alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω απελπιστεί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
O γιατρος σου τι λεει;Πρεπει να φαει ο γατος,μπορει να παθει ζημια το συκωτι του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρασα κι εγώ παρόμοια φάση!!! Κάνε κουράγιο!!! Ο γιατρός τι σου λέει??
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
τίποτα δε λέει...να μην ανησυχώ όσο πίνει νερό και παίρνει και την πάστα να μην ανυσηχώ..θέλει λέει το χρόνο του...
Την αντιβίωση και το πριμπεραν τα παίρνει ενέσιμα??
Η Δώρα έχει δίκιο πρέπει να φάει..κι έμενα το ίδιο μου είχε πει ο γιατρος φοβόταν για το συκώτι μετά από τις 5 μέρες που δεν είχε μείνει σταλιά στο στόμαχι της!!
Υπάρχουν κάτι κονσέρβες που έτρωγε η δίκια μου όταν περάσαμε τα ιδία της ρογιαλ μετεγχειρουργικες… ρωτά τον γιατρό σου!! Και ίσως οι κροκέτες να είναι βαριές για το στομάχι αυτή την στιγμή!!! Γιατί κι έμενα ενώ είχε αρχίσει να πηγαίνει καλά με τις κροκέτες όρχησε πάλι τους εμέτους και συνέχισα με κονσέρβα μέχρι που συνήλθε!!!
Από εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία έχετε κάνει τπτ??
Ενημέρωσε μας για νεωτέρα!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα παντως και τα κοριτσια,και τα αγορια μου,εφαγαν το ιδιο βραδυ,μετα τη στειρωση.Ρωτησε το γιατρο σου μηπως ειναι καλυτερα να δοκιμασεις να του δωσεις λιγο κονσερβα Recovery,πρεπει να φαει μετα απο τοσες μερες εστω και λιγο,ή να μπει σε ορο.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα primperan zantac τα κάνω ενέσιμα από εχθές το πρωί...την αντιβίωση σε χαπάκια...του ξεκίνησα ήδη recovery με τη σύριγγα και θα του δίνω κάθε δύο τρεις ώρες αλλά φοβάμαι μην έχει γίνει καμιά ζημιά...δε θέλω να τον πάω χαλκίδα για να μπει σε ορό κτλ...ένας πολύ καλός μου φίλος και γιατρός έχει ιατρείο στην αθήνα και μου είπε να τον πάω εκει...΄
ενα μέλος την οικογένειας μου ειναι σε σοβαρή κατασταση στον ευαγγελισμό και είναι όλα πολύ δύσκολα...δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω..
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα primperan zantac τα κάνω ενέσιμα από εχθές το πρωί...την αντιβίωση σε χαπάκια...του ξεκίνησα ήδη recovery με τη σύριγγα και θα του δίνω κάθε δύο τρεις ώρες αλλά φοβάμαι μην έχει γίνει καμιά ζημιά...δε θέλω να τον πάω χαλκίδα για να μπει σε ορό κτλ...ένας πολύ καλός μου φίλος και γιατρός έχει ιατρείο στην αθήνα και μου είπε να τον πάω εκει...΄
ενα μέλος την οικογένειας μου ειναι σε σοβαρή κατασταση στον ευαγγελισμό και είναι όλα πολύ δύσκολα...δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω..
Συγγνώμη σου είπε ο γιατρός να δώσεις αντιβίωση με άδειο στομάχι?
Έχει ξανακάνει εμετό από την ώρα που την τάισες με την σύριγγα?
Εύχομαι να την κρατήσει σιγά σιγά την κονσέρβα και να επανέλθει
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λογικά το γατάκι πρέπει να έχει πάρει μικρόβιο και να έχει πυρετό. Αντιβίωση πρέπει να πάρει και ο δικός μου το είχε περάσει αν θυμούνται κάποιοι εδώ μέσα. Μόνο με την αντιβίωση συνήλθε. Ρώτα και το γιατρό του φόρουμ για να μην σου λέμε εμείς κάτι επικίνδυνο.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα...είπα να σας γράψω τα νέα μας..εχθές τελείωσε η αντιβίωση και τα ένεσιμα φάρμακα...παρασκευή σαββατο κυριακή του έδινα καθε δύο τρεις ώρες recovery με τη σύριγγα...ευτυχώς δεν έκανε καθόλου εμετό...μόνο τρεις διάρροιες..σήμερα θα ελαττώσω στο ελάχιστο την κονσέρβα για να δω αν θα πάει στις κροκέτες...μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ο μικρός μου...ήταν που ήταν αδύνατος τώρα παραέγινε..ελπίζω να τελειώσει αισίως...και σιγά σιγά μιας και είναι και πλέον στειρωμένος να πάρει και βάρος...
σε λίγες μέρες έχω και τη στείρωση του κρισνάκου....και είμαι προβληματισμένη και αγχωμένη..
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι να σου πω,εγω θα επαιρνα και δευτερη γνωμη,ειδικα αρσενικο δεν εχω ξανακουσει να εχει τετοια αντιδραση.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βρε Δώρα και ο Αιμιλιάκος δεν ήταν με αντιβίωση μία εβδομάδα χωρίς να τρώει?
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
το συζήτησα με το φίλο μου τον κτηνίατρο από αθήνα και μου είπε οτι μπορεί να ¨αιματωνόταν¨ η περιοχή παραπάνω μετά την επέμβαση, με συνέπεια το πρήξιμο των όρχεων αρα και πόνο ο οποίος είχε ως συνέπεια να μην τρώει ο χουγκάκος και μετά το δεύτερο τρίτο 24ωρο κλείνει το στομάχι ειδικά στη γάτα και χωρίς σπρώξιμο δεν τρέφεται από μόνο του....
πριν λίγο πήγε και έφαγε λίγες κροκέτες!!!
ο ίδιος κτηνίατρος τον οποίο γνωρίζω δέκα χρόνια στείρωσε και τον τάο την προηγούμενη εβδομάδα και ολα πήγαν μια χαρά...
τώρα όμως για τον κρίσνα σκέφτομαι να τον πάω στην αθήνα στο γιωργάκη..
moukelis
Επιφανές μέλος
Ρανια αν δεν τρωει καθολου το ζωο υπαρχει προβλημα μετα το πρωτο 48ωρο.Δες κι εδω.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ρανια αν δεν τρωει καθολου το ζωο υπαρχει προβλημα μετα το πρωτο 48ωρο.Δες κι εδω.
Nαι Δώρα μου δεν αντιλέγω απλά λέω ότι το ίδιο είχε πάθει και ο Αιμιλιάκος. Δεν θυμάσαι την ταραχή που είχα πάρει?

alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Θυμαμαι,αλλα δεν θυμαμαι να μην ετρωγε τιποτα για τοσες μερες.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μέσα στη βδομάδα θα γίνει και εξέταση αίματος...θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...συνεχίζω τη recovery και πήγε δύο τρεις φορές και τσίμπησε και λίγες κροκέτες...ποτέ δεν έτρωγε όσο πρέπει...πάντα γύρω στα 30 γρ....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θυμαμαι,αλλα δεν θυμαμαι να μην ετρωγε τιποτα για τοσες μερες.
Ναι αφού ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν έχει φάει τίποτα πως να κάνει κακάκια του γιατί δεν είχε κάνει ούτε κακάκια. Εντάξει ήταν το ίδιο στυλ του πιέζω να φάει. Είχε χάσει σε μία εβδομάδα 600 γραμμάρια. Το θυμάμαι.
ουρανία καλησπέρα...είναι καλά το μωρό σου??δε θέλω να πιστέψω οτι πήγαμε για στείρωση και θα πάθω τετοια πλάκα...
Μια χαρά είναι 7250 έχει φτάσει ο μπουμπούκος μου. Το θετικό είναι ότι έχει αρχίσει να τρώει ο μικρούλης σου. Απλά να έχεις το νου σου και να τον παρακολουθείς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool