kakofonixx
Νεοφερμένο μέλος

πριν λιγο καιρο απεκτησα και εγω ενα πανεμορφο θυλικο γατακι, τη Μιτση!
Σημερα η Μιτσουλα μου ειναι 6 μηνων και μεγαλωνει με φροντιδα και αγαπη!
Εχει βγει ομως λιγακι ζωηρουλα και πολυ παιχνιδιαρα. Το αγαπημενο της παιχνιδι που παιζουμε μαζι ειναι με ενα μικρο λουτρινο ποντικακι το οποιο το πεταω, το κυνηγαει και αφου παιξει λιγο μαζι του μου το φερνει πισω για να της το ξαναπεταξω και το παιχνιδι συνεχιζεται!!

Ομως τελευταια παρατηρησα κατι που δε μ'αρεσει καθολου...
επανω στο παιχνιδι το μικρο μου αρχιζει και λαχανιαζει

δηλαδη επειτα απο μερικες φορες που θα του πεταξω το ποντικακι και θα μου το ξαναφερει, το βλεπω να λαχανιαζει και να κουραζεται αν και συνεχιζει να παιζει. Βεβαια εγω μολις το βλεπω να λαχανιαζει δεν το κουραζω αλλο, αλλα κρυβω το ποντικακι και το παιρνω αγκαλιτσα για να ηρεμησει
ειναι φυσιολογικο αυτο για ενα τοσο μικρο γατουνι?
μηπως θα πρεπει να το δει καποιος γιατρος??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για πόση ώρα περίπου κάθεται λαχανιασμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γατουλα σου εχει παει στο γιατρο;Οι γονεις της εχουν εξεταστει για κληρονομικες καρδιοπαθειες;Αρκετα γατακια λαχανιαζουν στο παιχνιδι,αλλα καλο θα ηταν να αποκλειστουν τα προβληματα της καρδιας και του αναπνευστικου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakofonixx
Νεοφερμένο μέλος
συγχωρεστε με αν εχει ξαναδημοσιευθει αντιστοιχο θεμαΔεν είμαι αδική, αλλά απ' ότι θυμάμαι είχε ξαναδημοσιευτεί ένα παρόμιο θέμα..Για πόση ώρα περίπου κάθεται λαχανιασμένη;
εκανα μια γρηγορη αναζητηση πριν ανοιξω το δικο μου, αλλα δε βρηκα κατι

λαχανιασμενη μενει για 6-7 λεπτα, αλλα δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο γιατι αν και λαχανιαζει συχνα δεν πινει νερο
οχι, στο γιατρο δεν εχουμε παει ακομαΚαλημερα και καλωσηρθες!
Η γατουλα σου εχει παει στο γιατρο;Οι γονεις της εχουν εξεταστει για κληρονομικες καρδιοπαθειες;Αρκετα γατακια λαχανιαζουν στο παιχνιδι,αλλα καλο θα ηταν να αποκλειστουν τα προβληματα της καρδιας και του αναπνευστικου.

σκεφτομουν αν απλα ειναι κατι φυσιολογικο να καναμε προληπτικες εξετασεις οταν θα παμε για στειρωση, αλλιως να το επισπευσω
οσο για τους γονεις... τι να πω... δεν ξερω... κεραμιδογατακι ειναι το μικρο μου, οποτε μην περιμενεις να ξερουμε τους γονεις

moukelis
Επιφανές μέλος
Για εμβολιο δεν πηγατε;Μια μικρη γενικη εξεταση θα επρεπε να γινει κατα τη γνωμη μου,για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο και να ειναι και η γατουλα σας σιγουρα καλα.Να τη χαιρεστε,και ανοιξτε αν θελετε ενα θεματακι να μας τη συστησετε!οχι, στο γιατρο δεν εχουμε παει ακομα
σκεφτομουν αν απλα ειναι κατι φυσιολογικο να καναμε προληπτικες εξετασεις οταν θα παμε για στειρωση, αλλιως να το επισπευσω
οσο για τους γονεις... τι να πω... δεν ξερω... κεραμιδογατακι ειναι το μικρο μου, οποτε μην περιμενεις να ξερουμε τους γονεις![]()

kakofonixx
Νεοφερμένο μέλος
εχω ηδη ανοιξει θεματακι, αλλα εχουν χαθει για καποιο λογο οι φωτογραφιεςΓια εμβολιο δεν πηγατε;Μια μικρη γενικη εξεταση θα επρεπε να γινει κατα τη γνωμη μου,για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο και να ειναι και η γατουλα σας σιγουρα καλα.Να τη χαιρεστε,και ανοιξτε αν θελετε ενα θεματακι να μας τη συστησετε!![]()

δειτε εδω:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35629
οριστε και μια φωτο απο το χαλβαδακι μου

Συνημμένα
Είναι πάντως πολύ όμορφή!εχω ηδη ανοιξει θεματακι, αλλα εχουν χαθει για καποιο λογο οι φωτογραφιες
δειτε εδω:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35629
οριστε και μια φωτο απο το χαλβαδακι μου![]()
Να σας ζήσει! 
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum