Λευκή γατούλα με γαλάζια μάτια χωρίς ουρά ψάχνει σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:blink::hypno::eek: και δε βρίσκω άλλο σοκαρισμένο προσωπάκι!Κι αυτό το εντοπίζει ο κτηνίατρος και με μια απλή εξέταση ή θέλει συγκεκριμένες εξετάσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμ:confused: δεν ξερω αν πατησα enter πριν ...κατι παίχτηκε και δεν βλεπω το μηνυμα!!
λοιπων παμε παλι...
ο δικος σου αφου λες οτι ακουει...ακουει τελος!!!
τωρα για ποιο μετα δεν εχω ιδεα αλλά δεν το νομιζω....
μια ερωτηση στον κτηνιατρο ξερει καλυτερα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ρωτήσω σίγουρα!Καλά που μου το είπες γιατί δεν είχα ιδέα!:worry:

καλα μην φοβασαι... μια στο δισεκατομμύριο να παθενε κατι....με την αγαπη που του εχεις....θα ηταν μια χαρα απλα δεν θα ακουγε το ψυγειο να ανοιγει....
ξερεις ποσες φορες εχω ευχηθεί...θεε μου μην με ακουσει που φτιαχνω τοστ.... αλλα αδικα.... παντα ακουει

χαχαχα!!:laugh: Παραμονεύει στη γωνία μέχρι να ανοίξεις το ψυγείο;:hehe:

δεν χρειαζεται να παραμονευει .... κλακ κονσερβας θορυβος σακουλας.... λαστιχακι του τοστ.... και εμφανιστικε ως διαμαγιας στην κουζινα....

Θα ρωτήσω σίγουρα!Καλά που μου το είπες γιατί δεν είχα ιδέα!:worry:

Γεια σου Φλωρα,

βασικα δεν έχουν προβλημα ακοής όλα τα λευκα με γαλανά ματάκια.Επισης μπορει να συμβει και σε λευκα με ενα γαλανο κι ενα πρασινο ή και με 2 πρασινα ματια.Ειναι απο καποιο γονιδιο που εχουν τα ολολευκα γατακια.Πολλες φορες οταν γεννιουνται λευκα γατακια εχουν λιγες γκρι-μαυρες τριχες επανω στο κεφαλακι τους οι οποιες με τον καιρο εξαφανιζονται .Αυτο ειναι σημαδι οτι ακουνε.
Σου τα γραφω αυτα γιατι τελευταια το εψαξα αρκετα επειδη η γατουλα μου(περσικη Ιμαλαιων) γεννησε 3 λευκα γατακια και το ενα απο αυτα δεν ακουει.

Τώρα που το λες...:hmm:Κι εμείς έχουμε δυο μαύρες ανταύγειες στο κεφάλι μας!Αυτό είναι καλό σημάδι δηλαδή!:DΝα χαίρεσαι τα γατάκια σου!

φανταζομαι αυτο που δεν ακουει του εχεις μια παραπανω αδυναμια... ;)

Eυχαριστω πολυ Φλώρα!Τα χαιρομαι και με το παραπανω!Γιώργο της εχω πολυ αδυναμια!Ειναι πολυ ομορφη και γλυκια και οτι δεν ακουει δεν σημαινει οτι αξιζει κατι λιγοτερο!Αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει της αναγκες της φυλης και δεν εχει προβλημα με την ιδιαιτερότητα της μικρης θα την χαρισω.Αν και ολα τα περσικα δεν ειναι κατάλληλα για εκτος σπιτιου ,το συγκεκριμενο γατακι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγαινει εξω ΚΑΘΟΛΟΥ και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση γιατι κινδυνεύει.Αν δεν βρεθει καποιος θα την κρατησω εγω.;)

αν σου πω οτι βρεθηκε ηδη;
:D θελω φωτο ειμαι υποψηφια γατομαμα

απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα θεματα περι υιοθεσιας ενδιαφεροσασταν για γατουλα αλλα ανησυχουσατε για το αν θα παραμεινει στην αυλη σας και γενικοτερα μιλουσατε για εξωτερικους χωρους (ταρατσα,αυλη κτλ)Λυπαμαι αλλα το γατακι ειναι διαθεσιμο μονο για 100% συμβιωσης εντος σπιτιου και σε περιοχες βορειου Ελλαδος αν ειναι δυνατον.Δεν το στελνω με τρενο,αεροπλανο ,κτελ πουθενα
sorry:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back