Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες το λαχανιασμα..ειναι ενδειξη καποιου προβληματος,αλλα σιγουρα δεν ειν αι απολυτο.Για αυτο σου λεω...σε ποση ωρα παιχνιδιου;Παλιοτερα..λαχανιαζε στην ιδια ωρα;Καλου κακου..ρωτα και τον κτηνιατρο σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ναι..λαχανιαζουν οι γατες..ομως σημασια εχει σε ποση ωρα λαχανιαζουν...
Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες το λαχανιασμα..ειναι ενδειξη καποιου προβληματος,αλλα σιγουρα δεν ειν αι απολυτο.Για αυτο σου λεω...σε ποση ωρα παιχνιδιου;Παλιοτερα..λαχανιαζε στην ιδια ωρα;Καλου κακου..ρωτα και τον κτηνιατρο σου..![]()
Μετα απο κανενα 15' αλλα μιλαμε για πολυ τρεξιμο..χωρις να σταματαει δευτερολεπτο! απλα αναπνεει γρηγορα με ανοιχτο το στοματακι για μερικα δευτερολεπτα μην φανταστειτε οτι κρεμαζει και γλωσσιτσα οπως τα σκυλακια...
Δεν το εκανε πριν τωρα που επιασαν οι ζέστες το κανει αλλα ετσι κι αλλιως πριν που ηταν πιο μικρη δεν επαιζε με τοση ενταση...Αυριο που θα παμε στον κτηνιατρο για το πρωτο εμβολιο και θα την εξετασει θα του το πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η μικρη Kitty λαχανιαζει μονο οταν παιζει με πολυ ενταση αλλα οχι οταν δαγκωνει ή παιζει με αρκουδακια η κανει αλματα οταν τρεχει για πολυ ωρα και κηνυγαει διαφορα αντικειμενα ή και εμενα...εμείς, όταν πήγαμε στην κτηνίατρο για εμβόλιο και της είπαμε πως λαχανιάζω μας είπε πως είναι από μια αρρώστια που είχα. (βέβαια κάποιες φορές ήταν και από το παιχνίδι)

Αλλα δεν ειναι πολυ μικρη (τριων μηνων και 2 εβδομαδων) για να εχει καρδιακό προβλημα..?Πιστευω οτι πρεπει να φταιει η ζεστη γιατι πριν δεν το εκανε...αλλα θα δουμε αυριο..
moukelis
Επιφανές μέλος

Ευχομαι να μην εχει καποιο προβλημα με την καρδουλα της...Υπαρχουν αλλες ενδείξεις για τετοιου ειδους προβληματα?

socially excluded
Δραστήριο μέλος
Θα το δουμε και αυριο με τον κτηνιατρο...
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γατάκι το κάνει και σε άσχετες στιγμές? Ή μόνο μετά από παιχνίδι?
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας... ο γατος μου ειναι σχεδον 3 μηνων... εχει κανει εμβολια και εξετασεις...και παιρνει κανονικα οτι χρειαζεται για τα παρασιτα... μεχρι στιγμης πανε ολα καλα απλα ειναι το πρωτο μου γατακι και ειμαι γενικα αγχωμενη με ολα... οπως για παραδειγμα για το πως αναπνεει. οταν παιζει το βρισκω λογικο να αναπνεει πιο γρηγορα... τωρα ομως το καλοκαιρι και οταν κοιματε αναπνεει μερικες φορες πιο γρηγορα και σαν να δυσκολευεται... μου ειπαν οι δικοι μου ειναι απο την ζεστη και πολλες φορες βλεπουν και αυτα εφιαλτες... τον βρεχω πολλες φορες με πετσετουλα απλα δεν ξερω αν ειναι κατι που πρεπει να κοιταξω ειναι ανησυχω τζαμπα. οσο για το φαγητο του του δινω κροκετες γαλα και λιγες φορες τρωει σπιτικο φαγητο σε μικρη δοση ισα ισα να δοκιμασει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ακριβως... ο δικος μου τυχαινει να κουναει κ χερια ποδια ουρα ενω κοιματε μετα τον χαιδευω και ηρεμει...

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα στειρωθει θα ειναι πιο ηρεμος .Τωρα με τη ζεστη ολα ειναι ξαπλωμενα φαρδια πλατια.Αλλα για καλο και για κακο ρωτα και το γιατρο οταν πας.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα! Ο γατούλης μου ο Μαξ, είναι 11 μηνών και 4.5 κιλά. Τον τελευταίο καιρό λαΧανιάζει με το παραμικρό, λίγο να παίξουμε, λίγο να τρέξει αμέσως λαΧανιάζει αρκετή ώρα... Είναι φυσιολογικό? Μήπως είναι παχύς για την ηλικία του? Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο? Λέτε να τον παω στον κτηνίατρο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool