Λασπώδη κακάκια

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Καλημέρα! Γράφω πριν φύγω για τη δουλειά, να μου πείτε τη γνώμη σας, γιατί ο γιατρός ίσα που με άκουσε. Χθες η Μπασσέτ, 4 μηνών τώρα, το πρωί ενεργήθηκε λασπώδη κακά. Για πρωινό έφαγε λίγες κροκέτες κ΄το μεσημέρι της έδωσα βραστό κοτόπουλο, που το τρώει με πολλή όρεξη.Το βράδυ, ενώ πεινούσε δεν έφαγε κροκέτες, μόνο λίγο κοτόπουλο. Σήμερα, ενώ, έτρεξε να φάει, πάλι δεν έφαγε κροκέτες (Purina).Ενεργήθηκε πάλι λασπώδη. Το μεσημέρι θα της δώσω κοτόπουλο πάλι. Ο γιατρός μου είπε "και τίποτα να μην της δώσεις ,καλύτερα" Είναι ζωηρή, παίζει κανονικά, πίνει νερό κανονικά.Μάλλον μια κονσέρβα την πείραξε, δεν θυμάμαι μάρκα. Ελπίζω, δηλαδή, να είναι αυτό, γιατί θα φύγουμε κ΄σε δύο ημέρες για την επαρχία κ΄έχουμε ταξίδι.Μήπως ξέρετε κάτι άλλο σε μαγειρευτό που να επιτρέπεται;Κονσέρβα δεν της δίνω μέχρι να επανέλθει. Φεύγω τώρα, ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμείς όποτε έχουμε τετοια θεματα, εμετους δηλαδη και διαρροιες (ή περίπου διάρροιες) ο γιατρός μας λεει να κόψουμε οτι της δίνουμε απο φαγητο για καποιες ώρες. Μήπως να μην της εδινες τίποτα τωρα το πρωι; ή το βράδυ; (θα γκρινιάζει το ξέρω)..
επίσης μήπως είναι θέμα ενδοαποπαρασίτωσης;
ΥΓ εμείς μετά απο τέτοιες κρίσεις τρώμε ρύζι με κοτοπουλάκι βραστό ή εστω το ζουμί του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Ξέρω ότι αν περιορίσεις λίγο το φαγητό της,βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.Επίσης,λίγο βραστό ρυζάκι ή ρυζόνερο μαζί με το κοτόπουλο,χωρίς λάδι,αλάτι κτλ.Περαστικά της!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Όχι, δεν είναι θέμα παρασίτων, πήραμε τα χαπάκια μας κανονικά. θα την αφήσω λίγο νηστικούλα.

Φτου!:mad:Γύρισα σπίτι κ΄η κόρη μου είχε ταΐσει τη Μπασσέτ κονσέρβα κ΄μάλιστα αρνάκι, βαρύ πράγμα. Πάλι καλά που δεν τη φίλεψε κ΄λουκάνικα που έψησε. Δεν τη βλέπω καλά τη Μπάσσυ:/::/:Προς το παρόν χοροπηδάει σαν κατσίκι, βέβαια, μακάρι να μην την πειράξει κι άλλο.

Ωχ,το αρνί και το κουνέλι έφερναν τρελή διάρροια στον Έκτορα,δεν παίρναμε ποτέ...:(
Δώσε της λίγο ρυζάκι στο ζουμί από το κοτόπουλο,να μετριάσει το πράγμα...Πάντως άμα είναι από το φαγητό θα ηρεμήσει σε μια δυο μέρες,μην ανησυχεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back