evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απιστευτο κι ομως αληθινο!!! ολα αρνητικα και η fip!!! γυρισε σπιτι και ειναι μια χαρα λιγη αντιβιωση ακομα και ολα καλα!!!![]()

αντε να σου φυγει και το αγχος! τι σου ειναι αυτες οι εξετασεις ομως εε?? σου κοβουν τα ποδια αδικα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angie a
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
Τα πραγματα δειχνουν δυσκολα για τον μικρο μου γατουλι ο οποιος διαγνωστηκε με λοιμωδη περιτονιτιδα.υπαρχει καποιος με γατουλι που να το εχει ξεπερασει;;να πω πωσ ο μικρος εχει ρινοτραχιτιδα η οποια δεν περναει και ιγμοριτιδα.του δινω αντιβιωση και με την κτηνιατρο εχουμε δει μεγαλη βελτιωση.μετα απο εξετασεις για να δουμε γιατι τον εχει ταλαιπωρησει τοσο η ρινοτραχιτιδα αφου παιρνει αντιβιωση εναμιση μηνα βρηκαμε οτι ειναι φορεας περιτονιτιδας ξηρης μορφης ευτηχως!!!κατα τα αλλα ειναι μια χαρα .η κτηνιατρος ειπε πως ολα εξαρτωνται απο τον οργανισμο.αν εχετε καποια πληροφορια για γατακια που εχουν ζησει στειλτε μας μια ελπιδα!!ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πολλά γατάκια έχουν ζήσει ως τα βαθιά τους γεράματα ως φορείς. Αν νοσούν είναι το πρόβλημα. Σε τι ποσοστό βρέθηκε θετικό? Πρέπει να προσέξεις και την άλλη σου γατούλα. Νομίζω υπάρχει εμβόλιο για να μην κολλήσει. Κατά τα άλλα μην πανικοβάλεσαι. Το τεστ της περιτονίτιδας δείχνει απλώς ότι έχει έρθει σε επαφή με κορονοϊό. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι είναι περιτονίτιδα. Τα περισσότερα αδέσποτα γατάκια αν τους κάνεις αυτό το τεστ θετικά θα βγούνε. Εύχομαι να είσαστε πολλά πολλά χρόνια μαζί

αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
'Ολα καλά θα πάνε. Εύχομαι να μην νοσήσουνε ποτέ στην ζωή τους. Καλή τροφή και πολλή αγάπη

TeoViolet
Νεοφερμένο μέλος
σε πιον κτηνιατρο πασ αμελι γιατι πσαχωω διαφορουσ αφτον τον κερο

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
σε πιον κτηνιατρο πασ αμελι γιατι πσαχωω διαφορουσ αφτον τον κερο![]()
μας εβγαλες τα ματια ρε TeoViolet
αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
αστα.παω σε εναν στο περιστερι στην γειτονια μου.και τα εχω δει ολα.για μια παραρηνοκολπιτιδα περνει ο μικρος 3 μηνες αντιβιωση.εχει ξεκινησει εμετους δεν πολυτρωει.θα παω και αυριο να τον δει απο κοντα ξανα.
Hinata
Νεοφερμένο μέλος
Γεία σας... Σήμερα πήγα την γάτα μου στο γιατρό γιατί χτές το βράδυ είχε δύσπνοια. Μου είπε ότι έχει υγρό στην κοιλία και ότι έχει περιτονίτιδα. Της κάνανε κορτιζόνη θα της κάνουμε ξανά. Τι άλλο να κάνω? Απο την μια μέρα στην άλλη την έπιασε. Υπάρχει περίπτωση να γίνει καλά? Όπου και να διαβάσω στο internet γράφουν ότι οι πιθανότητες είναι μηδενικές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Υγρο στην κοιλια μπορει να εχει κι απο αλλο αιτιο,μπορειτε να κανετε βιοψια στο υγρο ωστε να δειτε αν οντως νοσει το ζωο απο τη συγκεκριμενη ασθενεια.Αν ειναι ετσι,δυστυχως δεν υπαρχει θεραπεια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hinata
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν εχει αρχισει να μαζευει υγρο και στο περικαρδιο,δεν πιστευω οτι μπορει να γινει κατι...
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακόμα και εμβόλιο να της είχες κάνει, δεν είναι πλήρως αποτελεσματικό-δυστυχώς

εύχομαι καλή τύχη στη γατούλα σου, μακάρι να πάνε όλα καλά....
δώσε της όλη σου την ♥αγάπη♥ σίγουρα θα βοηθήσει

και να μας ενημερώνεις, ανησυχούμε κι εμείς μαζί σου
Hinata
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά! Πρίν από λίγο ήρθε να ξαπλώσει ανάμεσα απο εμένα και την μητέρα μου. Παρόλο που είναι σαν ζαβλακιασμένο απο το μυοχαλαρωτικό για την ακτινογραφία μπόρεσε να ανεβεί στο κρεβάτι.
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα. ο γατος μου διαγνωστηκε θετικος στη λοιμωδη περιτονιτιδα
θα ηθελα να μαθω απο καποιον που ισως εχει εμπειρια στο θεμα ορισμενες πρακτικες λεπτομερειες. η βασικοτερη απορια μου ειναι αν οσα διαβαζω στο ιντερνετ ισχυουν, ή αν ειναι απλα υπερβολες και τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα. και τι πρεπει να κανω με τις αλλες δυο γατες μου? μπορει να νοσουν και αυτες? αν οχι πως μπορουν να προστατευθουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή έχω ταλαιπωρηθεί και γω από το συγκεκριμένο θέμα και έχω εξαντλήσει όλες τις πηγές πληροφόρησης-δυστυχώς έχασα τη λατρεμένη μου γατούλα από αυτή τη λοιμώδη αρρώστια-έχω να σου πω ότι δεν ξέρω τι διαβάζεις αλλά σίγουρα η επιλογή ενός έμπειρου κτηνιάτρου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μόνη ενδεδειγμένη. Το θέμα είναι τόσο μεγάλο που για να το αναπτύξω απαιτεί πολλές σελίδες. Σε πρώτη φάση, ακολούθησε αυτά που θα σου προτείνει ο γιατρός σου,πάρε και δεύτερη άποψη οπωσδήποτε-για μένα τουλάχιστον-και κάνε διαγνωστικά τεστ και στις άλλες σου γατούλες για να δεις μήπως είναι φορείς και αυτές. Πάντως,δυστυχώς θέλει πολλή υπομονή-πίστεψε με- και μπαίνεις σε ένα μεγάλο αγώνα..Εκτός αν είσαι τυχερή και η γατούλα σου δεν νοσήσει άσχημα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jeannie1
Νεοφερμένο μέλος
αν κρινω απο το ιστορικο του ναπολεοντα παντως δεν νομιζω πως θα ειναι στους τυχερους :/ το βασικοτερο προβλημα ειναι πως μενει με τπυς γονεις μου οποτε δεν εχω και πολυ μεγαλο ελεγχο στ ην κατασταση. και βγαινει και εξω :/ η γατουλα σου εζησε για αρκετο καιρο με την ασθενεια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia_cha
- Zoe TsbDc
- sissy12
- marilena131
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Βάσω Μαν
- Claire Rentfield
- nasstazia
- pepper
- roccohooshie
- aston3
- fmarulezkd
- Ljosberinn
- ofilia
- ΛΟΥΙΖΑ1
- scaryspider
- angiesmth
- kat-cats
- kitara
- Sissy-Lousy
- dkat
- Tsakoulinaki
- dorothea_v
- MarkTs
- Katerina N
- paulina85
- mitsia15
- Γαταλί
- beerman63
- aba
- Bastet777
- ban
- Ηλίας-77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool