Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ και επαυξάνω... Βέβαια, αν κάνουμε κάποτε παιδία... να δω πως θα είναι τα πράγματα. Ευτυχώς που ο άντρας μου με καταλαβαίνει. Είπαμε, τις καθημερινές θα μαγειρεύω και αυτός θα πλένει τα πιάταΒρε καλώς ήρθα στο κλαμπ των παντρεμένων, πως θα βγω δεν ξέρω!!!
τα Σαββατοκύριακα θα μαγειρεύει και θα πλένει τα πιάτα και θα ξεσκονίζει το σπίτι
Εγώ κάνω τα υπόλοιπα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και σιδέρωμα. Ευτυχώς όμως, φεύγουμε κάποια Σαββατοκύριακα τον μήνα.
Ο άντρας μου έχει παει σε λίγες χώρες στην Ευρώπη. Εγώ μόνο στην Αμερική έχω παει όταν ήμουν 1ος χρόνου και δεν παίζεται!!!
και στον Άγιο Δομίνικο για γαμήλιο ταξίδι.
Παρ’ όλα αυτά, με μεγάλη δυσκολία πηγαίνω στο γυμναστήριο. Να είναι καλά η Mici μου, που ώρες θέλει παιχνιδάκια και με έχει σε συνεχή κίνηση.
Του χρόνου όμως, θα βάλω σε πρόγραμμα πριν την επιστροφή στο σπίτι να πηγαίνω πρώτα γυμναστήριο. Γιαααααααααααααααααα να δούμε, θα το τηρήσω;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα ταξιδια ειναι τροπος ζωης ,παθος, αν δεν το εχουν το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι να σε πανε μεχρι το μπαλκονι και να σου πουνε Ωραια δεν ειναι κι εδω αγαπη μου?
Εμένα το 'χε αλλά κάπου στην διαδρομή το 'χασε!!!
Μάλλον φταίω κι εγώ. Ίσως θέλει λίγο πίεση ακόμα ή πλάγιους τρόπου του τύπου "πόσο θα'θελα να βλέπαμε αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη!!!..." Λίγο γλυκανάλατο και ξενερουά, που ίσως να έπιανε στην αρχή στις μεγάλες μας αγάπες αλλά μετά από 6 σχεδόν χρόνια σχέσης και 2 γάμου χλωμό το βλέπω. Μάλλον θα μου απαντήσει "κι απ'το μπαλκόνι μια χαρά το βλέπουμε!!"

Έχω ξεμείνει από ιδέες. Γιώτα - Νερίνα Heeeeelpppp!!!:cry::cry: :cry:
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. αν δεν εχεις διπλωμα ακομα καλυτερα μπες και βαλε μπρος την μηχανη αυτο σιγουρα θα πιαση.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η αλλη λυση ειναι να μπαινεις στο αυτοκινητο και να λες Εγω αγαπη μου παω τωρα ξερω γω στη Λιμνη Πλαστηρα μεχρι να γυρισω σε παρακαλω αγαπη μου τελειωσε τα 2 πλυντηρια που εχω ετοιμα απλωσε τα ρουχα, α και βαλε και ηλεκτρικη γιατι θα γυρισω κατευθειαν για την δουλεια και αν θες καλεσε και τη μαμα μου με τη μαμα σ ου για φαγητο την Κυριακη γιατι περιμενουν το τραπεζι που τους εταξα .Δεν ξερω γιατι αλλα μαλον δεν θα πας μονη σου στην λιμνη
Δεν θα το πιστέψει! Συχαίνομαι να οδηγώ και το αποφεύγω όσο γίνεται. Εκτός αυτού αν τον αφήσω να κάνει δουλειές στο σπίτι θα το ριμάξει!!!! Όσο για φαγητό, τόσα χρόνια μόνος του, δεν έμαθε ούτε αυγό να βράζει έτρωγε έξω. Ακόμα και καφέ εγω του μαθα να φτιάχνει (και φτιάχνει δικό του μόνο)....
Που είναι ο μπαμπάκας μου που έκανε τα πάντα από δουλειές καλύτερα από τη μητέρα μου και μαγείρευε και καταπληκτικα!!! Και δε θυμάμαι μικρή να μέναμε ποτέ Σ/Κ σπίτι, κάθε φορά αλλού μας πήγαινε εκδρομή....

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα, χα, χα... τι μου θύμησες τώρα!!! Ακριβώς αυτό είχα κάνει στον άντρα μου! Τον παράτησα, πήρα την ξαδελφη μου και πήγαμε στο χωριό μας για 3 μέρες!!!Η αλλη λυση ειναι να μπαινεις στο αυτοκινητο και να λες . . . Δεν ξερω γιατι αλλα μαλον δεν θα πας μονη σου στην λιμνη
Όταν γύρισα έκανε σαν πληγωμένο κουταβάκι με κατεβασμένα τα αυτάκια του. Και είπε ότι δεν θα το ξανακάνει και ότι θα φεύγουμε 1 ή 2 Σ/Κ τον μήνα
Δουλεψε!!!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καποτε ανεβηκαμε το φαραγγι του Αγ Διονυσιου στον Ολυμπο με τα διδυμα στην πλατη ηταν 8 μηνων τοτε Βεβαια εγω τα φτυσα και μονο η περηφανια του να μην με βγαλει η Ε.Μ.Α.Κ και βρη ο αντρας πατημα και μου πη -ειδες που σου ταλεγα -τα καταφερα και βγηκα απο κει με την μικρη στην πλατη και τα υπολοιπα μπαγκαζια στα χερια.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα, Γιώτα...Για πελοπονησο που παιζουν τα καλυτερα?
Τι θα ήθελες;;; Βουνό ή Θάλασσα;
Εάν έχεις τζιπ ή οποιαδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Ο Πάρνωνας είναι πολύ όμορφος αυτή την εποχή. Μπορείς να περιπατήσεις μέσα στο δασός, εάν έχεις τζιπ μπορείς να πας σε όμορφες και αδιάβατες περιοχές. Με απλό αυτοκίνητο, μπορείς να πας σε καταφύγια και να κανείς βόλτα μέσα στο δασός. Δεν έχει πολύ κόσμο και είναι τόσο ήσυχα.
Είναι μόνο 3 ώρες από Αθήνα. Ότι πρέπει για Σ/Κ. Εμείς φεύγουμε Παρασκευή μετά την δουλεία και διανυκτερεύουμε 2 μέρες σε έναν υπέροχο ξενώνα στη Βαμβακού και την Κυριακή νωρίς το απόγευμα αφού κάνουμε την βόλτα μας και φαμε, γυρνάμε Αθηνά.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Με βαζεις σε πειρασμο. ευχαριστω.. Προσεχε με τοσες προσφορες θα ερθω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδία!!!
Πείτε μου καμία καλή ιδέα για το που να πάμε διακοπές!!!
Έχω στερέψει από ιδέες. Άσε που δεν έχω παει πουθενά Χριστούγεννα εκτός από Καλαμάτα και Σπάρτη.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη λιμνη Πλαστηρα ειναι πολυ ωραια.
Έχω παει εκεί πολλές φορές. Θα ήθελα ένα μέρος που να μυρίζει ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

mariag
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool