Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ελενα!15687 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
02-09-08
10:36
Εννοείταιαι!!!! Χωρίς γατοκουμπάρο?? Δεν γίνεται!!!! Και όταν ζευγαρώσουν με το καλό ο κουμπάρος παίρνει δωράκια παρακαλώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
02-09-08
16:39
Α δε θα χρειαστούμε,γιατί θα στειρωθουν και οι δύο,οποτε δεν χρειάζεται γατοκουμπαρος.Εννοείταιαι!!!! Χωρίς γατοκουμπάρο?? Δεν γίνεται!!!! Και όταν ζευγαρώσουν με το καλό ο κουμπάρος παίρνει δωράκια παρακαλώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
02-09-08
19:52
Καλησπέρες...
γιά κάνα μήνα "παίζω" και εγώ!!! Ο Σταχτής είμαι στην φώτο!!!
Μετά θα ελαφρύνω και εγώ κανα γραμμάριο..
γιατί έχω αρχίσει τις μακρυνές βόλτες, λείπω μέρες.. και η μαμά μου ανυσυχει! 
γιά κάνα μήνα "παίζω" και εγώ!!! Ο Σταχτής είμαι στην φώτο!!! Μετά θα ελαφρύνω και εγώ κανα γραμμάριο..
γιατί έχω αρχίσει τις μακρυνές βόλτες, λείπω μέρες.. και η μαμά μου ανυσυχει! 
Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ελενα!15687 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
02-09-08
20:31
Εεεεεεεεε!οκ τοτε!εσεις ξερετε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum