konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
11-02-15
13:39
Βρέθηκα να κλαψουρίζω σε μια γειτονιά. Κάποια κυρία με άκουσε, με πήρε αγκαλιά και μου είπε να μην φοβάμαι. Θυμάμαι ότι ένιωσα ασφάλεια και σε λίγο κοιμόμουν σε ένα ζεστό καλάθι, χωρίς να πεινάω και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω για φαγητό. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, ζουζουνίζω σαν μελισσούλα γύρω τους και για αυτό με έβγαλαν Μάγια. Μ'αρέσουν οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια. Είμαι 8 μηνών, στειρώθηκα ήδη, αποπαρασιτώθηκα και έκανα τα εμβόλια μου. Το ένα μου ματάκι είναι λίγο θολό, αλλά δεν με εμποδίζει σε τίποτα. Δίνομαι μόνο για μέσα στο σπίτι και με την προυπόθεση να με προσέχουν. Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά και να ακούσετε την φωνή μου, επικοινωνήστε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στο floisvoscats@gmail.com
Αρ.τσιπ 945000001510117
Αρ.τσιπ 945000001510117
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
11-02-15
21:48
Χρυσαφάκι- μελισσάκι μου εσύ, πανέμορφο!
Γρήγορα να βρεις το καλύτερο σπιτάκι, όπου θα γουργουρίζεις ευτυχισμένο για μια ζωή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
12-02-15
12:31
Τι όμορφη που είναι....χρυσαφένια όντως....και λαμπυρίζει!!!
να έχεις την καλύτερη τύχη κουκλίτσα μου!!!
Αλεξάνδρα άσχετο....είμαι γοητευμένη!!!!
Αλεξάνδρα άσχετο....είμαι γοητευμένη!!!!
13-02-15
21:58
Καλότυχη να 'σαι μπουμπού μου! 

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
07-05-15
11:37
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
08-05-15
01:18
Μάγια, όμορφη γατο-μελισσούλα, θα κάνουμε τα μαγικά μας να βρεις κι εσύ το κυψελο-σπιτάκι σου, για να ζήσεις μια ζωή σαν βασίλισσα !
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
08-05-15
07:51
Κοριτσάκι με τόσο όμορφο πορτοκαλί, τόσο έντονο, πρώτη φορά βλέπω. Καλότυχη να ναι, να βρει σύντομα το παντοτινό της σπίτι. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum