drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη φορντίζεις, την ταϊζεις και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού. Θα της κάνω στείρωση μονάχα και μετά βλέπουμε... Πάντως στο σπίτι δε θέλει να μπει με τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια...
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν κάθεται να της βάλεις κολήριο θα μπορούσες να δοκιμάσεις με κάποιο ελαφρύ.. Δεν θυμάμαι να σου πω και ποιο του έβαζα εγώ. Αλλά αφού θα πάει για στείρωση θα τη δει τοτε ο γιατρός.
Οκ, πάντα όλα στο χέρι του θεού ειναι, αλλά κάποια βασικά όπως εμβόλια καλό ειναι να τα κάνει γιατι απο οτι βλέπω ενδιαφέρεσαι για τη γατούλα και σκέψου οτι μπορεί να κολήσει κάποια άσχημη ασθένεια...
Την αγαπώ, όπως και όλα τα ζωντανά. Αλλά έχω αποφασίσε να αποδεχτώ ότι μια ημιάγρια γάτα ζει όσο της επιτρέπει η φύση.
Δε θέλω να την τραβολογάω στον κτηνιάτρο και να υποφέρει και να τρομάζει κάθε φορά που θα προσπαθω να την πιάσω.
calli
Νεοφερμένο μέλος
Τις τελευταίες μέρες τα ματάκια της Λούσιτσας δακρύζουν. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω για να πάψουν να δακρύζουν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι ράτσας είναι η γατούλα σου;Αν είναι περσική,είναι συνήθες πρόβλημα.Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Eye envy,είναι στη στήλη με τις κριτικές προϊόντων.Το καλύτερο βέβαια και το πιο ενδεδειγμένο είναι να τη δει ο γιατρός σας και να κρίνει αν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή με κολλύριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli
Νεοφερμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Liza
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι καινούρια στο site αλλά λατρεύω όλα τα γατάκια. Στο σπίτι μου έχω 3, κι όταν λέω στο σπίτι εννοώ μέσα και όχι στο μπαλκόνι ή στην αυλή. Έχω ανησυχήσει όμως γιατί ο αρσενικός μου ο Φεντερίκο έβγαλε πολύ υγρό στο αριστερό ματάκι του και δεν μπορεί να το ανοίξει. Το σκούπισα με μια χαρτοπετσέτα και είχε και λίγο κόκκινο το υγρό. Νιαουρίζει σαν να κλαίει και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ούτε με ακούει που του μιλάω γιατί έχει πρόβλημα με τα αυτάκια του και δεν ακούει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει το υγρό;
aretha
Περιβόητο μέλος
Για να έχει μαζευτεί τόσο έκκριμα που να μην μπορεί να ανοίξει το ματάκι του καθόλου, μάλλον το πρόβλημα υπάρχει εδώ και αρκετές μέρες.

prince
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτό ακριβώς σημαίνει.Σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα κτηνίατρο.
ManosCrete
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας παιδιά...
Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον που ξέρει από γατάκια...
Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από το σπίτι μου... του έδωσα κάτι να φάει και από τότε δεν έχει ξαναφύγει...
Το πρόβλημα είναι ότι τα μάτια του είναι δακρυσμένα συνέχεια...
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχει κάτι;

ΥΓ: Είναι αρκετά ζωηρό... και χαδιάρικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ManosCrete
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Desdemona...
andemi
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας ..
είμαι καινούργια εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι.....
γιατί ο μούκος μου δακρύζουν τα μάτια του ??
speri
Διάσημο μέλος
Καλως ηρθες!!!
Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του forum εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας,
μηπως ξερετε που οφειλετε που ο γατος μου τις τελευταιες μερες δακρυζει που και που απο το ενα το ματι;; θελει κτηνιατρο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ίσως είναι κάποιο κρύωμα;

Για ρώτα και τον κτηνίατρο καλού - κακού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool