Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....απιστευτα ειναι τα δυο τους!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο μπράβο πολύ ωραίες εικόνεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πώς ταιριάζουν και με το χαλί.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα προσπαθήσω να τον πάω στο γιατρό την Δευτέρα και ελπίζω να μην έχουμε άσχημα νέα.

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγγνώμη, τώρα θα σε άγχωσα πάρα πολύ, αλλά στα λέω, για να είσαι υποψιασμένη και να μην πας μόνο σε ένα γιατρό: Πες μου νέα!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
) με νεύρα κλονισμένα (όπως είμαι τους τελευταίους μήνες
) αλλά απτόητη!Το χέρι του είχε θέμα γιατί είχε παραλύσει το ωλένιο νεύρο από προηγούμενο τραυματισμό, πριν τον βρω εγώ. Μετά έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό αλλά για λίγο. Χάλασε πάλι αλλά χωρίς να φτάσει στο αρχικό του χάλι και δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα να ξαναφτιάξει.Τι εννοείς παραλύει πάλι; Είχε κάποιο πρόβλημα εξ αρχής; Το χτύπησε; Τι σου είπε ο γιατρός;
Έτσι το καλό (????
) μου το γατάκι, τελικά θα κάνει χειρουργείο κατά το Πάσχα. Τότε υπολογίζουμε θα είναι σε ηλικία που θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του και θα μπορέσουμε να κάνουμε αρθρόδεση για να μπορεί τουλάχιστον να περπατάει. Τώρα φέρνει το χέρι του σε θέση να το πατήσει, αλλά δεν τον κρατάει ο καρπός του και καταλήγει να περπατάει με τον αγκώνα. Και μια και δεν υπάρχει ελπίδα να ξαναφτιάξει το χέρι του, αν συνεχίσει να περπατάει με τον αγκώνα στο τέλος θα ανοίξει και θα καταλήξουμε σε ακρωτηριασμό. Γι' αυτό θα του δέσουνε την άρθρωση, θα έχει άκαμπτο καρπό (σα να έχει πάθει αγκύλωση) και έτσι θα μπορεί να περπατάει κανονικά. 
Κατά τ' άλλα, η ζωή μαζί του είναι απλά ανυπόφορη! Δε μας δίνει ζωή, κάνει ό,τι μαλακία μπορεί να βάλει ο νους σας, μου έχει ταράξει το νευρικό μου σύστημα με κάθε δυνατό τρόπο, δεν μπορούμε να τηρήσουμε πλέον βασικούς κανόνες υγιεινής σ' αυτό το σπίτι...

ΑΛΛΑ τον αγαπάμε και το νέο μας μότο (δικό μου και της σκύλας μου) είναι "η υπομονή είναι αρετή!". Κάνουμε λοιπόν μπόλικη από αυτήν, και ελπίζουμε. Σε τί ακριβώς δεν έχουμε καταλήξει καθώς αποφασίσαμε να μην είμαστε ουτοπιστές.

Και που και που, παρηγοριόμαστε με την ιδέα ότι τουλάχιστον δεν προσβάλει την αισθητική μας καθώς παραμένει ένας κούκλος!

Είμαι πολύ ωραίος, I know! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Με το Μαρθόνι για μαξιλάρι και το χαμόγελο της ικανοποίησης.
Φαίνεται κάνει ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε, τί καταστροφές έκανε
και πόσο το διασκέδασε..
Δουλάρα, πιάσε μου μια μπύρα, τα τσιγάρα μου και βάλε animal planet στην tv!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για το πρόβλημα στο ποδαράκι, δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η επέμβαση! Το Μωρό (αυτός στο πάτωμα στο άβαταρ) έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον δικό σου, περπατάει με τον καρπό, μαζεύει υγρό κατά καιρούς, αλλά ευτυχώς δεν έχει ανοίξει ποτέ σοβαρά και για την ώρα τον αφήνω έτσι!
Υπομονή, υπομονή!!! Σιγά σιγά θα ηρεμήσει ο στρίγγλος σου και θα γίνει όντως αρνάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος

Το σκυλι σου ειναι παραγματικο Πλασμα ,ναι με Π κεφαλαιο...και το εκμεταλλευεται ο μικρος διαβολακος κανονικα.
Διαβαζοντας ολο το θεμα σου και κρινοντας κι απο μενα ,το συμπερασμα ειναι ενα..Προσαρμοζουμε τη ζωη μας ,στα γουστα των γατιων η αλλιως
μας κανουν οτι θελουν αυτες.

marina289
Περιβόητο μέλος

Ψιτ! Βάζε μας που και που και φώτο της Μαρθούλας!!!! Είναι υπέροχη!!!

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
τo κοριτσάκι μου είναι πράγματι ένα αγγελάκι, και ο βρωμόγατο μας κάνει πράγματι ό,τι θέλει.

Μαρίνα,
έβαλα στην υπογραφή μου το blog του Μαρθονίου μου, εκεί θα βρεις φωτογραφίες του σουργελόσκυλού μου

Λουκία,
αλήθεια δηλαδή, ώρες ώρες απορώ με τον εαυτό μου και την υπομονή μου με το παλιόγατο!
Ακόμη και η σκύλα μου ζει με άγχος, είναι συνέχεια ανήσυχη και έρχεται και μουρμουράει "τί θα κάνουμε,πάλι κάνει αταξίες αυτός"!

Το καταλαβαίνω να κάνει καγκουριές από την πλήξη του ή για να παίξει, αλλά αυτός δεν το κάνει γι' αυτό. Κάνει μαλακίες απλά για να τις κάνει. Δηλ τον βλέπω, δεν κοντοστέκεται να σκεφτεί "τί να κάνω άραγε για να περάσω την ώρα μου;". Απλά σηκώνεται στα καλά καθούμενα και ξεκινάει: να βρω όλα τα τασάκια και να βγάλω έξω τα αποτσίγαρα, να ρίξω ότι είναι ψηλά και το φτάνω από κάτω, να κουνήσω όλους τους πίνακες να μην είναι κανένας ίσιος, πήρε το μάτι μου και 2 ποτήρια στον πάγκο της κουζίνας, μην ξεχάσω να τα σπάσω! Και τα κάνει όλα στη σειρά, γρήγορα γρήγορα, λες και είναι δουλειές που πρέπει να γίνουν, να τις κάνει και να ξεμπερδεύει.
Αυτά δε με ενοχλούν. Αλλά έχω θέμα με βασικούς κανόνες υγιεινής. Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, είναι πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Μια μέρα τον βρήκα να κοιμάται μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων (ένας Θεός ξέρει πώς τον άνοιξε!). Και χθες, πήγε και έκανε τα ωραία βρωμερά κακά του στην κουρτίνα της κρεβατοκάμαρας που σέρνεται στο πάτωμα και τα σκέπασε κιόλας με το μυαλό του. Που πάει να πει τα κουκούλωσε με την κουρτίνα, ώστε να πασαλειφτεί καλά καλά. Πέρασα ΟΛΗ μου τη μέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, πλένοντας και απολυμαίνοντας ΟΛΟ το σπίτι μέχρι το τελευταίο τετραγωνικό χιλιοστό. Μόνο στην ιδέα ότι με τα πιθανόν σκατωμένα πατουσάκια του πάταγε εδώ κι εκεί είχα φρικάρει. Είναι που τρώει ωμά και δε θέλω να σκεφτώ τί μπορεί να σκόρπισε εδώ κι εκεί με τα βρωμερά του ποδάρια. Αλλά απ' όλα περισσότερο με νευρίασε γιατί αν συνεχίσει αυτό το βιολί θα αναγκαστώ να του αλλάξω διατροφή και δε θέλω, θέλω να κάνω το καλύτερο γι' αυτόν.

Η αρθρόδεση, είναι μια απλή ασφαλής επέμβαση. Μου την πρότεινε ο Πράσινος που είναι στην κτηνιατρική του ΑΠΘ και του έχω εμπιστοσύνη. Αν θες,επειδή όσο πλησιάζει ο καιρός να την κάνουμε θα κάτσω να το μελετήσω το θέμα, να σου πω προσεχώς λεπτομέρειες.

brigite
Διάσημο μέλος

Ολα τα παραπανω που γραφεις τα εχω γευτει ,καμωμενα με τα θαυματουργα ποδαρακια του ασπρομαυρου διαβολακου μου,εκτος το χεσιμο της κουρτινας...Εμενα τα σερβιρε σε πορσελανινο σκευος (μπανιερα)και επειδη δεν του ειχα σουπλα για να με εκδικηθει ,σε ενα διαδρομο χαλι.
Ειναι τοσο αγαπησιαρικη πμως και καταφερτζιδικα ,με τον τροπο τους ,που την επομενη στιγμη τα ξεχναμε...μεχρι να ερθει το επομενο κατορθωμα.

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο μεγαλώνει όμως θα καλμάρει!
Για το θέμα της απολύμανσης έχω να σου πω ότι δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι! Εγώ τα σκατωμένα
υφάσματα τα πλένω στους 90( γι' αυτό βέβαια έχουν γίνει όλα κουρέλια!!) και καθαρίζω καλά με οινόπνευμα την περιοχή γύρω από τα λερωμένα και τις επιφάνειες στις οποίες μπορεί να ακουμπήσει φαγητό. Ελέγχω βέβαια και τα σκεπάσματα σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν καθαρίζω όλο το σπίτι εξονυχιστικά, γιατί αυτό δε γίνεται να το κάνω 2 ή 3 φορές τη μέρα!!!Εγώ έχω αρκετά γατιά και τώρα είναι και εποχή που λόγω τριχόμπαλων , έχουμε και εμετούς!!! Για τον πάγκο δεν ανησυχώ καθόλου!! Κι ας είναι όλοι σκαρφαλωμένοι εκεί συνέχεια. Απλά πριν ακουμπήσω οτιδήποτε τον περνάω μια με οινόπνευμα!! Αν σου γίνει συνήθεια, δεν είναι τίποτα!!! Το οινόπνευμα, αν μείνει μισό λεπτό χωρίς να εξατμιστεί, σκοτώνει τα πάντα, εκτός από κάποιους πολύ ανθεκτικούς μήκυτες, και είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι πιο ακίνδυνο. Χλωρίνη χρησιμοποιώ αναγκαστικά μόνο για τη μούχλα!Τα σκατωμένα πατουσάκια αφήνουν αποτυπώματα!! Εγώ σαν καλός ντετέκτιβ, ή ινδιάνος ιχνηλάτης , τα αναγνωρίζω χρόνια τώρα και έτσι εστιάζω εκεί το καθάρισμα!
Υπομονή!!!! Θα δεις ότι θα στρώσει σιγά σιγά ο κύριος, θα γίνει τεμπέλης και οκνηρός και θα σου λείπει η εποχή που ήταν όλο σκανταλιές!!!!!
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει περάσει ένας χρόνος τώρα που ζούμε μαζί και η αλήθεια είναι μας έχει κάνει ένα τεράστιο δώρο και σ' εμένα και στο κοριτσάκι μου: μας έχει διδάξει να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Και με το κοριτσάκι μου που πλέον γίνεται φιόγκος για να κοιμηθεί, μια και η μόνη σχέση που έχει ο Βλάσης με το δικό του κρεβάτι είναι να το κατουράει και να φεύγει!

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο μαλάκας του σπιτιού μας!![]()
![]()
![]()
Έχει περάσει ένας χρόνος τώρα που ζούμε μαζί και η αλήθεια είναι μας έχει κάνει ένα τεράστιο δώρο και σ' εμένα και στο κοριτσάκι μου: μας έχει διδάξει να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!![]()
![]()
Και με το κοριτσάκι μου που πλέον γίνεται φιόγκος για να κοιμηθεί, μια και η μόνη σχέση που έχει ο Βλάσης με το δικό του κρεβάτι είναι να το κατουράει και να φεύγει!
![]()
Μα το διαβάζει κανείς στο βλέμμα του. "Γιατί έτσι μου αρέσει"
Υπομονή. Ακόμα λίγο καιρό και θα σε εκπαιδεύσει τέλεια. Θα αποκτήσεις κι εσύ το ΓατοMaster όπως όλοι μας.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Αρχηγός.
Γάταρος.
Αδιαπραγμάτευτος.

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπεροχος!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πολύ μου αρέσει που είναι ατιθασος αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα τον άντεχα.
(ανήκω στους υποχόνδροιυς με την καθαριότητα δυστυχώς.Λέω δυστυχώς διότι πολλές φορές μου γίνεται εμμονή και με εξουσιάζει).
Μπράβο σου για την υπομονή σου και για τον καλό χαρακτήρα της σκυλίτσας σου!!!!
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Βλάσης είναι αυτό που από την αρχή πίστευα: πλασμένος για να ζει έξω στη φύση. Δυστυχώς η αναπηρία του δε μου επέτρεψε να τον δώσω σε σπίτι με κήπο, φοβήθηκα μη γίνει μακαρίτης. Και τώρα πολύ απλά το ζώο δεν μπορεί να εκτονωθεί μέσα στο διαμέρισμα. Είναι και παλιοχαρακτήρας, οπότε γάματα..
Εδώ και λίγους μήνες, η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά. Κι αυτό από τη στιγμή που έκανα το σταυρό μου και άνοιξα την μπαλκονόπορτα. Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα σάλτο ακόμα (δόξα τω θεώ είναι πολύ φοβιτσιάρης). Το φοβόμουνα πολύ, αλλά δεν είχα επιλογή καθώς και δεν την πάλευα με τη συμπεριφορά του, έβλεπα ότι πλήττει και του την βαράει. Από την άλλη, το χέρι του είχε αρχίσει πάλι να παραλύει. Και επειδή ψιλιαζόμουνα ότι η έλλειψη ήλιου του κάνει κακό, αποφάσισα να τον αφήνω να βγαίνει έξω όποτε θέλει. Τώρα που βολτάρει στη βεράντα σα να έχει λίγο έρθει στα σύγκαλά του.

Από τότε το χέρι του έχει πολύ μεγάλη βελτίωση και πλέον υποψιάζομαι ότι δεν μπορεί να μεταβολίσει καλά κάποιες βιταμίνες γι' αυτό και παραλύει (αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στα σκυλιά, στραβώνουν τα πόδια τους κλπ). Έτσι δεν κάναμε ούτε το χειρουργείο της αρθρόδεσης αλλά ούτε του κόψαμε το χεράκι. Πορεύεται για την ώρα ψιλοκουτσαίνοντας αλλά είναι καλύτερα από ποτέ!
Βέβαια τα δαχτυλάκια του παραμένουν ελαφρώς παραμορφωμένα από το στραβοπάτημα. Αλλά δεν εμπιστεύομαι να του τα φτιάξουν γιατί θα είναι πολύ επώδυνο γι' αυτόν. Τώρα δε δείχνει να πονάει απλά δεν μπορεί να κάτσει σαν κλώσα, το προβληματικό χέρι δεν το μαζεύει ποτέ από κάτω του μάλλον γιατί πονάει. Αποφάσισα να μην του κάνω κανένα χειρουργείο στο χέρι (θα πάρω βέβαια και μια τελευταία γνώμη), οπότε μπορώ να προχωρήσω στη στείρωση που την καθυστερούσα για να τα κάνω όλα μαζί με μια νάρκωση.Κατά τ' άλλα μας βγάζει την πίστη. Αυτό που δεν αντέχεται με τίποτα είναι η εμμονή που έχει με το φαγητό. Όλη μέρα το μυαλό του είναι εκεί. ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Η αγαπημένη του θέση είναι ακριβώς μπροστά στο φούρνο μικροκυμάτων. Ο πάγκος της κουζίνας είναι η πασαρέλα του. Η λεκάνη του μπάνιου ο θρόνος του. Και το ξύδι ο καινούργιος καλύτερος μου φίλος..

Τον αγαπάω όμως τον μαλάκα, τί να κάνω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool