Μάο ο ταξιδευτής

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Γεννήθηκα μια ηλιόλουστη ημέρα του Αυγούστου σε ένα χωριό της Εύβοιας. Έζησα τους πρώτους μήνες της ζωής μου εκεί, μέχρι που κάποιο ατύχημα μου παρέλυσε το πόδι. Περπατούσα στραβά και είχα ήδη κάνει σοβαρή μόλυνση, για καλή μου τύχη όμως με βρήκε μια κοπέλα και με έφερε στην Αθήνα. Η μόλυνση τελικά μου στοίχισε το πόδι, κι έτσι είμαι πλέον ένας πανέμορφος τριποδάκος. Όσοι με βλέπουν από κοντά έχουν να λένε το πόσο καλός και τρυφερός είμαι με ανθρώπους που ξέρω, γιατί με άγνωστους το παίζω δύσκολος στην αρχή. Δεν θα με δώσουν όπου κι όπου μου λένε συνέχεια, μόνο σε σπίτι που θα με λατρέψουν και θα με στειρώσουν όταν γίνω 6 μηνών. Έχω ήδη αποπαρασιτωθεί και θα εμβολιαστώ σύντομα. Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά και να θαμπωθείτε από την ομορφιά μου επικοινωνήστε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στο floisvoscats@gmail.com
Αρ.τσιπ 945000001525448
10906392_904272412946400_8276289753482442621_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμαν παναγιτσα μου ενα σκετο λουκουμακι ειναι!Ποσο ομορφος και γλυκος!Τα καλυτερα για το υπεεοχο τριποδακι μας!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back