milou
Νεοφερμένο μέλος
Εχετε παει να δειτε φανταζομαι τι φερνουνε ετσι??!Απο μικρα καγκουρο μεχρι τσιντσιλα και μαιμουδακια!!
Για να πηγαινει οκαθενας να τα περνει και να κανει το κεφι του!!!
Το εχω αναφερει πολλες φορες και μακαρι να με ακουγανε καποια στιγμη και αυτοι ππου πρεπει, πως θα τους φαινοτανε αν ανοιγα ενα μαγαζι και πουλαγα μεσα σε κρυα και στεναχωρα κλουβια παιδακια απο διαφορες χωρες του κουσμου?Μαυρα ,κιτρινα, ασπρα, μικρα, μεγαλα?? Να κοιμουνται και να τρωνε το ενα πανω στο αλλο και μεσα στις ακαθαρσιες τους!
Μακαρι να ειχα πολλα λεφτα και τοτο θα ηξερα πως να τους αντιμετωπισω ολους αυτους που μπροστα στο βωμο του χρηματος ισοπεδωνουνε τα παντα !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demmy-aek
Νεοφερμένο μέλος
Για μένα λίγο μετράει αν το γατάκι είναι ράτσας ή.... κεραμιδιών!
Ολα είναι γατάκια και έχουνε ψυχούλα!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ntaeianna
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έχω αγοράσει γατάκι ποτέ από pet shop, συνήθως τα μάζευα από τον δρόμο όπως το τελευταίο που είχα. Κάθε βράδυ κοιμόταν στο χαλάκι, ήταν μικρούλι μερικών ημερών και αποφάσισα να το κρατήσω και να το μεγαλώσω εγώ, αλλά μόλις μεγάλωσε μετά την γέννα της έδωσα όλα της τα γατάκια, μόλις έδωσα το τελευταίο γατάκι ακριβώς την ίδια μέρα πάτησε αμάξι την ομορφιά μου, δεν την είχα μαθημένη έξω, εξάλλου όλη μέρα ήταν από πίσω μου. Δεν έχω πάρει άλλο γατί από τότε. Δεν πρόλαβα να χαρώ την χοντρούλα μου. Είπα μετά από 1 χρόνο να πάρω Περσικό γατί γιατί διάβασα στο ίντερνετ ότι είναι τεμπέλικες γάτες και δεν φεύγουν από το σπίτι... Δεν αντέχω να χάσω άλλη γάτα όσο χαζό και να σας ακουστεί. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω καθαρόαιμο από pet shop αλλά με έχετε βάλει σε μεγάλο δίλημμα... Μπορείτε να μου πείτε που είναι εκείνο το εκτροφείο να ρίξω τουλάχιστον μια ματιά;
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου κι εύχομαι να παρηγορηθείς με μια νέα ζωούλα στη ζωή σου, όχι κατ'ανάγκη ρατσάτο.
Γιατί όπως πολύ σωστά σου έγραψε κι η Nelliel πριν:
Επειδη οι περσικες ειναι ηρεμες και 'τεμπελικες' δε σημαινει οτι δεν θα κινδυνευει απο αυτοκινητα ή φολες.
Αν λοιπόν ο κύριος λόγος που ζητάς καθαρόαιμο είναι η προσδοκία του "να κάθεται ήσυχο μέσα στο σπίτι", θα σου έλεγα να αποφύγείς αυτή την αυταπάτη (χωρίς προσοχή όλα τα γατιά ανεξαρτήτου ράτσας μπορούν να ξεφύγουν) και να στραφείς σε
ημίαιμα γατάκια τα οποία δεν στερούνται σε τίποτα από τρυφερότητα, εξυπνάδα κι ομορφιά, είναι πιο οικονομικά γιατί χαρίζονται και στο κάτω-κάτω προτιμώντας ένα από αυτά, θα έχεις σώσει μια ζωούλα (από τις τόσες αδέσποτες που κινδυνεύουν στις απάνθρωπες κι αφιλόξενες για τα ζώα πόλεις μας).
Αν πάλι επιμείνεις για ράτσα κι αφού έχεις, υποθέτω διαβάσει όλο το θέμα μας εδώ που, πολύ ορθά, προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να μην αγοράζουν από pet-shops, θα πρέπει να επιλέξεις ένα καλό εκτροφείο από τα λίγα υπεύθυνα στην Ελλάδα που πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές που ισχύουν.
και τα οποία μπορούν να σου συστήσουν τα μέλη μας όχι από εδώ, αλλά ιδιωτικά (βλ. όρους χρήσης του site, no2).
Εύχομαι με τη σωστή σου επιλογή να βρεις το γατάκι που ονειρεύεσαι και που θα συντροφεύει τη ζωή σου
για πολλά πολλά χρόνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool