Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω γιατί το αναφέρω, μάλλον επειδή τα έχω στο μυαλό μου ακόμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι εμπόριο αυτό που περιγράφεις (ούτε κατακρίνω ούτε επικροτώ επί του παρόντος, απλώς δε θα το έκανα).
Αφού αισθανόσουν έτσι, καλά έκανες και δεν του έδωσες τα λεφτά για να το πάρεις. Κάποιος θα βρεθεί να το αγοράσει! Υπάρχουν πολλοί ακόμα που εκτιμούν περισσότερο ό,τι κοστίζει ακριβά και περιφρονούν το "τσάμπα"!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ναι, σ' αυτό έχεις πολύ δίκιο. Και πού ξέρεις.... Οταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου. ΄Ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Άλλωστε δεν μου πάει η καρδιά να δώσω λεφτά και μετά να βρω στο δρόμο ένα γατάκι, που μπορεί να είναι και λευκό.Και ας μην είναι αγκύρας...
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν με το καλό γεννήσουν οι δικές μου όχι ένα αλλά και δυο σου δίνω με όλη μου την αγάπη , για να υπάρχεις εδώ μέσα πάει να πει πως θα δώσω σε καλά χέρια .Άσε τον νεαρό να γίνει πλούσιος !!!
anabou
Διάσημο μέλος
; Βέβαια να βγάλω τα λεφτά μου αποκλείεται αλλά...
. Μα αν είναι δυνατό, για ζώο μιλάμε ή για ένα κομμάτι κρέας
; Πιο πολύ με ενόχλησε η δήλωση 'Τον ρώτησα τι θα τα κάνει αν δε βρει αγοραστές και μου είπε δεν τα χαρίζει, θέλει να βγάλει τα λεφτά του φαγητού που παρέχει τόσο καιρό στη μαμά τους και σε αυτά.'. Δηλαδή τι θα τα κάνει αν δεν βρεθεί 'αγοραστής';Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι έχω μεν τη μαύρη και το ένα παιδί της, αλλά η μεγάλη μου επιθυμία είναι να έχω ένα κάτασπρο, χωρίς να με νοιάζει η ράτσα.Αν λοιπόν γεννήσουν, ευχαρίστως θα έπαιρνα ένα (ή και 2, 3...)όταν με το καλό γεννήσουν οι δικές μου όχι ένα αλλά και δυο σου δίνω με όλη μου την αγάπη
Άσε που με τον Έβρο έχω ιδιαίτερες σχέσεις.Δεν ξέρω από που ακριβώς είσαι, αλλά έμενα Ορεστιάδα και δούλευα Διδυμότειχο ένα χρόνο.
Το ίδιο τον ρώτησα και εγώ και μου είπε θα δει, πολλοί του τα ζητάνε έτσι, τζάμπα.Ίσως το σκεφτεί και τα δώσει αν δε βρεθούν αγοραστές, γιατί φεύγει στη Ρόδο και δεν μπορεί να τα πάρει μαζί του.Δηλαδή τι θα τα κάνει αν δεν βρεθεί 'αγοραστής';
Όταν του είπα να μου τα δώσει και τα δυο, είπε "αν του σκάσω μια 300αρα, είναι δικά μου".
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραίος.....Του είπες πόσα αδέσποτα ταίζονται με 300 €? Άκου άνθρωποι...να βγάλει τα λεφτά του που τα τάιζε τόσο καιρό!!!Όταν του είπα να μου τα δώσει και τα δυο, είπε "αν του σκάσω μια 300αρα, είναι δικά μου".
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από Ορεστιάδα είμαι , έχω και εγώ ιδιαίτερες σχέσεις με Χρυσούπολη (βλέπε έρωτας ). Τα δικά μου τα ζουζούνια δεν είναι καθαρά ράτσας και καθόλου δε με νοιάζει φυσικά!! έχουν λέει κάτι από αγκύρας όσο δηλ έχω εγώ από Σμύρνη λόγω προγιαγιάς .Λατρεύω όλες τις φατσούλες αλλά με μια αδυναμία στα λευκά!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
*
Άσε που με τον Έβρο έχω ιδιαίτερες σχέσεις.Δεν ξέρω από που ακριβώς είσαι, αλλά έμενα Ορεστιάδα και δούλευα Διδυμότειχο ένα χρόνο.
**
Διδ/χο μεγάλωσα, έφυγα από κει στα 17...Σε ποιο σχολείο δούλεψες;
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Στο ΤΕΕ Διδυμοτείχου.Που είναι πίσω από το ΚΤΕΛ.Σε ποιο σχολείο δούλεψες;
Όσο για την Πέρλα, πολύ θα την ήθελα, αλλά δεν είμαστε λίγο μακριά;!!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νοοτροποία είναι αυτή..
Δηλαδή αν πλήρωνα για τον Ασπρούλη ή τον Ζιζού, θα ήταν καλύτερα γατιά;;;;;
Στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας βρέθηκε ενα μικρό γατάκι λευκό με ξανθό. Μάλλον είναι εβδομάδων, γιατί απο την περιγραφή είναι πολύ μικρούλη..
Το φροντίζουν τα ναυτάκια (οι αξιωματικοί) και ίσως το πάρει ο ένας απο αυτούς... αν δεν είχα τον Ζιζού, θα το έπερνα... αλλά σε διαμέρισμα, χωρίς μπαλκόνια και με σπιτόγατο ετοιμόροπο, που να βάλω 3 γατάκι;;;; 45τμ είναι όλο το σπίτι... γμτ....

Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό ισχύει, μάλιστα και ο άνθρωπος χτες αυτό ήθελε να περάσει.αλλά είναι πολλοί αυτοί που νομίζουν ότι αν πάρουν ενα γατάκι και πληρώσουν γι' αυτό,
Έλεγε ότι είναι πολύ καλή γάτα και πολύ καθαρή και ήρεμη, λόγω ράτσας. Και η δικιά μου που δεν είναι ράτσας, είναι τρομέρά καθαρή και εκτός του ότι ποτέ δεν πάει εκτός τουαλέτας, πλένεται όλη μέρα, κάθε μέρα και τη θαυμάζω γαι το στιλπνό τρίχωμα της.Όσο από ηρεμία, άλλο τίποτα...
Δυστυχώς αυτή η εντύπωση υπάρχει σε πολλούς και μάλιστα όχι μόνο για τις γάτες, αλλά και για τους σκύλους...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**αν δεν είχα τον Ζιζού, θα το έπερνα... αλλά σε διαμέρισμα, χωρίς μπαλκόνια και με σπιτόγατο ετοιμόροπο, που να βάλω 3 γατάκι;;;; 45τμ είναι όλο το σπίτι... γμτ....![]()
Όχι, μην πάρεις άλλο! Καλά είστε!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Έλεγε ότι είναι πολύ καλή γάτα και πολύ καθαρή και ήρεμη, λόγω ράτσας. Και η δικιά μου που δεν είναι ράτσας, είναι τρομέρά καθαρή και εκτός του ότι ποτέ δεν πάει εκτός τουαλέτας, πλένεται όλη μέρα, κάθε μέρα και τη θαυμάζω γαι το στιλπνό τρίχωμα της.Όσο από ηρεμία, άλλο τίποτα...
**
Και η δικιά μου είναι της καλύτερης ράτσας!!!

Καμιά πιο αρχόντισσα!
Αλλά θα την αγαπούσα κι αν ήταν πιο ζωηρούλα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool