drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:31 Η drusilia έγραψε: #41 30-09-07 10:31 Ο δικός μου όταν ειχε πάθει κάτι τέτοιο χρειάστηκε κολήριο. Αλλά αν δεν μπορείτε να την πάτε στο γιατρό ή να της δώσετε κολήριο τι να κάνετε;; Άσε να δεις πως θα πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gloriana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Gloriana έγραψε: #42 30-09-07 10:34 Δε φαίνεται σοβαρό, αλλά έλεγα μπας και μπορούσα να της βάλω ένα κολλήριο. Αλλά πάλι μια ημιάγρια γάτα που ζει ελεύθερη είναι υπερβολή να τη μεταχειρίζεσαι όπως μια σπιτωμένη... Τη φορντίζεις, την ταϊζεις και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού. Θα της κάνω στείρωση μονάχα και μετά βλέπουμε... Πάντως στο σπίτι δε θέλει να μπει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η drusilia έγραψε: #43 30-09-07 11:47 Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gloriana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:55 Η Gloriana έγραψε: #44 30-09-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Click για ανάπτυξη... Την αγαπώ, όπως και όλα τα ζωντανά. Αλλά έχω αποφασίσε να αποδεχτώ ότι μια ημιάγρια γάτα ζει όσο της επιτρέπει η φύση. Δε θέλω να την τραβολογάω στον κτηνιάτρο και να υποφέρει και να τρομάζει κάθε φορά που θα προσπαθω να την πιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο calli έγραψε: #45 17-07-08 19:43 Ματάκια που δακρύζουν Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #46 17-07-08 19:51 Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο δικός μου όταν ειχε πάθει κάτι τέτοιο χρειάστηκε κολήριο. Αλλά αν δεν μπορείτε να την πάτε στο γιατρό ή να της δώσετε κολήριο τι να κάνετε;; Άσε να δεις πως θα πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:34 Η Gloriana έγραψε: #42 30-09-07 10:34 Δε φαίνεται σοβαρό, αλλά έλεγα μπας και μπορούσα να της βάλω ένα κολλήριο. Αλλά πάλι μια ημιάγρια γάτα που ζει ελεύθερη είναι υπερβολή να τη μεταχειρίζεσαι όπως μια σπιτωμένη... Τη φορντίζεις, την ταϊζεις και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού. Θα της κάνω στείρωση μονάχα και μετά βλέπουμε... Πάντως στο σπίτι δε θέλει να μπει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η drusilia έγραψε: #43 30-09-07 11:47 Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gloriana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:55 Η Gloriana έγραψε: #44 30-09-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Click για ανάπτυξη... Την αγαπώ, όπως και όλα τα ζωντανά. Αλλά έχω αποφασίσε να αποδεχτώ ότι μια ημιάγρια γάτα ζει όσο της επιτρέπει η φύση. Δε θέλω να την τραβολογάω στον κτηνιάτρο και να υποφέρει και να τρομάζει κάθε φορά που θα προσπαθω να την πιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο calli έγραψε: #45 17-07-08 19:43 Ματάκια που δακρύζουν Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #46 17-07-08 19:51 Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε φαίνεται σοβαρό, αλλά έλεγα μπας και μπορούσα να της βάλω ένα κολλήριο. Αλλά πάλι μια ημιάγρια γάτα που ζει ελεύθερη είναι υπερβολή να τη μεταχειρίζεσαι όπως μια σπιτωμένη... Τη φορντίζεις, την ταϊζεις και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού. Θα της κάνω στείρωση μονάχα και μετά βλέπουμε... Πάντως στο σπίτι δε θέλει να μπει με τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η drusilia έγραψε: #43 30-09-07 11:47 Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gloriana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:55 Η Gloriana έγραψε: #44 30-09-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Click για ανάπτυξη... Την αγαπώ, όπως και όλα τα ζωντανά. Αλλά έχω αποφασίσε να αποδεχτώ ότι μια ημιάγρια γάτα ζει όσο της επιτρέπει η φύση. Δε θέλω να την τραβολογάω στον κτηνιάτρο και να υποφέρει και να τρομάζει κάθε φορά που θα προσπαθω να την πιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο calli έγραψε: #45 17-07-08 19:43 Ματάκια που δακρύζουν Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #46 17-07-08 19:51 Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:55 Η Gloriana έγραψε: #44 30-09-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Click για ανάπτυξη... Την αγαπώ, όπως και όλα τα ζωντανά. Αλλά έχω αποφασίσε να αποδεχτώ ότι μια ημιάγρια γάτα ζει όσο της επιτρέπει η φύση. Δε θέλω να την τραβολογάω στον κτηνιάτρο και να υποφέρει και να τρομάζει κάθε φορά που θα προσπαθω να την πιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο calli έγραψε: #45 17-07-08 19:43 Ματάκια που δακρύζουν Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #46 17-07-08 19:51 Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός. Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια... Click για ανάπτυξη... Την αγαπώ, όπως και όλα τα ζωντανά. Αλλά έχω αποφασίσε να αποδεχτώ ότι μια ημιάγρια γάτα ζει όσο της επιτρέπει η φύση. Δε θέλω να την τραβολογάω στον κτηνιάτρο και να υποφέρει και να τρομάζει κάθε φορά που θα προσπαθω να την πιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο calli έγραψε: #45 17-07-08 19:43 Ματάκια που δακρύζουν Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #46 17-07-08 19:51 Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ματάκια που δακρύζουν Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #46 17-07-08 19:51 Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:10 Η drusilia έγραψε: #47 17-07-08 20:10 Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ προτείνω να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατί το πρόβλημα αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες από ασήμαντες μέχρι σοβαρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2008 στις 20:27 Ο calli έγραψε: #48 17-07-08 20:27 Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ. Θα την πάω στον γιατρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 11:45 Η katerina10: #49 18-07-08 11:45 Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιμένουμε νέα της μικρής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liza Νεοφερμένο μέλος Ο Liza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Ο Liza έγραψε: #50 28-10-08 02:06 Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υγρά ματάκια Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 07:51 Η aretha έγραψε: #51 28-10-08 07:51 Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:50 Η prince έγραψε: #52 28-10-08 08:50 λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λίγη προσοχή στο γατούνι και μάλλον θα σας δώσουν κολλύριο... και θα περάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2008 στις 08:51 Η Desdemona: #53 28-10-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:38 Ο ManosCrete: #54 29-01-10 16:38 Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιανουαρίου 2010 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει δακρυσμένα μάτια Γεια σας παιδιά... Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια... Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει... Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι; ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:44 Η Desdemona: #55 29-01-10 16:44 ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ManosCrete, αν το γατάκι πιάνεται εύκολα, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος. Υπάρχει μια νόσος που προσβάλλει συχνά μικρά γατάκια, λέγεται ρινοτραχείτιδα και δίνει συμπτώματα και στα μάτια, καθώς και στο ανώτερο αναπνευστικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManosCrete Νεοφερμένο μέλος Ο ManosCrete αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2010 στις 16:49 Ο ManosCrete: #56 29-01-10 16:49 Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Δεκεμβρίου 2011 andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Όποιος ξέρει από γατάκια ας βοηθήσει plz... Ευχαριστώ πολύ Desdemona... ManosCrete Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ Αποστολή προσωπικού μηνύματος Απάντηση με προσωπικό μήνυμα Εμφάνιση περισσότερων μηνυμάτων του χρήστη ManosCrete Προσθήκη ManosCrete στις επαφές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andemi Νεοφερμένο μέλος Η andemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:57 Η andemi έγραψε: #57 26-12-10 19:57 Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δακρυσμένα μάτια γεια σας .. είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι..... γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri Διάσημο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:00 Η speri έγραψε: #58 27-12-10 13:00 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilismp Γαταλί annapapd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια Καλως ηρθες!!! Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki11 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:22 Η loki11 έγραψε: #59 07-12-12 16:22 Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δακρυσμένα μάτια! γεια σας, μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Ο Lord Kratos: #60 07-12-12 17:08 Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απάντηση: Δακρυσμένα μάτια! Ίσως είναι κάποιο κρύωμα; Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.