natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
06-08-10
12:36
Ο μοναδικός από τα 5 αδελφάκια της Ηρακλειδών που…ξεγέλασε το χάρο. Μωράκι 10 ημερών βρέθηκε, το αναστήσαμε και το μεγαλώσαμε πριγκηπικά για να το παρουσιάσουμε, 2,5 μηνών σήμερα, στους απανταχού θαυμαστές της..γκριζας γοητείας!!!!
Ο Μάο είναι απίστευτα γοητευτικός και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά!! Ακούει το όνομα του, συνυπάρχει με γατιά και σκυλιά, δίνει φιλάκια, κάνει αγκαλιτσες και τουμπιτσες….είναι πανέξυπνος και ακαταμάχητος…..
Έχει όλα τα φόντα να αναζητά το μοναδικό και μόνιμο σπιτικό του, παρέα με τον άνθρωπο του.
Θα δοθεί υγιέστατος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα και μικροτσίπ (προαιρετικό) μόνο εντός Αττικής, με φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «φίλοι ζώων Χαλανδρίου»
Ο γκρίζος γόης, περιμένει να τον πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στο 6986008025. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.grη στοkatourida@yahoo.gr

Ο Μάο είναι απίστευτα γοητευτικός και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά!! Ακούει το όνομα του, συνυπάρχει με γατιά και σκυλιά, δίνει φιλάκια, κάνει αγκαλιτσες και τουμπιτσες….είναι πανέξυπνος και ακαταμάχητος…..
Έχει όλα τα φόντα να αναζητά το μοναδικό και μόνιμο σπιτικό του, παρέα με τον άνθρωπο του.
Θα δοθεί υγιέστατος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα και μικροτσίπ (προαιρετικό) μόνο εντός Αττικής, με φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο «φίλοι ζώων Χαλανδρίου»
Ο γκρίζος γόης, περιμένει να τον πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται. Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096 η στο 6986008025. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.grη στοkatourida@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
06-08-10
15:55
Kαλή του τύχη. Αλλά βρε Ναταλία τραβήξτε του καμμιά πιο καθαρή φώτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
06-08-10
16:05
Έχεις δίκιο Ράνια αλλά εγώ απλά προωθώ την αγγελία του...
Θα πω να μου στείλουν καλύτερες φώτος..

Θα πω να μου στείλουν καλύτερες φώτος..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum