Λύστε τους φιόγκους γρήγορα!!!

Ελενη f

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
σημερα καθως ταιζα τα μικρα με το μπιμπερο ανεβαιναν ως συνηθως πανω και το ενα εξ αυτων περασε το κεφαλακι του μεσα απο ενα φιογκο που ειχα κανει στην μπλουζα ευτηχως το ειδα αμεσως αλλα ετσι οπως ηταν πανικοβληθηκα!!!!!!:blink: δεν πατουσε κατω ειχε σταματησει να κλαιει (χαρακτηριστικο του αν δεν εχει φαει) και ηταν ζαρωμενη η ουριτσα του!!!! :( ακομα και τα αθλητικα παπουτσια αν ειναι σε παπουτσοθηκη ψηλα λυστε τα κορδονια!!!! Γενικα σκεφτητε απο που μπορει να κρεμαστει το σκασμενο και παρτε τα μετρα σας!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστή... Και όπως έλεγαν κι οι αρχαίοι, "κάλλιον το προλαμβάνειν"!
Μπράβο Ελένη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι μπορεις να παθεις απο το πουθενα:blink: Ευτυχως ησουνα μπροστα και προλαβες:happy:

ευτηχως τα παπουτσια ειναι εξω στην σκαλα με λυμενα κορδονια και δεν εχω και πολλες τετοιες μπλουζες με κορδονακια και φιογκους η κουρτινες που να τις δενω με σχοινακι και τετοια!!!!!!!!

Καλά έχουμε χάσει και έχουμε χάσει γατιά από το οτιδήποτε αλλά να το χάσεις και έτσι από το κορδόνι και το πουθενά τι να πω.....:lol::lol::lol::lol: Ευτυχώς που το πρόλαβες...:up::up::up::up:

Καλημερα!!!μα ειδες απο εκει που δεν το περιμενεις ερχετε!κουκλι το γατι σου στο τηλεφωνο!!!

Έτσι είναι παιδιά, εμένα έχει αδυναμία στις σακούλες (να μπαίνει μέσα και να τις γλύφει) και πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να πνιγεί... γι 'αυτό όσο μπορώ προσέχω!:/:

στις σακουλες η στα περιεχομενα των σακουλων???οταν ξαναπαει να γλυψει μια θυμησου τι εχεις πεταξει μεσα
π.χ αποφαγια και την επομενη φορα μην το βαλεις σε σακουλα αλλα δωσε το στο γατι σου!!!!

στις σακουλες η στα περιεχομενα των σακουλων???οταν ξαναπαει να γλυψει μια θυμησου τι εχεις πεταξει μεσα
π.χ αποφαγια και την επομενη φορα μην το βαλεις σε σακουλα αλλα δωσε το στο γατι σου!!!!
Νομίζω ότι δεν είναι καλό πάντως να τρώνε αποφάγια...Γενικά,στις γάτες αρέσει να δοκιμάζουν πολλά πράγματα που δεν κάνουν καλό στην υγεία τους,κι αν ενδιδουμε και τους τα δίνουμε απλα επειδή τους αρέσουν,κακομαθαίνουν πολύ.:/:

ΟΧΙ καλέ άδεια την θέλει την σακούλα, για να την γλύφει.
Άδεια και επι το πλήστων να είχε πρίν φρούτα μέσα για να έχει ωραία μυρουδιά και την υγρασία.
Ποτέ δεν της δίνω απο τα σκουπίδια μόνο όταν ψωνίζω απο το Super Market και αδειάζω τα πράγματα μου τις ζητάει.
Κάνει και αυτή με τον τρόπο της Shopping therap :lol:
κατα τα άλλα οι αλλές των σκουπιδιών είναι μεγάλες και δεν την βολεύουν:lol:

δεν λεω να τις δωσει τα αποφαγια αλλα πριν τα πεταξει να τις δινει π.χ ψαρι στον φουρνο που εχει ψησει αντι να το εχει στο ψηγειο και αν το φανε αμα θελει τις σακουλες μονο ενταξει μονο προσεχε να μην μπει καμοια μαμα στο σπιτι και ειναι η σακουλα γεματη απο την γατα να κοιματε κιολας και να την δεσει καμοια ωρα να την παει στον καδο!!φανταζεισαι να καθως την εχει δεσει να ξυπνησει η γατα και να αρχισει τα σκιζει τη σακουλα και να φωναζει ?το σοκ!! και για την μαμα σου και για το γατι!!!!αλλα καλα που μου το ειπες να εχω τις επιφυλαξεις μου τωρα με τα μικρα!!!

:lol: συγνώμη που γελάω αλλά είναι κομικοτραγικό.
Φαντάζεσε;
Όχι ευτυχώς το ξέρουμε όλοι το κόλλημα της.

Γενικά είναι μυστήριο ζώο, για να καταλάβεις κυνηγάει τις πατάτες τις τηγανιτές.Τις παίζει σαν να είναι παιχνίδι, όπως τα μπαλάκια της και δεν τις τρώει!:lol::lol::lol:

το ιδιο κανει και το δικο μου γατι μετα κεφτεδακια αλλα μετα τα τρωει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back