Μάλλον σκύλος!!!

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
λοιπον το πατουνι εχει πολυ παραξενη συμπεριφορα δεν ειναι σαν τους αλλους γατους που εχω μεγαλωσει~!!!!!!Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι μεταμψυχωση σκυλου κ αυτο απο τα εξης 2 απλα παραδειγματα μου φερνει το κουκλακι της οταν της το λεω το πεταω μακρια κ μου το ξαναφερνει πισω για να το ξαναπεταξω νιαουριζει οσο το κραταω στο χερι κ με ακολουθει στην βολτα με το λουρι λες κ δεν ειναι γατα πηδαει πανω μου οταν γυρναω απο την δουλεια κ με γλυφει αυτα κ αλλα τεοια που την κανουν να μοιαζει με σκυλο παρα με γατα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε μου κανει εντυπωση αυτο που λες...και ο δικος μου εχει τετοια συμπεριφορα.. βεβαια του δικου εξηγηται, γιατι μεγαλωσε με σκυλο..

τωρα για τον δικο σου...μηπως ειναι μετεμψυχωση σκύλου:P?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι ωραια! Τελικα το Πατούνι το βλέπω να παίζει και σε σήριαλ σε λίγο τέτοια "μούρη" που είναι!
Ο δικος μου μεγαλωσε πια και σταματησε να φερνει πισω το ποντικι...κριμα:( .

ki εμεις εναν γατο που ειχαμε εκανε το ιδιο του πετουσες κατι και ετρεχε να το φερη Αλλα το πιο αστειο ητανε οταν απο την αυλη περνουσε καποιος ξενος ετρεχε και πλευριχζε στα ποδια του οπως οι σκυλοι και τους επιανε τα ποδια

πηδαει πανω μου οταν γυρναω απο την δουλεια κ με γλυφει

wow.. πράγματι ξεχωριστή γάτα,

ειδικά αυτό που πηδάει πάνω σου, φοβερό.

όντως σκυλίσια συμπεριφορά, αλλά με την αξιοπρέπεια και την αριστοκρατία μίας γάτας.

μια χαρά!

Έχω ξαναδεί αυτή τη συμπεριφορά και απο άλλα γατιά. Τώρα που το σκέφτομαι και τα δυο που συμπεριφέρονταν έτσι ήταν αρσενικά. Οι θηλυκές γάτες που έχω μεγαλώσει ήταν πιο "γατες" στη συμπεριφορά τους. Λέτε να έχει σχέση; Ή μήπως να παίζει ρόλο ότι τα συγκεκριμένα γατιά είχαν έρθει στα χέρια μου πολύ πολύ μωρά όπως το πατούνι απο ότι έχω καταλάβει;

Πωπώ κατι «χαβλιόδοντες»!!! Σε δαγκώνουν και σενα αυτά τα δοντάκια;
Eμένα με έχει κάνει σουρωτήρι το μικρό!!! Kι εγώ το σκέφτομαι λοιπόν για την Kαρμέλα έτσι που δαγκώνει και δεν σε αφήνει! Eπίσης κι αυτή πάει και φέρνει τα παινίδια της. Aσε που είχε για καιρό 2 κυνόδοντες (4 δηλαδή) μέχρι να πέσουν οι παλιοί :blink: Tόσες γάτες και αυτό δεν το είχα ξαναδεί. Nόμιζα οτι έχω παιδί τέρας :lol:
Kαλέ roz μου, είναι ροζ η γατούλα σου ή δεν βλέπω καλά; Πάντως κουκλάκι είναι (καλά καλά και το πατούνι) αλλά έχω «λιγωθεί» και με το μπεζ-ροζ του φίλου μας του donAdr :inlove:

έχω «λιγωθεί» και με το μπεζ-ροζ του φίλου μας του donAdr :inlove:

hehe, να σαι καλά Ολγίτσα ;)

Η αλήθεια είναι πως η φώτο τον αδικεί κιόλας!

Χωρίς πλάκα, είναι πανέεεεεεεεεμορφος :redface:

Τώρα, για το χρώμα, πιστεύω έπεσες διάνα, έχει ένα μπεζ-ροζ-πορτοκαλί-κανελί, με φοβερή συμμετρία, ειδικά στο μουτράκι του :happy:

Τώρα, για το χρώμα, πιστεύω έπεσες διάνα, έχει ένα μπεζ-ροζ-πορτοκαλί-κανελί, με φοβερή συμμετρία, ειδικά στο μουτράκι του :happy:

απο φυσικού του; ή παραγγελία ήταν;;;;;
καλέ όμορφο είναι... να παραγγείλω και εγώ;;;; μπολώ;;;;;;;

απο φυσικού του; ή παραγγελία ήταν;;;;;
καλέ όμορφο είναι... να παραγγείλω και εγώ;;;; μπολώ;;;;;;;

χεχεχε... μία κοπέλα μου τον χάρισε :P

ήταν 3 αδερφάκια αδέσποτα.

Η αλήθεια είναι πως με το που τα είδα(και με είδαν), ο Δονάκος ήταν απίστευτα φιλικός μαζί μου. Ανέβηκε κατευθείαν πάνω μου και όποτε τον κατέβαζα, ξαναανέβαινε! Και η κοπέλα απόρησε!

Πιστεύω πως κατά βάθος, και ας του κάνω τη ζωή δύσκολη μερικές φορές :redface::redface::redface:(:down::down:ανδρέα), με αγαπάει ο μικρούλης :|.
Και εγώ το ίδιο

Υ.Γ Κρίμα δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες του από το κίνητο που τον έχω μπόλικες.. (προς το παρόν Ε!?!)

αμα δεις το χερι μου θα καταλαβεις τα δοντακια του τι εχουν κανει στα χερια μου

αμα δεις το χερι μου θα καταλαβεις τα δοντακια του τι εχουν κανει στα χερια μου

Να φοράς γάντια! :)
Να μην το αφήνεις να σε τραυματίζει γενικώς, γιατί μετά δεν θα ελέγχεται πια...

Ladycat και το δικό μου γατόσκυλο είναι :lol:
Τις πετάμε τα παιχνίδια και τα φέρνει πίσω και περιμένει να τις τα ξαναπετάξουμε, όταν χαίρεται και θέλει χάδια ξαπλώνει ανάσκελα σαν κουτάβι, δαγκώνει και ποτέ δεν γρατσουνά, και φυσικά δεν αφήνει ξένους να μπουν στο σπίτι έτσι χωρίς το γενικό τσαμπουκά...χεχε
Σε λίγο θα γαβγίζει.
:D

Αυτό με το αρσενικο - θυληκό το έχετε δει κι εσεις? Κι εμένα μου φέρνει τα μπαλακια με το αλουμινόχαρτο να τα ξαναπετάξω το αρσενικό. Το θηλυκό μου είναι πιο γάτα.
Α, τωρα θυμήθηκα οτι στο χτημα του πατέρα μου παρατήσανε ένα κουτάβάκι. Προσαρμόστηκε με τα υπόλοιπα. Με τα υπόλοιπα 10 γατάκια δηλαδή.... Χι Χι. Θα πάθει κρίση ταυτότητας το καημένο
:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back