα αλλαντικα εχω ακουσει οτι δεν κανουν καλο

Κι εγώ το άκουσα αλλά όταν τους τα δίνουμε σε μεγάλη ποσότητα . Για μια μπουκίτσα 2 φορές το χρόνο , γιατί εμείς δεν τα βάζουμε σπίτι μας , όταν μας βλέπουν και τους τρέχουν τα σάλια νομίζω δεν πειράζει ...:P

Συμφωνώ και επαυξάνω για το σπιτικό φαγητό! Άσε που τρελαίνεται, οπότε μαγειρεύω, περιμένει υπομονετικά για να της δώσω να φαει. Ποτέ δεν ξέρεις τι περιέχουν στις κονσέρβες. Μια φόρα της έδωσα κονσέρβα από κουνέλι, με το που το μύρισε έφυγε τρέχοντας και δεν έφαγε. Μπήκα σε υποψίες μήπως ήταν γάτα :mad: ανοίγω άλλη κονσέρβα επίσης κουνέλι και πράγματι έφαγε! Από τότε δεν της ξαναπήρα κονσέρβα με κουνέλι.
Ναι, και γαλατάκι της δίνω. Αλλά δεν το πίνει πάντα. Το ζητάει πάντως που και που. Όταν βάζω γάλα το πρωί για να πιω, νιαουρίζει και το ζητάει, άλλες φόρες δεν το ζητάει.
Όσο για τα αλλαντικά, δεν της δίνω ποτέ μεγάλη ποσότητα. Μίση φέτα ζαμπονακι για τοστ βάζω, για την γεύση μόνο. ;)

Εμένα τρελαίνονται με τη μυρωδιά του κυμά . Αλλά ποτέ δεν τους δίνω ωμό ΦΥΣΙΚΑ ...:up:

το λαδι κανει καλο αλλα ο δικος μου δεν το τρωει... του το βαζω καμια φορα οταν θα του δωσω κονσερβα αλλα το καταλαβαινει και δεν αγγιζει το φαγητο:mad: ... οταν φτιαχνω τοστ και εμενα μου νιαουριζει για το ζαμπον αλλα του δινω ενα κομματι σαν το νυχι μου, μονο για την γευση γιατι ξερω οτι δεν κανει;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back