Λαχάνιασμα σε γατάκι

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Καλησπέρα, παιδιά. Εδώ και δυο μήνες έχω ένα γατούλη -είναι τώρα δυόμισι μηνών -που του βάζω κολλύρια κλπ για ερπητοιό. Είναι εξαιρετικά ζωηρός, υπερκινητικός και δαγκωνιάρης. Επίσης όταν τρέχει (σα βολίδα...) λαχανιάζει όπως ο σκύλος και η καρδιά του χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα. Η γιατρός είπε ότι δεν έχει να κάνει η λυσίνη που παίρνει αλλά το ότι είναι πολύ ζωηρός. Εγώ, πάλι ανησυχώ...Εχω βέβαια πολύ ζεστό σπίτι αλλά και πάλι...
Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Είναι φυσιολογικό για τα ζωηρά γατάκια να λαχανιάζουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, παιδιά. Εδώ και δυο μήνες έχω ένα γατούλη -είναι τώρα δυόμισι μηνών -που του βάζω κολλύρια κλπ για ερπητοιό. Είναι εξαιρετικά ζωηρός, υπερκινητικός και δαγκωνιάρης. Επίσης όταν τρέχει (σα βολίδα...) λαχανιάζει όπως ο σκύλος και η καρδιά του χτυπάει πάρα πολύ γρήγορα. Η γιατρός είπε ότι δεν έχει να κάνει η λυσίνη που παίρνει αλλά το ότι είναι πολύ ζωηρός. Εγώ, πάλι ανησυχώ...Εχω βέβαια πολύ ζεστό σπίτι αλλά και πάλι...
Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Είναι φυσιολογικό για τα ζωηρά γατάκια να λαχανιάζουν;

Καλησπέρα!!!
Κι εμένα ο γάτος μου ήταν (και είναι:mad:) πολύ ζωηρός και λαχανιαζε μου ειχε πει ο γιατρος επειδη είναι μικρός δεν εχουν ολοκληρωθεί οι λειτουργίες των οργάνων του (ή κάπως έτσι:redface:) και γι αυτό λαχανιάζει.
Τωρα είναι 14 μηνών και σταματησε εδω και μηνες να λαχανιάζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιστευω πως αν λαχανιαζει στο παιχνιδι (και ειδικα τωρα με την ζεστη) δεν ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο. Αν ομως ειναι ξαπλωμενο, δεν εχει τρεξει και δεν εχει πολλη ζεστη, τοτε καλυτερα να παρετε την γνωμη και 2ου κτηνιατρου.

Σας ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back