Μάζεψα τρία γατάκια από σκουπιδοτενεκέ...

Vertriebs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σπύρος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
...και δε ξέρω τι να τα κάνω.

Έχουν ανοίξει τα μάτια τους αλλά δε γνωρίζω την ηλικία τους. Τα τάισα χτες με σύριγγα (αγελαδινό γάλα), σήμερα ανακάλυψα ότι μπορούν να φάνε και μόνα τους από ρηχό πιατάκι.

Δυστυχώς δε μπορώ να τα κρατήσω. Ούτε ένα από αυτά. Σπουδάζω στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ και δε με εξυπηρετούν ούτε οι ώρες μου ώστε να μπορώ να προσέξω μικρά γατάκια ούτε έχω την οικονομική άνεση να τα αναλάβω.

Θα πρέπει να δωθούν ΆΜΕΣΑ.

Αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω γι αυτά. Αυτή τη στιγμή τα έχω στο μπάνιο ελεύθερα. Τους έχω και μια κούτα με εφημερίδες και χαρτί κουζίνας για να κοιμούνται. Τα ταίζω ανά 3-4 ώρες (όταν είμαι σπίτι). Που και που (όταν μπορώ να τα προσέχω) τα αφήνω ελεύθερα σε όλο το σπίτι.

Οπότε παρακαλώ για συμβουλές και τα συναφή. Τι μπορώ να κάνω ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητές τους να ζήσουν. Και τι μπορώ να κάνω ώστε να δωθούν κάπου το συντομότερο.

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...και δε ξέρω τι να τα κάνω.

Έχουν ανοίξει τα μάτια τους αλλά δε γνωρίζω την ηλικία τους. Τα τάισα χτες με σύριγγα (αγελαδινό γάλα), σήμερα ανακάλυψα ότι μπορούν να φάνε και μόνα τους από ρηχό πιατάκι.

Δυστυχώς δε μπορώ να τα κρατήσω. Ούτε ένα από αυτά. Σπουδάζω στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ και δε με εξυπηρετούν ούτε οι ώρες μου ώστε να μπορώ να προσέξω μικρά γατάκια ούτε έχω την οικονομική άνεση να τα αναλάβω.

Θα πρέπει να δωθούν ΆΜΕΣΑ.

Αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω γι αυτά. Αυτή τη στιγμή τα έχω στο μπάνιο ελεύθερα. Τους έχω και μια κούτα με εφημερίδες και χαρτί κουζίνας για να κοιμούνται. Τα ταίζω ανά 3-4 ώρες (όταν είμαι σπίτι). Που και που (όταν μπορώ να τα προσέχω) τα αφήνω ελεύθερα σε όλο το σπίτι.

Οπότε παρακαλώ για συμβουλές και τα συναφή. Τι μπορώ να κάνω ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητές τους να ζήσουν. Και τι μπορώ να κάνω ώστε να δωθούν κάπου το συντομότερο.

:)
Καταρχήν μπράβο σου που τα πήρες και τα φροντίζεις!!!:):)
Τώρα, θα πρέπει να τους πάρεις ειδικό γάλα για γατάκια (έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα) και αφού μπορούν και τρώνε μόνα τους και κροκετούλες για μωράκια!! Να έχουν πάντα και φρέσκο νεράκι διαθέσιμο!!:):)
Μπορείς να τους βάλεις σε ένα κουτάκι άμμο για να μάθουν να πηγαίνουν εκεί για την ανάγκη τους. Ίσως χρειαστεί να τους δείξεις εσυ στην αρχή..:):)Οι γάτες είναι έξυπνες και μαθαίνουν γρήγορα!!:P
Για να τα προωθήσεις, μπορείς να τους ανοίξεις μια αγγελία και να βάλεις και φώτος τους!!!:P:P
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρούνε τα καλύτερα σπιτάκια!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λες δυσανεξία; Που τα ταΐζω με αγελαδινό δηλαδή πιο πολύ ζημιά τους κάνει; :eek:

Θα πάω αύριο σε κάποιο pet shop να δω για ειδικό γάλα και στο supermarket για κροκέτες. Αν και δε νομίζω να τις τρώνε, αν κρίνω από το μέγεθός τους. Για νεράκι δεν είχα ιδέα, πάλι καλά που έβαλα το θέμα. Νόμιζα ότι παίρναν όσο νερό θέλουν από το γάλα τους!

Θα τυπώσω και μερικές αγγελίες για να δώσω σε pet shops κλπ. Εκτός από αυτή που θα βάλω εδώ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! :)

Όταν λες δυσανεξία; Που τα ταΐζω με αγελαδινό δηλαδή πιο πολύ ζημιά τους κάνει; :eek:

Θα πάω αύριο σε κάποιο pet shop να δω για ειδικό γάλα και στο supermarket για κροκέτες. Αν και δε νομίζω να τις τρώνε, αν κρίνω από το μέγεθός τους. Για νεράκι δεν είχα ιδέα, πάλι καλά που έβαλα το θέμα. Νόμιζα ότι παίρναν όσο νερό θέλουν από το γάλα τους!

Θα τυπώσω και μερικές αγγελίες για να δώσω σε pet shops κλπ. Εκτός από αυτή που θα βάλω εδώ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! :)
Το αγελαδινό γάλα μπορεί να τους προκαλέσει διάρροιες και γενικά δεν τους κάνει καλό..;);)Υπάρχει ειδικό γάλα για γατάκια και οι κροκετούλες που σου λέω είναι πολύ μικρές, ειδικές για μωράκια..:)Αν δεις ότι δεν τις τρώνε, να τις μουλιάσεις με λίγο νερό ή με λίγο γάλα και θα τις φάνε.:):)

Ηello κοπελι συντεκνε
Μπραβο σου που εσωσες τα μωρακια.Βαλε τους ενα ζεστο ρουχαλακι και βγαλε τα χαρτια,για να νιωθουν πως εχουν τη μαμα τους.Παρε εδικο γαλατακι σε σκονη για τα γατακια οπως σου ειπαν και πιο πανω.Βγαλε φωτογραφιες και ανοιξε τους αγγελεια.Τυπωσε αφισσακια και κολλησε σε ολη την περιοχη,δε μπορεις να φανταστεις ποσο καλη δουλεια κανουν.Αλλα μη δωσεις τα μωρακια οπου κι οπου,προσεξε να ειναι υπευθυνοι οι ιδιοκτητες και αν γινεται να τα εχουν εντος σπιτιου ή σε αυλη/κηπο μακρια απο αυτοκινητα και να συμφωνουν με τη στειρωση.Ενημερωσε τους για τη στειρωση απο τωρα.

Τι κανουν τα γατακια ? εχουν συνελθει ? :hmm:

Δες εδώ πού αλλού μπορείς να βάλεις αγγελίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back