Degen
Νεοφερμένο μέλος
Εχω εναν γατο ο οποιος ειναι συνεχεια στο μπαλκονι και μπαινει και λιγο μεσα.Τωρα τελευταια κοιμαται και εκει.Θελωω να του βρω λοιπον λουρακι να βγενει και εξω αφου το θελει αλλα θελω να μου πειτε και αρνητικα και θετικα του λουριου και της χτενας.Επισης θελω να μου πειτε τι προτεινεται για αρχη για ενα γατι κοντοτριχο 8 μηνων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Ειναι σε ηλικια που καποια μερα η θα γυρισει γδαρμενος απο τις μαπες με αλλα αρσενικα , η που δεν θα γυρισει καθολου.
Το λουρι δεν εχει κανενα θετικο , εκτος και αν εχει μεσα γραμμενο το τηλεφωνο σου , πραγμα που θα βοηθησει αν χαθει.
Χτενισμα σε κοντοτριχο δεν νομιζω να εχει νοημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen
Νεοφερμένο μέλος
ενοω λουρι για βολτα.στειρωση θα του εκανα εχθεσ αλλα τελικα θα παω αυριο.
ευχαριστω για την ανταποκριση

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Degen
Νεοφερμένο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
ζει μεσα στο σπιτη αλλα καθεται πολλες ωρες στο μπαλκονι και ετσι θελω να τον βγαλω εξω
Να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αν ζει συνέχεια μαζί σου και ο έξω κόσμος του είναι μόνο το μπαλκόνι σου, κι εφ όσον δεν σου νιαουρίζει για να βγαίνει έξω από το σπίτι τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Έτσι έχει μάθει, κι έτσι μπορεί να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Αν όμως θεωρείς πως πρέπει να βγαίνει έξω μαζί σου τότε καλύτερα θα είναι το σαμαράκι αντί σκέτο λουρί.
Το ότι μένει στο μπαλκόνι με τις ώρες είναι φυσικό γιατί υπάρχουν πολλά ακουστικά ( κι ανάλογα σε ποιο όροφο είσαι) και οπτικά ερεθίσματα για να τον απασχολούν να περνάει την ώρα του.
Degen
Νεοφερμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool