Δημήτρης Βοχαΐτης
Νεοφερμένο μέλος
Ο Cookie είναι περίπου 2 ετών. Εδώ και τρεις εβδομάδες, τον έβλεπα να είναι σε ένα μαύρο χάλι
. Μάτια βουλωμένα, μύτη βουλωμένη και να του τρέχουν τα σάλια
. Κατάφερα και τον πήγα στο κτηνίατρο προχθές (12/03-'08). Μην με ρωτήσετε γιατί τόσες ημέρες μετά
.Τον πάω που λέτε τον μικρό στον κτηνίατρο, του κάνει δύο ενέσεις, μου δίνει και δύο φάρμακα (Romefen 10mg και Ronaxan 100mg) και συν εντολή αγοράς ενός αποσυμφορητικού για τη ρινική κοιλότητα
.Ο καημένος είχε λιώσει στον ύπνο δύο ημέρες, δεν έτρωγε, δεν έπινε...
Ξαφνικά, σήμερα το πρωί, άκουσα τα πρώτα κλαψιάρικα νιαουρίσματα... Του έβαλα λίγο φαΐ (Recovery) και νερό. Έφαγε λίγο και ήπιε "πολύ" νερό. Του "έπλυνα" και την περιοχή του προσώπου (μάτια, μύτη, σιαγόνες) με χαμομήλι. Τέλος, τα φάρμακα, όπως κάνω αυτές τις δύο ημέρες, λιώσιμο σε μπιμπερό με λίγο νερό και σε συνδυασμό με λίγη πίεση, τα έλαβε.
Μετά ήθελε και πέντε λεπτά αγκαλιά και τον ξαναπάω στο κρεβάτι του και αμέσως κούρνιασε, για να αφεθεί στις αγκάλες του γατίσιου θεού Μορφέα...
.Η ευθύνη βέβαια, είναι δική μου για το κατάντημά του...

... Γιατί από τότε που μετακόμισα πάλι σπίτι μου 1 1/2 χρόνο πριν, "ξέχασα" (
)να του κάνω τα επαναληπτικά εμβόλια

.Αυτά για την ιστορία... Έχω όμως και δύο ερωτήματα!!!

α. Έχετε καμία γνώση για του που μπορώ να βρω αρθρογραφία (είτε ιατρική, είτε εκλαϊκευμένη) για το ζήτημα;
β. Να του δώσω τις σταγόνες αποσυμφόρησης της ρινικής κοιλότητας όπως μου συνέστησε ο κτηνίατρος;
[Του οποίου, δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη...!!!, παρότι δεν είναι κακός. Το θέμα της εμπιστοσύνης εκπορεύεται, μάλλον, από τη συμπεριφορά του, που θυμίζει γιατρό...!!! (κατά το γνωστό ανέκδοτο του Αρκά ο οποίος είναι ή ψυχίατρος ή νευρολόγος...: "Ποιά η διαφορά μεταξύ του Θεού και του γιατρού; Ο Θεός δεν είναι γιατρός!). Μάλλον θέμα χημείας είναι...].
γ. Βιταμίνες να του δώσω και εάν ναι ποιές συστήνεται;
γ1. για να δυναμώσει λίγο ο οργανισμός του και
γ2. για να μειωθεί η απώλεια τριχών που έχει μετά από αυτήν την
οργανική του κατάπτωση.
Δημήτρης.
Υ.Γ.: Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Aretha και τη Δαρμένη Γάτα για την άμεση ανταπόκριση τους στα ερωτήματα που τους έθεσα. Να είστε καλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Gina1
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να είναι καλύτερα

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δημήτρης Βοχαΐτης
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας παιδιά και Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες.

Επιτέλους, κατάφερα να μπω για να σας ενημερώσω για τον Cookie.

Ο μικρός λοιπόν, μετά τις δύο πρώτες ημέρες όπου κοιμόταν επί 24ώρου βάσεως(
), άρχισε να βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του
.Άρχισε να νιαουρίζει γκρινιάζοντας (το μόνο "κακό" του) και να αποζητά αγκαλιές και χάδια.
Σήμερα έχει σταθεί στα πόδια του αρκετά. Δεν φεύγει από το σπίτι παρά μόνο όταν εισβάλουν στο χώρο του (στον κήπο δηλαδή), μη προσκεκλειμένοι, ξένοι, γάτοι.
Όπως καταλαβένετε,... τους κυνηγά και τους διώχνει ως Feles (Persona) non grata...
Το μόνο που τον ταλαιπωρεί ακόμα είναι η επιπεφυκίτιδα που έχει σε ένα μικρό βαθμό. Η αντιβίωσή του από την άλλη, συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα ξεκινήσαμε. Πέντε ημέρες ακόμα και τέλος. Μετά,... θα πάμε για το επαναληπτικό του εμβόλιο.
Δυστηχώς δεν κατάφερα να τον πάω στον Αίλουρο
.Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας για τον μικρό μου.
Να είστε όλοι καλά,
Δημήτρης
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool