Λευκό γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πολυ ομορφο ονομα και το γατακι κουκλι!να περασετε καλα με πολλα χουρχουρισματα και πατουσακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και η τσουτσουκα ειναι κουκλιτσα! Ήθελα να μου πείτε προτεινόμενα ονόματα αλλά νομίζω ότι αυτό μ αρέσει πολύ!θα ανεβάσω και άλλες φοτο ! να χαίρεστε όλοι τα γατουλινια σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σαι καλα!!! Ευχαριστουμε πολυ. Μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα στις γατες μας ωστε να μαθαινουμε απο εκει τα νεα σας:)
Το ονομα παντως εμενα μου αρεσει παρα πολυ.

Πανέμορφος ο Shiva. :clapup::clapup:
Να ζήσετε μαζί μια ευτυχισμένη ζωή. Ωραίο το όνομα που διάλεξες. Ίσως σου χρειαστεί για να ξεκινήσεις τη γιόγκα πριν μεγαλώσει λίγο, κι αρχίσει να κάνει περιπολίες στο κρεβάτι όταν θα κοιμάσαι. Και μια που διάλεξες το όνομα του θεμελιωτή του γιόγκα κανόνισε να πάρεις άλλα δύο να τα βγάλεις με τα ονόματα των αδελφών του, Βράχμα και Βισνού για να συμπληρωθεί ο κύκλος της μετεμψύχωσης :whistle::whistle:

Πολλά φιλιά να του δώσεις κι από την Χιονάτη.

φυλάκια και από τον κύριο Μαυρόπουλο!
τι κουκλί είν' αυτό μωλέ; :inlove:

χαχα τι ωραια τα μηνύματακια σας!!είναι ένας θεός ο γατούλης μου θα του δώσω πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες! Έχω ακόμα ένα γατάκι που δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι αρσενικό η θηλυκό. Νόμιζα ότι ήταν γάτος αλλά πριν λίγο καιρό ζευγάρωνε! Μακάρι να μπορούσα να πάρω και αλλά γατουλινια. είναι τέλεια ζωάκια! Για το λογο αυτό επέλεξα Χασκυ για σκύλο! Είναι σκυλί με συμπεριφορά γάτας .πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας βεβαια…

πώς δεν ξέρεις τι είναι;
δεν φαίνεται αν είναι αγόρι ή κορίτσι; :hmm:

Νομιζω οτι αν ειναι μικρουλη δεν μπορεις να καταλαβεις σιγουρα για το φυλο του.
Οτι και αν ειναι παντως ειναι πολυ μα παρα πολυ γλυκο!!!:clapup:

όχι απλώς γλύκο, αλλά κουκλάκι, πανέμορφο!

Μιας που βρήκατε το γατάκι που θέλατε η αγγελία κλειδώνεται. Μπορείτε να μας συστήσετε το μικρό Shiva στην κατηγορία «Οι γάτες μου». Να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back