Λουρί και χτένισμα

• Thread starter Thread starter Degen
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Degen

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Γεια σας
Εχω εναν γατο ο οποιος ειναι συνεχεια στο μπαλκονι και μπαινει και λιγο μεσα.Τωρα τελευταια κοιμαται και εκει.Θελωω να του βρω λοιπον λουρακι να βγενει και εξω αφου το θελει αλλα θελω να μου πειτε και αρνητικα και θετικα του λουριου και της χτενας.Επισης θελω να μου πειτε τι προτεινεται για αρχη για ενα γατι κοντοτριχο 8 μηνων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειτε ο γατος ζει στο σπιτι σου , η απλα ερχεται και αραζει στο μπαλκονι σου ..,το ενα και βασικο ειναι να στειρωθει ΑΜΕΣΑ.
Ειναι σε ηλικια που καποια μερα η θα γυρισει γδαρμενος απο τις μαπες με αλλα αρσενικα , η που δεν θα γυρισει καθολου.
Το λουρι δεν εχει κανενα θετικο , εκτος και αν εχει μεσα γραμμενο το τηλεφωνο σου , πραγμα που θα βοηθησει αν χαθει.
Χτενισμα σε κοντοτριχο δεν νομιζω να εχει νοημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Λουρι και χτενισμα

ενοω λουρι για βολτα.στειρωση θα του εκανα εχθεσ αλλα τελικα θα παω αυριο.
ευχαριστω για την ανταποκριση :)

Όταν λες ότι ζει συνέχεια στο μπαλκόνι,και λίγο μέσα..τι ακριβώς εννοείς;Όλη σχεδόν η ζωή του γατιού είναι σε ενα μπαλκόνι;:worry:

Το χτένισμα στα κοντότριχα έχει νόημα για την αποφυγή τριχόμπαλας, για να καταπίνει λιγότερες τρίχες εννοώ.

ζει μεσα στο σπιτη αλλα καθεται πολλες ωρες στο μπαλκονι και ετσι θελω να τον βγαλω εξω

ζει μεσα στο σπιτη αλλα καθεται πολλες ωρες στο μπαλκονι και ετσι θελω να τον βγαλω εξω

Να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αν ζει συνέχεια μαζί σου και ο έξω κόσμος του είναι μόνο το μπαλκόνι σου, κι εφ όσον δεν σου νιαουρίζει για να βγαίνει έξω από το σπίτι τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Έτσι έχει μάθει, κι έτσι μπορεί να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Αν όμως θεωρείς πως πρέπει να βγαίνει έξω μαζί σου τότε καλύτερα θα είναι το σαμαράκι αντί σκέτο λουρί.
Το ότι μένει στο μπαλκόνι με τις ώρες είναι φυσικό γιατί υπάρχουν πολλά ακουστικά ( κι ανάλογα σε ποιο όροφο είσαι) και οπτικά ερεθίσματα για να τον απασχολούν να περνάει την ώρα του.

τι ειναι το σαμαρακι?

Ειναι ενα λουρακι ειδικο που το φορας στο γατουνι σου και πατε βολτιτσα:D

Όταν του το φορέσεις ( αν του το φορέσεις) θα τον κυκλοφορείς έτσι

Συνημμένα

• sam.jpg
    sam.jpg
    719,7 KB · Εμφανίσεις: 30
πολυ ωραιο :D
ευχαριστω:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back