asoskaro
Νεοφερμένο μέλος
Ο asoskaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
03-12-11
18:51
καλησπερα παιδια. εχω μερικα γατια στο μπαλκονι, και χτες προσεξα οτι ο ενας δε μπορουσε να πατησει το πισω ποδι του καθολου κατω. σκεφτηκα οτι ειναι χτυπημα και ειπα θα περασει, μαθημενα ειναι ετσι κι αλλιως εξω ζουν. μετα απο 2 ωρες δε φαινοταν πουθενα και βγηκα να το ψαξω, και το βρηκα γατζωμενο σε ενα σακι στην αυλη να σκουζει. κατευθειαν το πηγα στο κτηνιατρειο και η κοπελα εκει μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι οτι εφαγε κλωτσια η δηλητηριαστηκε απο ποντικοφαρμακο, γιατι δε φαινοταν να ειναι κατι παθολογικο. του βαλαμε καθετηρα και ειχε πολυ αιμα, πηγματα και μεσα στην κυστη. τελος παντων αυτη μου ειπε οτι αν δεν ειναι δηλητηριαση θα γινει καλα σε 3 4 μερες, οποτε το πηρα σπιτι (αφου εψαξα για κονακιο κανα 3ωρο). οταν το γυρισα σπιτι δεν ηθελε να κουνηθει καθολου, ουτε ετρωγε ουτε επινε, μονο γουργουριζε και εκανε περιεργους θορυβους, μεχρι που τελικα πεθανε τα χαραματα. και θελω να ρωτησω εγω, ειναι δυνατον να κανεις τετοια ζημια σε ενα ζωο που δε σε εχει πειραξει σε τιποτα;;; για ποιο λογο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
03-12-11
19:28
Απάντηση: Είναι δυνατόν;
Λυπάμαι πολύ για το ζωάκι που υπέφερε και εξοργίζομαι με τα κτήνη που το δηλητηρίασαν! Έχω μια απορία, όμως, εφόσον υπήρχαν πολύ αυξημένες πιθανότητες δηλητηρίασης, γιατί ο γιατρός δεν το κράτησε για νοσηλεία?
Λυπάμαι πολύ για το ζωάκι που υπέφερε και εξοργίζομαι με τα κτήνη που το δηλητηρίασαν! Έχω μια απορία, όμως, εφόσον υπήρχαν πολύ αυξημένες πιθανότητες δηλητηρίασης, γιατί ο γιατρός δεν το κράτησε για νοσηλεία?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.222 μηνύματα.
03-12-11
19:37
Οπως και να εχει..σιγουρα θα επρεπε να μεινει κτηνιατρειο.
Τι να πω;Το οτι υπαρχουν ανθρωπομορφα τερατα,,ειναι γνωστο.Κριμα στο γατακι..
Οπως και να εχει..σιγουρα θα επρεπε να μεινει κτηνιατρειο.
Τι να πω;Το οτι υπαρχουν ανθρωπομορφα τερατα,,ειναι γνωστο.Κριμα στο γατακι..

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
03-12-11
19:38
Όντως..Γενικά, η μέθοδος αποκλεισμού σε τέτοιου είδους καταστάσεις(επειγουσες) πώς μπορούν να βοηθήσουν?

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
03-12-11
19:38
Πραγματικά κρίμα...
Είτε από φόλα πήγε είτε από χτύπημα, είναι το ίδιο εξοργιστικό και το ίδιο κατακριτέο...
Πραγματικά κρίμα...
Είτε από φόλα πήγε είτε από χτύπημα, είναι το ίδιο εξοργιστικό και το ίδιο κατακριτέο...

asoskaro
Νεοφερμένο μέλος
Ο asoskaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
03-12-11
19:46
μου ειπε να ψαξω για κονακιο, γιατι δεν ειναι φολα αλλα ποντικοφαρμακο, απο δηλητηριασμενο ποντικι η κατι τετοιο.
κατα πασα πιθανοτητα ηταν απο κλωτσια παντως γιατι πονουσε και το ποδι του πολυ
κατα πασα πιθανοτητα ηταν απο κλωτσια παντως γιατι πονουσε και το ποδι του πολυ
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
04-12-11
00:11
δυστυχως οταν ''φευγουν''τα ζωα απο φολα,εχουν πονους στα ποδια,τουλαχιστον ετσι δειχνουν,εγω εδω που ειμαι χωρις κτηνιατρο,εχω δωσει ατροπινη,εχω ακουσει οτι και η καφεινη κανει δουλεια,αλλα να το πας σε κτηνιατρο και να στο ξαναδωσει σπιτι...περιεργο ακουγεται.κριμα το γατακι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum