marina289
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Και να δώσεις φιλάκια από την γατοοικογένειά μου στη μουσούδα του και στη σκυλουνίτσα σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν τον πιανεις στα πρασα βεβαια και καμμια παρατηρηση δε βλαπτει. Επισης και συγνωμη που μακρυγορω εαν η μυρωδια των ουρων δεν εχει εξαφανιστει τελειως απο το κρεβατι του υπαρχει περιπτωση να ελκεται απο αυτην και να πηγαινει και να τα ξανααφηνει...
Επισης μετα τα 2-2μιση καποιες γατες σοβαρευουν καπως, οποτε εχεις και κατι να περιμενεις!
Εγω παντως τον αγαπω, στο λεω!
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μπορώ να βάλω κάτι σε παράθεση! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Να προσεχεις πολυ το κεφαλακι του και τα αυτια του και να τον στεγνωνεις πολυ καλα μετα, κυριως τωρα που χειμωνιαζει.
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
Αν το κάνω μπάνιο μια φορά τον μήνα μόνο γινεται... ένας ΒΡΟΜΙΛΟΣ!
Είναι και άσπρος έχει και αυτή τη τεράστια γούνα, βγαίνει και στον κήπο και τρέχει στο γρασίδι, λατρεύει να βγαίνει έξω. Τι να κάνω έγω να μη τον λούζω... Φυσικά προσέχω και τα ματάκια του! Και η μαμά μου είναι ικάνη να το βγάλει μονίμος έξω αν τον δει ένα μήνα χωρίς μπανιο!
Και εμένα μου αρέσει φυσικά να είναι καθαρός.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι δε σημαδεύει, δε λερώνει εδώ κι εκεί (όχι ότι τον λες και προσωποποίηση της καθαριότητας) μόνο με το κρεβάτι του είναι μαλωμένος και το λερώνει. Στο πλυντήριο το πλένω το μαξιλάρι, δε νομίζω να μένει μυρωδιά. Απλά είναι μαλάκας σας λέω, γιατί δε με πιστεύετε;;;
Γι' αυτό κι εγώ προίκισα με το κρεβατάκι του ένα άλλο γατάκι! 
Δεν τον λούζω, μόνο τον χτενίζω και τον περνάω με πετσετάκι βρεγμένο με νερό και μηλόξυδο. Δεν μπορώ να πω, είναι γυαλιστερός και απαλός σα μεταξένιος, αλλά ρε παιδιά δεν τον έχω δει σχεδόν ποτέ να πλένεται!

Τον χτενίζω με το furminator της σκύλας μου και βγάζω απίστευτα πολύ τρίχα. Και από διατροφή είναι μια χαρά (barfάρει). Μπορώ να του δώσω κάτι να βοηθήσω το τρίχωμα; Είχα κι άλλες φορές γάτες, τέτοιο μάδημα πρώτη φορά έχω να αντιμετωπίσω.
Τώρα του ξεκίνησα Ω3-Ω6 σε καψούλες. Καμιά άλλη ιδέα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Μουρο το εχω κανει δυο φορες.
Στο πλυντηριο δυστυχως μενει η μυρωδια του κατουρου

Ειχαμε κι εμεις μια φορα ενα ατυχημα και δεν εφυγε η μυρωδια με απλο πλυσιμο
Μετα διαβασα οτι θελει πρωτα μια πλυση στους 90 με ξυδι και μετα αλλη μια με απορρυπαντικο...τι να πω...
Μερικες γατες μαδανε και θα μαδανε πολυ περισσοτερο απο αλλες, τι να κανουμε, ζω κι εγω με μια τετοια περιπτωση στο σπιτι

Λιγες σταγονες απο λαδι σολωμου στο φαγητο του ισως βοηθησουν.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι φουντίτσες στα αυτιά βλέπω παραμένουν. Θεός! Γάταρος! χάρηκα πάρα πολύ που είδα νέα σας!!
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μπαλκόνι είναι μια πονεμένη ιστορία. Φοβόμουνα πολύ να τον αφήνω να βγαίνει επειδή είμαι χαμηλά (1,5 όροφο πάνω σε δρόμο) και επειδή έχει και την αναπηρία του ήξερα ότι αν πέσει δε θα έχει μέλλον, δεν μπορούσε να τρέξει κλπ.
Εγώ η αλήθεια είναι είμαι υπέρ του μέσα-έξω για όλα τα ζώα, ειδικά για τις γάτες. Αρκεί να είναι κήπος που να παρέχει ασφάλεια. Το γατάκι που έδωσα χθες θα ζει σε κήπο και θα έχει πρόσβαση και στο σπίτι. Το σπίτι είναι στη μέση του πουθενά, δεν έχει δρόμους, αυτοκίνητα κλπ και το μόνο από το οποίο κινδυνεύει όσο είναι μικρό είναι τα αρπακτικά πουλιά. Γι' αυτό και από χθες πηγαίνω 2-3 φορές τη μέρα και το βάζω/βγάζω και κάθομαι μαζί του (τι τραβάω η γυναίκα για το ξένο γατί) ώστε να μάθει το χώρο, να λιαστεί/τρέξει/παίξει/χοροπηδήσει στον κήπο και μετά το επιστρέφω μέσα και φεύγω. Και πάλι από την αρχή, σε λίγο πάλι εκεί θα πάω. Και αυτό θα κάνω μέχρι να ξεπεταχτεί

Οι φουντίτσες στα αυτιά βλέπω παραμένουν. Θεός! Γάταρος! χάρηκα πάρα πολύ που είδα νέα σας!!

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δείτε και καμαρώστε το αγόρι μου πόσο κύριος είναι όταν θέλει! Να ήθελε και πιο συχνά, τι καλά που θα'τανε..

(τα κουτάβια δεν τα είδε καθόλου τις 2 πρώτες εβδομάδες, από την 3η και μετά τον άφηνα να μπαίνει στο κουταβοδωμάτιο αλλά φρόντιζα να υπάρχει πάντα φαγητό και ήτανε πολύ απασχολημένος με αυτό οπότε δεν έπεφτε με τα μούτρα στα μωρά, είχε άλλες προτεραιότητες
)
Εμφανίζομαι-εξαφανίζομαι.. ξέρω..

Πόσες φορές σκέφτηκα να μπω να γράψω, αλλά έλεγα να γράψω τί; Πάλι να γκρινιάζω; Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα δύσκολο ζώο που έχει δοκιμάσει τα νεύρα και τα όρια μου ουκ ολίγες φορές.
Τον αγαπάω όμως και τις τελευταίες εβδομάδες που είναι τόσο συνεργάσιμος και έχω επιτέλους κάτι καλό να πω για την πάρτη του, ακόμα περισσότερο! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρωί που κοιμόμουνα, άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας, έβγαλε έξω τα σκουπίδια, τα έκανε φύλλο και φτερό και στόλισε με αυτά όλο το καθιστικό.
Τί θα κάνω, έρχονται στιγμές που δίνω μεγάλο αγώνα για να καταφέρω να αγνοήσω αυτά που κάνει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τι ηλικία έχει;
ήταν από πάντα ζωηρός ή τον πιάνει που και που;
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά είναι λίγο μαλάκας.
Πιστεύω είναι προορισμένος για να ζει σε κήπο, να κυνηγάει να σκαρφαλώνει (λόγω ιδιοσυγκρασίας) και στο διαμέρισμα δεν έχει άλλο τρόπο να εκτονωθεί όσο κι αν παίζει με τη σκύλα μου. Εγώ και να θέλω να ασχοληθώ παραπάνω, δε με αφήνει. Μου ορμάει και με δαγκώνει συνέχεια, το μόνο του παιχνίδι είναι αυτό. Ευελπιστώ να μετακομίσω σύντομα και στο καινούργιο σπίτι να του φτιάξω ένα χώρο για αθλοπαιδιές. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση.. Τρώγεται συνέχεια με τα ρούχα του και να σου πω την αλήθεια όσο κι αν με νευριάζει τον λυπάμαι κιόλας. Θεωρώ ότι για να τα κάνει όλα αυτά μάλλον πλήττει θανάσιμα και τον λυπάμαι..
Σκέφτηκα να βρω μονοκατοικία, αλλά θα ήτανε πολύ επικίνδυνο γι'αυτόν γιατί το ένα του χέρι είναι παράλυτο και δεν μπορεί να τρέξει γρήγορα. Μόνο ρετιρέ θα έσωζε κάπως την κατάσταση, αλλά θα χρειαστώ σπόνσορα στο τέλος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

τι κουκλια μωρακια κουταβκια..να σας ζησουν κ να σκεφτεις οτι ειμαι κυριως γατοφιλη ολα τα ζωα δηλ. λλα οι γατες με τρελαινουν οποτε εχω εκπλαγει με τον εαυτο μου που ξετρελαθηκα με τα κουταβια σας πως λεγεται η ρατσα??να την εχω στα υποψιν..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shar pei είναι και είναι γατόσκυλα! Είναι πολύ ανεξάρτητα για σκύλοι, έχουν ιδιοσυγκρασία που πολλές φορες θυμίζει γάτα.

Ο Βλάσσης ήτανε ιδιαίτερα ήσυχος όλη μέρα σήμερα.. Κάτι δε μου αρέσει, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι..
Ποιός ξέρει τι θα σκαρφιστεί για να εκτονωθεί όσο κοιμάμαι και να μου το κάνει έκπληξη γα καλημέρα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool