Ληγμένο εμβόλιο και στείρωση!

Ελενα!15687

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ελενα!15687 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Γεια σας!Ειμαι νεο μελος εδω και τα εχω μπερδεψει λιγο....εχω μια γατουλιτσα 6 μηνων τη λενε naya και ειναι κουκλα!Πριν φυγουμε για διακοπες πηγαμε στον γιατρο της για να κανει το εμβολιακι της αφου τελικα φυγαμε για διακοπες ειχα το βιβλιαριο της μαζι μου και ειπα να το ξεφυλλισω για καλη μου τυχη και συνειδητοποιω οτι 2 απο τα εμβολια της ειναι ληγμενα...τρελαθηκα!!Αν ξερει καποιος απο εσας τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ας μου πει παρακαλω!το σιγουρο πλεον ειναι οτι θα αλλαξω γιατρο!Αφηστε που εχει ερθει και η ωρα να παμε για στειρωση και τα εχω βαψει ολα μαυρα,σε ποιον να την εμπιστευτω τωρα?Δεν θελω να παθει κανενα κακο και φοβαμαι πολυ ειμαι σε πληρη αδιεξοδο!:(:(Χρειαζομαι τις γνωμες σας και τις απαντησεις σας!pleaseeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλωσηρθες!
Τι εννοεις ληγμένα;Τα πρώτα εμβόλια επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ληγμενο εμβολιο...εχει ληξη εδω και 4 μηνες!

δηλαδή όταν της έκανε το εμβόλιο είχε λήξει;
αν ναι, πόσο καιρό ήταν ληγμένο;
Κοιταξε, αν δεν ειχε περάσει πολυ καιρός απο την ημερομηνία λήξης την καλύπτει το εμβόλιο, αυτό τουλάχιστον δεν είναι τραγικό.
ΑΛΛΑ δεν παύει να ειναι τραγικό ότι πλήρωσες χρήματα για ληγμένο εμβόλιο!
Έπρεπε να παραπονεθείς για αυτο.

Η στείρωση ειναι σε γενικές γραμμές μια απλή επέμβαση, αλλά για να μην σε αγχώνει, δες μήπως την πας σε κάποιον άλλο γιατρό.
Δες την λίστα, μήπως σε βοηθήσει.

συγνωμη αλλα μπερδευομαι λιγο εδω μεσα!καλος σας βρηκα και ευχαριστω για το ενδιαφερον το εμβολιο εχει πανω ημερομινια ληξης σωστα?ε λοιπον εχει ληξη εδω και 4 μηνες και ειναι 2 τα ληγμενα εμβολια οχι ενα!

Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο 100000000 να την παω σε αυτον για στειρωση αλλου θα την παω!Ευχαριστω παααααρρααααα πολυ για τις απαντησεις!ξερεις κατι δεν με νοιαζει το οικονομικο καθολου εγω φοβηθηκα για τη naya μην παθει τιποτα!πρεπει να τις ξανακανω τα εμβολια??????

Δεν μιλάς καλύτερα με ένα άλλο γιατρο; να δει το βιβλιάριο και να σου πει να πρέπει να τα επαναλάβεις ή όχι.

Κάτσε γιατι μπερδευτηκα.Τα εμβολια που της εκανε τωρα εχουν ληξει εδω και 4 μηνες;

Γειά σου και απο μένα. Τα εμβόλια γράφουν πάνω μια ημερομνία. Αυτή είναι η ημερομηνία λήξης του εμβολίου όταν ΔΕΝ έχει γίνει. Όταν το εμβόλιο γίνει, είναι σημαντικό την στιγμή που γίνεται να μην έχει περάσει αυτή η ημερομηνία που γράφει, όταν μετά είναι στο βιβλιάριο η διάρκειά του είναι για ένα χρόνο, όπου στον χρόνο απάνω θα πρέπει να γίνει ξανα-εμβολιασμός.

Δέν έχει καμία σχέση και σημασία πλέον η ημεροηνία που γράφει το απόκομμα στο βιβλιάριο. Λογικά θα σας έχει γράψει μια ημερομηνία του επόμενου εμβολιασμού για να τον ξέρετε και να μην την ξεχάσετε.

Ελπίζω να βοήθησα.:)

Τα εμβόλια γράφουν πάνω μια ημερομνία. Αυτή είναι η ημερομηνία λήξης του εμβολίου όταν ΔΕΝ έχει γίνει. Όταν το εμβόλιο γίνει, είναι σημαντικό την στιγμή που γίνεται να μην έχει περάσει αυτή η ημερομηνία που γράφει
Με έβγαλες από τον κόπο να το γράψω. Αυτό λοιπόν συμβαίνει.

απλα πρεπει να τις επαναλαβεις τα εμβολια....στον ιδιο γιατρο για να μην τα ξαναπληρωσεις...ειναι σαν να μην εγιναν

αλλα θα σου πω και το αλλο μου εχει τυχει γατι που νοσησε ενω ειχε εμβολιαστει εγκαιρα και το εμβολιο δεν ειχε ληξει....
ομως θα μπορουσε να ειχε μηνει στο κοντεινερ που το μετεφερε 2 μερες εκτος καταψηξης και το εμβολιο να εχει αλλοιωθει και να μην ισχυει....
συμβαινει μη τρελαινομαστε..πες στον γιατρο σου να ειναι πιο προσεκτικος....

Στο βιβλιαριο της γατουλας γραφει παντα ο γιατρος την ημερομηνια που γινεται το εμβολιο και βαζει διπλα το αυτοκολητακι του εμβολιου που αναγραφει πανω την ημερομηνια ληξης του.Προφανως αναφερεσαι στις δυο αυτες ημερομηνιες οτι εχουν διαφορα μεταξυ τους τεσσερεις μηνες?:hmm:Αν ειναι ετσι τοτε ζητησε την γνωμη ενος αλλου κτηνιατρου αλλα προφανως θα σου πει οτι τα εμβολια πρεπει να επαναληφθουν, μια και τεσσερεις μηνες νομιζω οτι ειναι αρκετος χρονος και μαλλον καθιστα τα εμβολια ανενεργα.:hmm:Και αφου κατι τετοιο φαινεται ολοκαθαρα στο βιβλιαριο, πηγαινε στην αρχικη κτηνιατρο και απαιτησε να ξανακανει δωρεα τα εμβολια.:)
Εγω προσωπικα στην θεση σου θα αλλαζα κτηνιατρο.:hmm:
Καλη τυχη:)

Τις ημερομηνιες που ειναι να ξαναπαμε για εμβολιο μου τις γραφει αλλου!Η ετικετα του εμβολιου γραφει επανω ημ.ληξης 22-2-2008 και εμεις καναμε το εμβολιο 4-7-2008!Οποτε της εχει κανει ληγμενο εμβολιο!Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Τις ημερομηνιες που ειναι να ξαναπαμε για εμβολιο μου τις γραφει αλλου!Η ετικετα του εμβολιου γραφει επανω ημ.ληξης 22-2-2008 και εμεις καναμε το εμβολιο 4-7-2008!Οποτε της εχει κανει ληγμενο εμβολιο!Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
Όντως είναι ληγμένο τότε :blink:. Μην ανησυχείς, το γατάκι δεν διατρέχει κίνδυνο, απλώς θα πρέπει να εμβολιαστεί το συντομότερο (από άλλο κτηνίατρο, θα έλεγα εγώ).

Αυτο θα κανω και σημερα μαλιστα!απ΄τη μια καλητερα που εγινε ετσι και δεν του εμπιστευτηκα την στειρωση της γιατι αν παθαινε κατι ουτε εγω ξερω τι θα του εκανα!Ευχαριστω για ολα!

Αυτο θα κανω και σημερα μαλιστα!απ΄τη μια καλητερα που εγινε ετσι και δεν του εμπιστευτηκα την στειρωση της γιατι αν παθαινε κατι ουτε εγω ξερω τι θα του εκανα!Ευχαριστω για ολα!
Καμιά φορά χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο για να καταλάβουμε την ανεπάρκεια μερικών ανθρώπων. Μην στενοχωριέσαι, ουδέν κακόν αμιγές καλού ;)

Να σου πω ομως κατι αν ειναι να παραμελουν γενικα πραγματα εστω και ενα εμβολιο που στην περιπτωση μου ειναι 2 εμβολια τοτε να μην δουλευουν ως κτηνιατροι να κανουν κατι αλλο γιατι σημερα μπορει αν ειναι ενα εμβολιο αυριο θα ειναι κατι πιο σοβαρο ετσι δεν ειναι?δεν μπορουνε να συμπεριφεροντε ετσι στα ζωακια,στην τελικη σε πληρωνω ρε φιλε και απετω να μου το προσεχεις δεν το κανεις τσαμπα!τα ΄χω παρει πολυ ασχημα με το σκηνικο!

Δεν έχεις άδικο, έτσι είναι τα πράγματα. Κι αν το στομάχι σου το αντέχει, κάνε και καταγγελία... αλλά, δυστυχώς, υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων...

Αν μου προκαλουσε προβλημα υγειας στη μικρουλινα μου θα τον ετρεχα δεν υπηρχε περιπτωση!Οταν την βρηκα ηταν μια σταλιτσα την ταΪζα με μπιμπερο και γαλατακι για γατακια νεογεννητα εκανα οτι μπορουσα για να μεινει ζωντανο μαζι μου και ερχεται τωρα ο καθε ανεγκεφαλος να κανει του κεφαλιου του!δεν τρελαινεσαι πες μου?:mad:

Πω πω...δικιο έχεις.Να την πας σε άλλον οπωσδηποτε.Και να σου ζήσει,ειναι μια κούκλα,εγώ που είμαι και λάτρης των γκρι ξετρελάθηκα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back