konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
29-07-11
12:01
Είμαι ένας γατούλης περίπου 4 μηνών, βρέθηκα χτυπημένος, μάλλον από αυτοκίνητο και φιλοξενούμαι προσωρινά σε κτηνιατρείο. Τα πίσω πόδια μου είναι λίγο ατροφικά, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να γουργουρίζω όποτε δω άνθρωπο .
Προς το παρόν πρέπει μου είπαν να είμαι σε περιορισμένο χώρο, μήπως και γίνουν εντελώς καλά τα ποδαράκια μου. Είμαι αποπαρασιτωμένος και θα δοθώ για σπίτι και με την προϋπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών.
Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά καλέστε στο 6948890706 ή στο mail floisvoscats@gmail.com
Προς το παρόν πρέπει μου είπαν να είμαι σε περιορισμένο χώρο, μήπως και γίνουν εντελώς καλά τα ποδαράκια μου. Είμαι αποπαρασιτωμένος και θα δοθώ για σπίτι και με την προϋπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών.
Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά καλέστε στο 6948890706 ή στο mail floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Η virgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
29-07-11
13:27
Τρελή φατσούλα ο μικρός! Καλή του τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
23-08-11
09:42
Ακόμα εδώ είμαι 

konstans
Περιβόητο μέλος
06-10-11
09:41
Το λουκουμαδάκι μας είναι πολύ καλύτερα. Το ποδαράκι του το πατάει λίγο στραβά, αλλά τίποτα παραπάνω.
Στειρώθηκε κι όλας και είναι πανέτοιμος για το δικό του σπιτάκι!
Στειρώθηκε κι όλας και είναι πανέτοιμος για το δικό του σπιτάκι!

konstans
Περιβόητο μέλος
26-10-11
09:16
Ο πρώην λουκουμάς, νυν Κάμελ!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum