Elpis1317922
Νεοφερμένο μέλος
Η Elpis1317922 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
07-09-09
11:07
Καλημέρα σας...
Πόσο θα πρέπει να αυξήσω την καθημερινή δόση διατροφής σε μια γάτα που θηλάζει?
Ευχαριστώ.
Πόσο θα πρέπει να αυξήσω την καθημερινή δόση διατροφής σε μια γάτα που θηλάζει?
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
07-09-09
16:14
Δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλό να αναφέρεις την ηλικία της γατούλας σου; 
-
Φυλικά, CuteKitty.

-
Φυλικά, CuteKitty.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
07-09-09
16:28
Αν δεν κάνω λάθος, κατά τον θηλασμό μπορούν να τρώνε κατά βούληση, και μάλιστα πολύ θρεπτικές τροφές, όπως οι kitten.
07-09-09
16:34
Ναι, κι εγώ kitten της δίνω της δικιάς μου τώρα που θυλάζει.Αν δεν κάνω λάθος, κατά τον θηλασμό μπορούν να τρώνε κατά βούληση, και μάλιστα πολύ θρεπτικές τροφές, όπως οι kitten.

Elpis1317922
Νεοφερμένο μέλος
Η Elpis1317922 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
08-09-09
09:19
Για την ηλικία της ακριβώς, δε μπορώ να είμαι σίγουρη αφού τη βρήκα στο δρόμο και τη μάζεψα..Ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι κοντά στο ένα έτος.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
08-09-09
09:22
Πρεπει να της δινεις μια καλης ποιοτητας τροφη kitten και να ρωτησεις το γιατρο σας μηπως χρειαζεται καποιο βιταμινουχο συμπληρωμα ή ασβεστιο,σε καποιες γατες ειναι απαραιτητο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum