aretha
Περιβόητο μέλος

Αυτό ακριβώς!Ψυχραιμία λοιπόν…. Παρακολούθηση και επανεξέταση.
Α, και επίσης πρόγραμμα ενταντικότατου γατοχαϊδολογήματος (βοηθάει αποδεδειγμένα στην ανάρρωση και στην ενδυνάμωση του οργανισμού της γάτας, καθώς και στη χαλάρωση του αγχωμένου ιδιοκτήτη
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην αγχωνεσαι... Η ψυχραιμια οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω ειναι ο καλυτερος συμβουλος...
Να του δωσεις πολλα φιλακια απο ολους μας...! Ειναι ενας κουκλος...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisjv
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα και από τον Freddy ….που αναρρώνει φυσιολογικά από την στείρωση. Η αλήθεια είναι ότι έχω ηρεμήσει λίγο για το θέμα, μετά από μια τηλεφωνική συνομιλία με μια κτηνίατρο από το Χαλάνδρι η οποία μου τόνισε πολλές φορές ότι το τεστ για την περιτονίτιδα ΔΕΝ είναι αξιόπιστο και μάλιστα ότι αυτή δεν το κάνει ποτέ για τον παραπάνω λόγω. Συγκεκριμένα θεωρεί πιο σημαντικά τα άλλα δυο τεστ (λευχαιμία , aids γάτας ) στα οποία ο Freddy έχει βγει αρνητικός. Την ερχόμενη τρίτη αφού θα έχει αναρρώσει πλήρως έχω κανονίσει ραντεβού για να τον δει και από κοντά. Παιδιά σας ευχαριστώ, ξανά και ξανά για όλα και σύντομα θα έχετε ΕΛΠΙΖΩ ευχάριστα νέα…. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και στα ζουζούνια σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η διάγνωση της περιτονίτιδας γίνεται από τα συμπτώματα και το τεστ απλά επιβεβαιώνει σε ένα βαθμό ότι το ζώο νοσεί ΑΝ έχει τα συμπτώματα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

zina
Πολύ δραστήριο μέλος

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
babisjv
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω ο φρεντυ να παίζει τώρα με την ηρω γιατι η ξαδερφούλα του το εχει μαράζι που δεν τη παιζει και της επιτίθετε.Την τρίτη θα είμαστε παλί Αθηνα οπότε μπορεί να τα πούμε .Θέλω να κοιτάξεις για γατάκι σιαμέζικο. Φιλια και καλή ανάρωση στον φρέντυ .Ολα θα πάνε καλα και δεν πιστεύω οτι ο μικρος ανακατοσούρας έχει τίποτα .![]()
Καλημέρα αδερφούλα….
‘Zina’ λοιπόν σου υπενθυμίζω ότι ο Freddyέκανε στείρωση και όχι ανοιχτή επέμβαση εγκεφάλου. Άρα οι πιθανότητες να τα πάει καλά με την ξαδερφούλα του δεν άλλαξαν….!
Κατά τα άλλα σε περιμένουμε και ο Freddakosστέλνει ….. δαγκωνιές ….στη θεία του!

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisjv
Νεοφερμένο μέλος
Babisjv έχω περάσει περιστατικό λοιμώδους περιτονίτιδας και είμαι αρκετά καλά ενημερωμένη περί του θέματος. Να ξέρεις ότι η νόσος είναι ραγδαία και αν το ζωάκι σου νοσεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι περισσότερες γατούλες (γύρω στο 90%) έχουν ένα ποσοστό στο αίμα 1/200, θα στο πει και ο/η κρηνίατρός σου, πράγμα καθόλου μα καθόλου ανησυχητικό. Είναι δηλαδή υγιείς. Απλά δείχνει ότι κάποια στιγμή στη ζωούλα τους είχαν εκτεθεί στον ιό όχι της λοιμώδους περιτονίτιδας απλά της ομάδας στην οποία ανήκει και αυτή η νόσος. Κινδυνεύουν οι γατούλες από 1-3 ετών και οι πολύ γέρικες, εφόσον συντελούν και άλλοι παράγοντες (δες site Αίλουρου). Εμείς πήραμε ένα αδέσποτο γατάκι 2 μηνών και ενώ ήταν καλά, αν και εκ των υστέρων που το σκεφτόμαστε δεν έπαιζε πολύ, εκδήλωσε τη νόσο και πέθανε σε ώρες μέσα. Πολλοί ιατροί δεν κάνουν το τεστ, όπως ανέφεραν σωστά τα κορίτσια. Οπότε μην ανησυχείς πραγματικά. Φρόντιζε το γατόνι σου και δείχνε του αγάπη (γιατί παίζει απίστευτο ρόλο)- αυτά θέλει!
Aristocat καλημέρα
Το κακό είναι ότι πολλά πράγματα τα έμαθα μετά και μάλιστα απο το club για παράδειγμα ότι οι περισσότερες γατούλες (γύρω στο 90%) έχουν ένα ποσοστό στο αίμα 1/200 όπως και εσύ μου λες . Μεγαλύτερο κακό όμως μας έκανε η κτηνίατρος μετά την στείρωση κυρίως στην ψυχολογία μας με αποτέλεσμα να ελέγχουμε συνέχεια τον Freddyκαι ότι παράξενο βλέπουμε στη συμπεριφορά του που ενδεχομένως να είναι και φυσιολογικό μετά από επέμβαση , το μυαλό μας πάει στην περιτονίτιδα πράγμα τρομερά ψυχοφθόρο… καταλαβαίνεις. Η κοπελιά μου έφθασε σε σημείο να μην πάει στη δουλειά της την παρασκευή και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Freddyείναι λίγο κατσούφης , και η όρεξη του για παιχνίδι μικρή και γενικά έχει βγάλει κάποιες παραξενιές αλλά όπως σου είπα η επέμβαση του έγινε την περασμένη πέμπτη. όταν σου έχει καρφωθεί η ιδέα όμως όλα αυτά τα βλέπεις διαφορετικά… όσον αφορά τη κτηνίατρο δεν μου είπε τίποτα που λες …. Ούτε για θέμα αξιοπιστίας, ούτε για το μεγάλο ποσοστό ούτε για συμπτώματα ούτε…. Η αλλαγή κτηνιάτρου λοιπόν είναι δεδομένη.
moukelis
Επιφανές μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisjv
Νεοφερμένο μέλος
Δεν θα το πιστέψεις αλλά αυτός ήταν και ο λόγος που και εμείς αλλάξαμε κτηνίατρο. Μας έκανε απαίσια ψυχολογία και μάλιστα μετά από αυτό έβγαλε και τις άλλες μου γατούλες άρρωστες...Μην σου λέω τώρα γιατί το τί περάσαμε άστα. Με παίρνανε στη δουλειά τηλέφωνο και έκλαιγα. Πραγματικά το έχω ζήσει και τον φόβο που λες, κι εμείς έτσι νομίζαμε...Μετά από όλα αυτά, πήγαμε στον Αίλουρο και άλλαξε η ζωή μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ διαφορετικά απʼ ό, τι αντιλαμβάνονται πολλοί ιατροί. Στο λέω αλήθεια γιατί εμείς ζούσαμε τον εφιάλτη 6 μήνες. Εάν θέλεις οτιδήποτε να ρωτήσεις στη διάθεσή σου.
Τώρα που θυμάμαι η εξέταση του Freddyέδειξε 1/800 … δεν ξέρω αν το ποσοστό παίζει ρόλο στην αξιοπιστία του τεστ!
zina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάζεψε σε φάκελο όλο το ιστορικό και τις εξετάσεις του φρέντυ για να έχει ο γιατρός ολοκληρωμένη εικόνα του γάτου
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
babisjv
Νεοφερμένο μέλος
Χθες λοιπόν ο Freddy εξετάστηκε από την καινούρια του κτηνίατρο από την οποία αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις , και τα αποτελέσματα ήταν ακρος θετικά. Εγώ εδώ βλέπω έναν υγιέστατο γατούλι ήταν τα τελευταία της λόγια! Αφού αναλώσαμε αρκετή ώρα στα το της περιτονίτιδας εξέτασε την καρδούλα του, ψηλάφισε την κοιλίτσα του έλεγξε την στοματική κοιλότητα αλλά και την τομή από την στείρωση μας είπε να μην ανησυχούμε αφού δεν υπάρχουν ούτε λιγοστές ενδείξεις για το ακατονόμαστο! Μου έκανε τρομερή εντύπωση που μου ανέφερε ότι τα εργαστήρια στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικά και τα αποτελέσματα διαφέρουν όπως και ότι κάθε κτηνιατρικό κέντρο σχεδόν έχει διαφορετικά όρια στις τιμές ( πχ στα λευκά ). Οφείλω για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για όλα και κυρίως για την ψυχολογική σας υποστήριξη.

Αααα και κάτι άλλο …. Μόλις αλλάξαμε κτηνίατρο

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia_cha
- Zoe TsbDc
- sissy12
- marilena131
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Βάσω Μαν
- Claire Rentfield
- nasstazia
- pepper
- roccohooshie
- aston3
- fmarulezkd
- Ljosberinn
- ofilia
- ΛΟΥΙΖΑ1
- scaryspider
- angiesmth
- kat-cats
- kitara
- Sissy-Lousy
- dkat
- Tsakoulinaki
- dorothea_v
- MarkTs
- Katerina N
- paulina85
- mitsia15
- Γαταλί
- beerman63
- aba
- Bastet777
- ban
- Ηλίας-77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool