Λιώνουν και πετάνε τα κοτόπουλα -Βίντεο σοκ

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Πρεπει να ειναι ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΓΜΕΝΟΙ οι ανθρωποι!! Ντροπη και αισχος στο ανθρωπινο ειδος:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Για αλλη μια φορα αποδεικνυει την ηλιθιοτητα του.. Μηπως ξερουμε για ποια εταιρια γινεται αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι απάνθρωπο, το βίντεο είναι για γερά στομάχια, έτσι προβλέπεται να τα σκοτώνουν? Σε κανένα ζωντανό δεν αξίζει τέτοιος θάνατος...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

menia θα διαφωνησω, ξερω ισως ειμαι ακραια αλλα εδω πρεπει να υπαρχει το οφθαλμος αντι οφθαλμου και αφου το θεωρουν σωστο να δολοφονουν ετσι αθωα πλασματακια, γιατι να μην εχουν και οι ιδιοι το ιδιο τελος;!Τουλαχιστον αυτοι το αξιζουν.
Φταινε τα αφεντικα ναι, αλλα οσο αναγκη κι αν εχεις απο δουλεια, πως σκ@τ@ κοιμασαι το βραδυ ενω ολη τη μερα εκανες κατι τοσο αποτροπιαστικο;
:mad::mad::mad::mad: Ανθρωποι ανωτερα οντα και αντε να μην πω, δεν εχω δει αλλο ζωο να κανει αναλογες φρικαλεοτητες!τα νευρα μου:mad::mad::mad::mad:

Σε κανένα ζωντανό δεν αξίζει τέτοιος θάνατος.
Στα αποκτηνωμενα πλασματα που το κανουν νομιζω αξιζει...:redface:

Θα συμφωνήσω απόλυτα σ' αυτό...

το οτι θα πεθανουν δισεκατομμυρια εμβρυα κοτοπουλακια για το εμβολιο του H1N1 δεν φαινεται να σας ενοχλει ιδιαιτερα. Χώρια που καθε χρονο πεθαινουν εκατομμυρια εμβρυα κοτοπουλακια για τα εμβολια κατα της γριπης.
https://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=better-flu-vaccine

Εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα.. Εννοειται οτι δεν θα εκανα το εμβολιο,το οποιο χορηγειται σχεδον δοκιμαστικα σε μας με ποικιλες παρενεργειες ενω τα συμπτωματα της γριπης ειναι πολυ ηπια...

Εγω δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα.. Εννοειται οτι δεν θα εκανα το εμβολιο,το οποιο χορηγειται σχεδον δοκιμαστικα σε μας με ποικιλες παρενεργειες ενω τα συμπτωματα της γριπης ειναι πολυ ηπια...

δεν ειναι μονο αυτο το εμβολιο που παραγεται ετσι. Ολα τα εμβολια που ειναι κατα των ιωσεων παραγονται ετσι. Ηδη εχεις κανει πολλα εμβολια που εχουν παραχθει με αυτον τον τροπο. Αν ο ιος τον χοιρος μεταλασσοταν και η θνησιμοτητα εφτανε το 60% δεν θα εκανες το εμβολιο; Μηπως να μην εκανες και εμβολια στην γατα σου επειδη πεθαναν εμβρυα κοτοπουλακια;

Αυτο που ηθελε να περασει το προηγουμενο μυνημα μου ειναι η αντιθεση. Την μια καταδικαζουμε το πως μεταχειριζονται τα ζωα, απεχουμε απο το κρεας, δεν χρησιμοποιουμε ζωικα προιοντα, και απο την αλλη δεν λεμε οχι στα εμβολια και σε ολα τα αλλα που προσφερει η επιστημη σε μας και στα κατοικιδια μας.

Τα περισσοτερα αρσενικα κοτοπουλακια θανατωνονται ως αχρηστα στις βιομηχανιες πουλερικων.

Προσεχετε τι συντειρειτε με την διατροφικη σας επιλογη.

!!!!

Τα περισσοτερα αρσενικα κοτοπουλακια θανατωνονται ως αχρηστα στις βιομηχανιες πουλερικων.

Προσεχετε τι συντειρειτε με την διατροφικη σας επιλογη.

!!!!

δεν ειναι μονο αυτο το εμβολιο που παραγεται ετσι. Ολα τα εμβολια που ειναι κατα των ιωσεων παραγονται ετσι. Ηδη εχεις κανει πολλα εμβολια που εχουν παραχθει με αυτον τον τροπο. Αν ο ιος τον χοιρος μεταλασσοταν και η θνησιμοτητα εφτανε το 60% δεν θα εκανες το εμβολιο; Μηπως να μην εκανες και εμβολια στην γατα σου επειδη πεθαναν εμβρυα κοτοπουλακια;

Αυτο που ηθελε να περασει το προηγουμενο μυνημα μου ειναι η αντιθεση. Την μια καταδικαζουμε το πως μεταχειριζονται τα ζωα, απεχουμε απο το κρεας, δεν χρησιμοποιουμε ζωικα προιοντα, και απο την αλλη δεν λεμε οχι στα εμβολια και σε ολα τα αλλα που προσφερει η επιστημη σε μας και στα κατοικιδια μας.

Εγω μιλαω για το συγκεκριμενο εμβολιο,τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη,και λεω οτι ειναι βλακεια ,ενω τα συμπτωματα ειναι τοσο ηπια,να κανεις ενα εμβολιο με τοσες παρενεργειες.. Για τα υπολοιπα δεν το ηξερα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back