Μάγισσα.....Κίρκη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aporw

Διακεκριμένο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
"ΚΙΡΚΗ"
Είσαι μια πέτρα στην άκρη του δρόμου

κι είμαι παιδί κουρασμένο στον ίσκιο σου
μοιάζεις με λέξη που φτιάχνει τον κόσμο
κι εγώ σταγόνα που βρέχει τα χείλη σου

Μάγισσα Κίρκη πού με πας
σε ποια γωνιά μ' αφήνεις και με σβήνεις
έχω ξεχάσει τι ζητώ
ζω στο δικό σου κόσμο κι απορώ

Στίχοι-Μουσική: Σωκράτης Μάλαμας

Η δική μας μάγισσα Κίρκη ήρθε μια μέρα σαν ''μια πέτρα στην άκρη του δρόμου''για να μας μαγέψει όλους..
Μια γατούλα μόλις 4 μηνών μου κάποιοι αποφάσισαν οτι στο καινουριο τους σπίτι δεν υπήρχε χώρος γι' αυτήν..Την άφησαν χωρίς τύψεις μόνη της..αλλα αυτή δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να αναζητεί την ανθρώπινη συντροφιά...
Η μάγισσα μας είναι τόσο τρυφερή και χαδιάρα που εκπλήσει μέχρι και τους πιο ''δύσκολους''..Με ένα της βλέμμα σου εξηγεί όλα αυτα που πέρασε και το μόνο που ζητάει είναι εσένα...Την αγάπη σου, τα χάδια σου και όλα αυτα που κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να της στερήσουν..

Αυτοί που την βρήκαν αποφάσισαν να της προσφέρουν μια καλύτερη ζωή..την εμβολίασαν, την αποπαρασίτωσαν και σύντομα θα την στειρώσουν για να μην έχουν κ αλλα γατάκια παρόμοια τύχη με αυτήν..Το μόνο που ζητάμε απο εσάς είναι να δώσετε στην Κίρκη όλα αυτα που θα σας ζητήσει με το βλέμμα της..

Εάν νομίζετε οτι θέλετε να γίνεται οι γονείς της επικοινωνήστε στο 6936877241 ή στο s_rodoula@hotmail.com

rsz1rszgata1.jpg

rszgata2.jpg

Κίρκη μου... για σένα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την εβαλα και στο ΦΒ μου.

Ερε, ελεγκάντ ταρταρούγ μαντμαζέλ, θα γινει χαμός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα ρε Σιμώνη, συγκινήθηκα:redface:.
Η Κίρκη είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, είμαι σίγουρη ότι θα βρίσκεται σύντομα στο δικό της σπιτάκι!:)

Σιμώνη, respect !:redface:
Κι αυτή η αγγελία είναι υπέροχη:)

Την εβαλα και στο ΦΒ μου.

Ερε, ελεγκάντ ταρταρούγ μαντμαζέλ, θα γινει χαμός!

ευχαριστουμε πολυ!:)

Έλα ρε Σιμώνη, συγκινήθηκα:redface:.
Η Κίρκη είναι ένα πανέμορφο πλάσμα, είμαι σίγουρη ότι θα βρίσκεται σύντομα στο δικό της σπιτάκι!:)

Σιμώνη, respect !:redface:
Κι αυτή η αγγελία είναι υπέροχη:)

ΩΩΩ σας ευχαριστω...:redface::redface:
Μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα η ομορφη Κιρκη να βρισκεται στο δικο της σπιτακι!:D

Kαλή τύχη όμορφη ταρταρουγίτσα και σε εσένα:)

Πανέμορφο πλάσμα η κίρκη!!!:P:P:D:D:DΕύχομαι σύντομα να βρίσκεται στο δικό της σπιτάκι!!!:D:D:D:P:P

Πραγματικά καταπληκτική αγγελία!!! Εύχομαι η όμορφη και μαγευτική Κίρκη να είναι τυχερή και να μαγέψει ανθρώπους που θα την αγαπήσουν πραγματικά! Καλή Τύχη Κίρκη!!!

Φοβερή η αγγελία , καλή τύχη εύχομαι και από εδώ! ;)

Μια όμορφη αγγελία για μια υπέροχη γατούλ.Καλη της τυχη!

rszgata2.jpg

Είναι απίστευτα όμορφη!!!:inlove::inlove::inlove:
Μια αληθινή ταρταρουγίτσα!!!:thumbsup:
Είμαι σίγουρη ότι πολύ γρήγορα θα μαγέψει τους υποψήφιους γατογονείς!:D:D
Το έχουν αυτό το χάρισμα οι ταρταρούγες! ;)

Καλή τύχη μαγισσούλα!:D:D:D:D:D

Γεια χαρα σε ολους! Τι γινεται, εχουμε κανενα νεο? Η Κιρκη φιλοξενειτε ακομα?

δυστηχως προς το παρον δεν ειχαμε κανενα τηλεφωνημα!:/: φιλοξενειτε ακομα σε μενα!:)

Οκ. Πως σου φενεται γενικα, δεν ειναι πολυ φιλικη?

Αν εχεις χρονο ανεβασε καμια φωτο οποτε μπορεσεις..

Γνώρισα την Κίρκη από κοντά!!!:P:P:D:DΕίναι τόσο όμορφη η μικρή, τόσο κοινωνική, χαδιάρα όσο δεν πάει και συνέχεια τρέχει, παίζει και πειράζει τα άλλα γατόνια!!!:D:D:P:PΠραγματικά θα είναι πολύ τυχερός όποιος την πάρει!!!:D:D:D:P:P

Γνώρισα την Κίρκη από κοντά!!!:P:P:D:DΕίναι τόσο όμορφη η μικρή, τόσο κοινωνική, χαδιάρα όσο δεν πάει και συνέχεια τρέχει, παίζει και πειράζει τα άλλα γατόνια!!!:D:D:P:PΠραγματικά θα είναι πολύ τυχερός όποιος την πάρει!!!:D:D:D:P:P

Ευχαριστουμε πολυ Λουκο για τα καλα σου λογια..:redface::redface::redface::redface:

Φωτογραφιες συντομα!:D:D:D:D

Σιμώνη τι κάνει η Κίρκη ? Έχει γίνει αυτοκόλλητη πλέον με τον Λουκουμά ?

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σιμώνη τι κάνει η Κίρκη ? Έχει γίνει αυτοκόλλητη πλέον με τον Λουκουμά ?

Ειναι μια χαρα!:D:D την μπουκωνω στο φαγητο μπας και παρει κανενα κιλο αλλα τιποτα..:redface::redface:
Εχει γινει αυτοκολλητη και με τον Λουκουμα και με τον Πατουσα!:clapup::clapup::clapup::clapup:
Παιζουν και οι 3 μαζι, τρωνε και οι 3 μαζι και φυσικα κοιμουνται και ολοι μαζι!!:P:P

Μπορω να πω οτι η μικρη μας βγηκε τεκνατζου:mad::P μιας και δειχνει μεγαλυτερη προτιμηση για αγκαλιες στον Πατουσα παρα στο παιδι μου!:mad::P Βεβαια οταν θελει γλυψιμο πηγαινει στον Λουκουμα ανασκελα και καθετε με τις ωρες!:redface:

Την Δευτερα βαλαμε κλιματιστικα και εχουν αφινιασει και οι 3! θυμηθηκανε τον παλιο ατακτο εαυτο τους και κοντεβουν να μου το γκρεμισουν το σπιτι!:eek::P
Ειναι η μονη γενναια πλεον!!!:P οι αλλοι 2 αντρες του σπιτιου με το που ερχεται κοσμος κρυβονται!:P:redface: αυτοι θελει να τα μαθαινει ολα και να τα ελεγχει ολα!:D:D

Φωτογραφιες δεν εχω προλαβει να βγαλω ακομα..:redface::redface:

Βλεπετε τι ωραια περναμε οοοολοι μαζι!:D:P:D

Το καταλάβαμε καλέ, 3 φορές έχεις απαντήσει :teasing::teasing::teasing:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back