Μήπως έκανα βλακεία;

marestros

Δραστήριο μέλος

Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
γυρνωντας σπιτι σημερα ειδα ενα τελειο μιρκο γατουλινι. πρεπει να ηταν κοντα στον μηνα, μολις με ειδε ηρθε για χαδια και παιχνιδια. ειναι κουκλι. ηταν μπροστα απο μια πολυκατοικια και μυριζε στα δεντρα. αφου το χαϊδεψα μου γουργουρισε κλπκλπ αρχισε να παιζει στην εισοδο της πολυκατοικιας και σοτν δειγμα κηπο που υπηρχε εκει. καταλαβα οτι ηταν εξοικειωμενο με το χωρο, μολις ακουστηκε φασαρια απο την εισοδο της πολυκατοικιας ετρεξε μεσα και εξφανιστηκε. μαλλον θα μενει εκει. δεν ηταν πρα πολυ καθαρο οποτε δεν εχει μαμα.
δεν ηξερα τι να κανω? να το επαιρνα? κι αν το εψαχνε καποιος μετα? να το φιλοξενουσα για μια δυο μερες θα ηταν δυνατον αλλα μετα?
εκανα βλακεια? φανηκε να γνωριζε τον χωρο οποτε μαλλον θα μενει εκει, ε???:/::/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέχασέ το.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλα σκεφτομαι μην τυχον και βγει στο δρομο και το χτυπησουν. επρεπε να το μαζεψω?

Δυστυχώς όλα τα γατάκια του κόσμου δεν μπορούμε να τα σώσουμε, όσο κι αν μας πονά αυτό. Πολλά πράγματα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Δεν πιστεύω ότι έκανες βλακεία, όπως σου είπε και η Νερίνα ξέχασέ το.

¨Οχι πίστεψέ με... :inlove:

καλα τοτε. αφου το λετε εσεις θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι. ελπιζω να μην παθει κατι μονο.

Εγώ διαφωνω! Αν χαιδευεται οπως λες κινδυνευει εξω ιδίως επειδη ειναι πολυ μικρό. Εαν το βλεπεις να κανει χχχ και να κρυβεται απλα δινε του τροφη και νερο εαν ομως χαιδευεται η συμβουλη μου ειναι να το παρακολουθησεις λιγες ωρες κι αν δεις οτι ειναι εκει σε μια δυο ωρες πανε παρτο φιλοξενησε το προσωρινα και να του βρεισκεις σπιτακι με τις γνωστες μεθόδους

αν χαιδευεται λιγικα καποιος το χαιδευει και κατα συνεπια πιθανο καποιος να το φροντιζει... εχει σπιτια εκει κοντα;

ναι εχει σπιτια. επαιζε μπροστα σε μια πολυκατοικια και φαινοταν πολυ εξοικιωμενο με το χωρο και δεν ηταν καθολου φοβισμενο, και μολις ακουστηκε θορυβος απο την εισοδο της πολυκατοικιας ετρεξε να δει τι γινεται!!! οποτε μαλλον καποια σχεση θα εχει με καποιο σπιτι απο αυτα. δεν το εχω ξαναδει απο εχθες το βραδυ .

Παντως ειναι δυσκολο να βοηθησει κανεις ολα τα γατακια :(:(
Σε προσωπικο επιπεδο, επεμβαινω μονο εκει που υπαρχει ιατρικο θεμα, ασθενεια η τραυματισμος. Εκει δεν μπορω να πω οχι. Διαφορετικα θα ειχα αμετρητα γατακια. Καπου επρεπε να βαλω ενα οριο. Μακαρι να γινοταν και να ηταν ετσι η ζωη μου που να μπορουσα να φιλοξενησω εστω προσωρινα οσα ημερα γατακια εβρισκα, μεχρι να αποκτησουν (αν αποκτησουν) σπιτι. Οποτε κι εγω στη θεση σου, αναγκαστικα το ιδιο θα εκανα, οσο κι αν δεν μου αρεσε

Δυστυχώς όλα τα γατάκια του κόσμου δεν μπορούμε να τα σώσουμε, όσο κι αν μας πονά αυτό. Πολλά πράγματα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Δεν πιστεύω ότι έκανες βλακεία, όπως σου είπε και η Νερίνα ξέχασέ το.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Έχουμε υπερ-ευαισθησία για τα ζωντανά και καλά κάνουμε, αλλά για να μην τρελαθούμε πρέπει να σκεφτόμαστε καμιά φορά με την ψυχρή λογική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back