Λιονταράκι σε club!

moonlight16234

Νεοφερμένο μέλος

Η moonlight16234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Βρήκα αυτή την εικόνα σε σάιτ γνωστού oriental club Αθηνών- Μυκόνου. Μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένο- χτυπημένο το λιονταράκι...και δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμη η διατήρηση του υπέροχου αυτού αίλουρου σε τέτοιες συνθήκες. Απλά ήθελα να μοιραστώ με κάποιον την στεναχώρια μου αντικρίζοντας αυτήν την εικόνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• liontaraki.JPG
    liontaraki.JPG
    209,1 KB · Εμφανίσεις: 45
Τσκ, τσκ!Τι άνθρωποι υπάρχουν!:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι δυνατόν! Δεν είναι καθόλου νόμιμη απ' όσο γνωρίζω:mad: Ίσως πρέπει να ειδοποιήσουμε τη WWF ή τον Aρκτούρο

ΦΑΝΕΡΑ ΘΥΜΩΜΕΝΗ

Αν είναι δυνατόν! Δεν είναι καθόλου νόμιμη απ' όσο γνωρίζω:mad: Ίσως πρέπει να ειδοποιήσουμε τη WWF ή τον Aρκτούρο
Εχετε δίκιο!Πρέπει να πληρογορηθούν αμέσως!!!:mad::mad::mad:

Δεν πάμε ποτέ σε Τσίρκα με ζώα!!! ;)
Και το λέμε και σε όσους μπορούμε τί γίνεται και τί τραβάνε τα άμοιρα τα ζώα.:mad:

Εδώ υπάρχει κόσμος που τα έχουν και σπίτια τους... ιγκουάνα, φίδια, κλπ κλπ.. Φυσικά παράνομα.

Μακάρι να γίνει κάτι, αλλά ΠΟΥ θα πάει??? Μόνο το αττικό πάρκο αν ειδοποιηθεί... και πάνε και το πάρουν.:hmm:
https://www.atticapark.com/contact_gr.php

Επειδή δεν ξέρω που γίνονται οι καταγγελίες και τα σχετικά άμα χρειαστεί η διεύθυνση ή το όνομα του μαγαζιού σφυρίξτε μου ;). Εστειλα μήνυμα στο Αττικό...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back