Μήπως γνωρίζετε; - Πυρετός μετά το εμβόλιο

joy1

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η joy1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 176 μηνύματα.
Εχθες πηγα τα 2 γατακια μου σε ενα γιατρο κοντα για εμβολια (ο δικος μου λειπει διακοπες) στον ενα γατουλη 3,5 μηνων οταν του εκανε το εμβολιο δεν το εβαλε καλα (ηταν η βοηθος αυτηνης που ειχε το κτηνιατρειο) και πολυ απο το υγρο βγηκε απο εξω αλλα ειπε οτι δεν πειραζει. Σημερα μου ανεβασε πυρετο μονο αυτος και στη θεση που του εκανε το εμβολιο εχει κανει καρουμπαλο και οταν τον αγγιζω εκει φωναζει και ειναι ακομα ζεστος.Πρεπει να ανυσηχησω?Εχω και ειχα πολλες γατες και ποτε δεν μου ανεβασαν πυρετο ,ουτε μου εβγαλαν γρομπαλακι στο εμβολιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι συνηθισμενο το καρουμπαλο αν ειναι κουλος ο γιατρος ..
το θεμα ειναι να απορηφηθει σε 15 μερες και να μην της κανει αποστημα της γατουλας..

και η divonne οταν ηρθε απο Γαλλια με καρουμπαλο ηρθε αλαλ ευτχως αποροφηθηκε....

συμβαινει συχνα παντως ειναι σαν της νοσοκομες αλλες εχουν βαρυ χερι αλλες ελαφρυ..
το οτι χυθυκε απεξω σημαινει οτι δεν καρφωθηκε με τη μια η βελονα αλλα μη σε ανυσηχει...
αφου εγινε καρουμπαλο σημαινει οτι το βασικο εμβολιο ειναι πια μεσα στον οργανισμο....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ καλο ειναι να μην αλλαζετε γιατρο για εμβολια καλυτερα να περιμενετε δεκα μερες δε χαθηκε ο κοσμος... καλο θα ηταν να τον δει γιατρος καλος

αχ καλο ειναι να μην αλλαζετε γιατρο για εμβολια καλυτερα να περιμενετε δεκα μερες δε χαθηκε ο κοσμος... καλο θα ηταν να τον δει γιατρος καλος

ναι θα συμφωνησω με τη γιασμιν σε αυτο...
εξαλου ηταν η βοηθος γιατρου και οχι η γατρος...;)

Που να σκεφτω οτι με ενα εμβολιο θα τα κανει σκατ.. επρεπε να εμβολιασω την αδερφη του γιατι ειναι μεγαλη και για δωσιμο και βρηκα και κατι αλλα γατακια που επρεπε να τα δει γιατρος επειγοντως και ειπα να παω και αυτον. Μηπως πρεπει να του κανω μαλαξεις σε αυτο το σημειο για να φυγει αλλα δεν με αφηνει και πολυ.

καλυτερα οχι μαλαξεις....
ειχα ρωτησει κι εγω αλλα μαλλον τα ενοχλει.

Μην ανησυχείς, το πρηξιματάκι θα φύγει γρήγορα. Κι ο δικός μου αποκτάει τέτοιου είδους παράσημα όταν δεν κάθεται φρόνιμος στο εμβόλιο. Για μαλάξεις μην το επιχειρήσεις, συνήθως πονάει αρκετά το σημείο. Θα απορροφηθεί μόνο του από τον οργανισμό.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, το πρωι του ειχε φυγει ο πυρετος .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back