Λευκά γατάκια αγκύρας...

Κίττυ

Νεοφερμένο μέλος

Η Κίττυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Σήμερα το μεσημέρι ήμουν στο pet shop και ψώνιζα για τα ζωντανά μου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου ένας νεαρός με μια γάτα κατάλευκη αγκύρας και δυο γατάκια μαζί!Βέβαια, τα έφερε για πούλημα....Τον ρώτησα τι θα τα κάνει αν δε βρει αγοραστές και μου είπε δεν τα χαρίζει, θέλει να βγάλει τα λεφτά του φαγητού που παρέχει τόσο καιρό στη μαμά τους και σε αυτά.Αν τα χάριζε θα έπαιρνα ένα, λατρεύω τις λευκές γάτες και ας έχω κατάμαυρη...όμως είπε τουλάχιστον 150 €. Δεν τα δίνω, το είπα και σε αυτόν και του εξήγησα γιατί.
Δεν ξέρω γιατί το αναφέρω, μάλλον επειδή τα έχω στο μυαλό μου ακόμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να κάνεις... Δεν τα έχουν όλοι από αγάπη!
Είναι εμπόριο αυτό που περιγράφεις (ούτε κατακρίνω ούτε επικροτώ επί του παρόντος, απλώς δε θα το έκανα).
Αφού αισθανόσουν έτσι, καλά έκανες και δεν του έδωσες τα λεφτά για να το πάρεις. Κάποιος θα βρεθεί να το αγοράσει! Υπάρχουν πολλοί ακόμα που εκτιμούν περισσότερο ό,τι κοστίζει ακριβά και περιφρονούν το "τσάμπα"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Άλλωστε δεν μου πάει η καρδιά να δώσω λεφτά και μετά να βρω στο δρόμο ένα γατάκι, που μπορεί να είναι και λευκό.Και ας μην είναι αγκύρας...

δε θα εδινα ποτε λεφτα σε εναν τετοιο ανθρωπο για να αγορασω ενα γατακι.αν ποτε αγοραζα ρατσας θα επαιρνα απο εκτροφεα ευσυνειδητο,και τι εννοω.οι εκτροφεις αυτοι εχουν τοσα εξοδα που αμφιβαλλω αν βγαζουν τα λεφτα τους πουλωντας τα μωρα.δινουν τα γατακια μετα τους 3 μηνες,προσεχωντας πολυ σε ποιες οικογενεις θα πανε,δεν τα παρατανε απλα σ'εαν μαγαζι κι ο,τι γινει.αυτοι οι ανθρωποι πιστευω οτι σαν κυριο στοχο εχουν τη διαιωνιση και βελτιωση της συγκεκριμενης ρατσας και οχι το κερδος:down:

Ακριβώς έτσι σκέφτομαι κι εγώ. Άλλωστε δεν μου πάει η καρδιά να δώσω λεφτά και μετά να βρω στο δρόμο ένα γατάκι, που μπορεί να είναι και λευκό.Και ας μην είναι αγκύρας...
Ναι, σ' αυτό έχεις πολύ δίκιο. Και πού ξέρεις.... Οταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί υπέρ σου. ΄

Kittu ,
όταν με το καλό γεννήσουν οι δικές μου όχι ένα αλλά και δυο σου δίνω με όλη μου την αγάπη , για να υπάρχεις εδώ μέσα πάει να πει πως θα δώσω σε καλά χέρια .Άσε τον νεαρό να γίνει πλούσιος !!!

Αν είναι δυνατόν! Άκου να βγάλει τα λεφτά του! Λέτε να πουλήσω τον Σάκη με το κιλό :hmm:; Βέβαια να βγάλω τα λεφτά μου αποκλείεται αλλά... :P. Μα αν είναι δυνατό, για ζώο μιλάμε ή για ένα κομμάτι κρέας:mad:; Πιο πολύ με ενόχλησε η δήλωση 'Τον ρώτησα τι θα τα κάνει αν δε βρει αγοραστές και μου είπε δεν τα χαρίζει, θέλει να βγάλει τα λεφτά του φαγητού που παρέχει τόσο καιρό στη μαμά τους και σε αυτά.'. Δηλαδή τι θα τα κάνει αν δεν βρεθεί 'αγοραστής';

όταν με το καλό γεννήσουν οι δικές μου όχι ένα αλλά και δυο σου δίνω με όλη μου την αγάπη
Η αλήθεια είναι ότι έχω μεν τη μαύρη και το ένα παιδί της, αλλά η μεγάλη μου επιθυμία είναι να έχω ένα κάτασπρο, χωρίς να με νοιάζει η ράτσα.Αν λοιπόν γεννήσουν, ευχαρίστως θα έπαιρνα ένα (ή και 2, 3...)
Άσε που με τον Έβρο έχω ιδιαίτερες σχέσεις.Δεν ξέρω από που ακριβώς είσαι, αλλά έμενα Ορεστιάδα και δούλευα Διδυμότειχο ένα χρόνο.

Δηλαδή τι θα τα κάνει αν δεν βρεθεί 'αγοραστής';
Το ίδιο τον ρώτησα και εγώ και μου είπε θα δει, πολλοί του τα ζητάνε έτσι, τζάμπα.Ίσως το σκεφτεί και τα δώσει αν δε βρεθούν αγοραστές, γιατί φεύγει στη Ρόδο και δεν μπορεί να τα πάρει μαζί του.
Όταν του είπα να μου τα δώσει και τα δυο, είπε "αν του σκάσω μια 300αρα, είναι δικά μου".

Όταν του είπα να μου τα δώσει και τα δυο, είπε "αν του σκάσω μια 300αρα, είναι δικά μου".
Ωραίος.....Του είπες πόσα αδέσποτα ταίζονται με 300 €? Άκου άνθρωποι...να βγάλει τα λεφτά του που τα τάιζε τόσο καιρό!!!:down:

Kittu,
Από Ορεστιάδα είμαι , έχω και εγώ ιδιαίτερες σχέσεις με Χρυσούπολη (βλέπε έρωτας ). Τα δικά μου τα ζουζούνια δεν είναι καθαρά ράτσας και καθόλου δε με νοιάζει φυσικά!! έχουν λέει κάτι από αγκύρας όσο δηλ έχω εγώ από Σμύρνη λόγω προγιαγιάς .Λατρεύω όλες τις φατσούλες αλλά με μια αδυναμία στα λευκά!!! :) :) :)

Ροδίτης ήταν;

*
Άσε που με τον Έβρο έχω ιδιαίτερες σχέσεις.Δεν ξέρω από που ακριβώς είσαι, αλλά έμενα Ορεστιάδα και δούλευα Διδυμότειχο ένα χρόνο.

**

:) Διδ/χο μεγάλωσα, έφυγα από κει στα 17...
Σε ποιο σχολείο δούλεψες;

Κίττυ να έλθω να αφήσω έξω από το σπίτι σου την Πέρλα "για να τη βρεις στο δρόμο" και να την υιοθετήσεις? Είναι κάτασπρη με γαλάζια μάτια, ψευτοαγκύρας σαν αυτή στο avatar του ή της gristofer (μόνο λίγο πιο στρουμπουλή) η μητέρα της Χιονάτη, επίσης κάτασπρη με κίτρινα μάτια. Η Πέρλα γεννήθηκε τον Ιούνιο.....τέλος πάντων μάλλον αστειεύομαι...από τα 4 γατάκια της Χιονάτης κατάφερα να δώσω μόνο ένα, ολόλευκο με κίτρινα μάτια.....και έτσι τώρα μαζί με τον Πάρι και τα άλλα...σύνολο 7...αλλά .....δυστυχώς τα έχω συνηθίσει πιά ......ιδίως τα μικρά και ίσως να μη μπορώ να τα δώσω πια....

Σε ποιο σχολείο δούλεψες;
Στο ΤΕΕ Διδυμοτείχου.Που είναι πίσω από το ΚΤΕΛ.

Όσο για την Πέρλα, πολύ θα την ήθελα, αλλά δεν είμαστε λίγο μακριά;!!

Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι πολλοί αυτοί που νομίζουν ότι αν πάρουν ενα γατάκι και πληρώσουν γι' αυτό, θα είναι καλύτερο (το γατάκι) απο αυτό που είναι αδέσποτο...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νοοτροποία είναι αυτή..
Δηλαδή αν πλήρωνα για τον Ασπρούλη ή τον Ζιζού, θα ήταν καλύτερα γατιά;;;;;

Στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας βρέθηκε ενα μικρό γατάκι λευκό με ξανθό. Μάλλον είναι εβδομάδων, γιατί απο την περιγραφή είναι πολύ μικρούλη..
Το φροντίζουν τα ναυτάκια (οι αξιωματικοί) και ίσως το πάρει ο ένας απο αυτούς... αν δεν είχα τον Ζιζού, θα το έπερνα... αλλά σε διαμέρισμα, χωρίς μπαλκόνια και με σπιτόγατο ετοιμόροπο, που να βάλω 3 γατάκι;;;; 45τμ είναι όλο το σπίτι... γμτ....:mad:

αλλά είναι πολλοί αυτοί που νομίζουν ότι αν πάρουν ενα γατάκι και πληρώσουν γι' αυτό,
Αυτό ισχύει, μάλιστα και ο άνθρωπος χτες αυτό ήθελε να περάσει.
Έλεγε ότι είναι πολύ καλή γάτα και πολύ καθαρή και ήρεμη, λόγω ράτσας. Και η δικιά μου που δεν είναι ράτσας, είναι τρομέρά καθαρή και εκτός του ότι ποτέ δεν πάει εκτός τουαλέτας, πλένεται όλη μέρα, κάθε μέρα και τη θαυμάζω γαι το στιλπνό τρίχωμα της.Όσο από ηρεμία, άλλο τίποτα...
Δυστυχώς αυτή η εντύπωση υπάρχει σε πολλούς και μάλιστα όχι μόνο για τις γάτες, αλλά και για τους σκύλους...

**αν δεν είχα τον Ζιζού, θα το έπερνα... αλλά σε διαμέρισμα, χωρίς μπαλκόνια και με σπιτόγατο ετοιμόροπο, που να βάλω 3 γατάκι;;;; 45τμ είναι όλο το σπίτι... γμτ....:mad:

Όχι, μην πάρεις άλλο! Καλά είστε!

**
Έλεγε ότι είναι πολύ καλή γάτα και πολύ καθαρή και ήρεμη, λόγω ράτσας. Και η δικιά μου που δεν είναι ράτσας, είναι τρομέρά καθαρή και εκτός του ότι ποτέ δεν πάει εκτός τουαλέτας, πλένεται όλη μέρα, κάθε μέρα και τη θαυμάζω γαι το στιλπνό τρίχωμα της.Όσο από ηρεμία, άλλο τίποτα...
**

Και η δικιά μου είναι της καλύτερης ράτσας!!! :up:
Καμιά πιο αρχόντισσα!
Αλλά θα την αγαπούσα κι αν ήταν πιο ζωηρούλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back