Μήπως γνωρίζετε;

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τις διατάξεις για την διατάραξη ησυχίας; και δεν εννοώ μόνο κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. Πχ. απαγορεύεται η μουσική πάνω από κάποια db ( ντεσιμπέλ), ακόμη και σε μη ώρες κοινής ησυχίας.
Ψάχνω να βρω τι γίνεται με τη χρήση κομπρεσέρ εντός οικίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι να κάνεις δουλειές στο σπίτι που απαιτούν κομπρεσέρ δεν μπορεί να σου πει κανείς κάτι....αρκεί να μην το δουλεύεις σε ώρες κοινής ησυχίας!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ξέρω ότι οικοδομικές εργασίες γίνονται μόνο μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι μετά απαγορεύεται:)

Εμένα μου είπε αστυνομικός ότι πρέπει να έχει άδεια ο άλλος για να χρησιμοποιήσει κομπρεσέρ. Άλλος μου είπε ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
Ισχύει αυτό; Ξέρει κάποιος;
Αυτές που απειλούν το γατί μου, γιατί δεν θέλουν τα ζώα και τους ενοχλεί το νιαούρισμα ( και απειλούν γι' αυτό με φόλα), :mad: έχουν όλη μέρα το κομπρεσέρ και με έχουν τρελλάνει.

Εγώ ξέρω ότι οικοδομικές εργασίες γίνονται μόνο μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι μετά απαγορεύεται:)

Το ξέρουμε από έγκυρη πηγή αυτό; Ψάχνω για στοιχεία.

Οταν εκανα ανακαινιση στο σπιτι μου,δεν χρησιμοποιησαν κομπρεσερ αλλα ειχαμε γκρεμισματα τοιχων και θυμαμαι ο θορυβος ηταν εκωφαντικος.
Αν δεν με απατα η μνημη μου το συνεργειο δουλευε μεχρι τις 14.00-14.30
Τωρα για κομπρεσερ, τι να πω ,φανταζομαι ο θορυβος θα ειναι πραγματικα ανυποφορος.Αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι κατι εντελως παροδικο ,δεν θα κρατησει μονιμα οποτε μπορεις (αν εσυ κανεις τις εργασιες) να ζητησεις για λιγο την κατανοηση των γειτονων.:D

Τωρα για κομπρεσερ, τι να πω ,φανταζομαι ο θορυβος θα ειναι πραγματικα ανυποφορος.Αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι κατι εντελως παροδικο ,δεν θα κρατησει μονιμα οποτε μπορεις (αν εσυ κανεις τις εργασιες) να ζητησεις για λιγο την κατανοηση των γειτονων.:D

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα πιο πάνω. Αυτές που απειλούν με φόλα το γατί μου, έχουν το κομπρεσέρ και όχι εγώ.:mad: Και δεν τις έκανε τίποτα η αστυνομία, παρ' όλο που πρέπει να έχουν άδεια. Θέλω να τις έχω στο χέρι, λόγω του γατιού. Γιατί να ανεχτώ τη φασαρία τους, ενώ αυτές τρομοκρατούν το γατάκι μου;
Το κομπρεσέρ είναι φυσιολογικό και το γατί θα του ρίξουν φόλα που νιαουρίζει! :mad: :down:
Όσον αφορά το θόρυβο, στην κυριολεξία αρρώστησα. Είναι και στο φωταγωγό και ακούγεται υπόκοφα.:mad:

Ισχύει αυτό που σου είπα. Ρώτησε και κάποιον σε οικοδομή να στο πει. Σε μια γνωστή που έκανε ανακαίνιση στο σπίτι της κάθε απόγευμα και είχε εργάτες της έστελναν την αστυναμία και σταματούσε αναγκαστικά. Βεβαια μετά τους ξαναέφερνε αλλά γινόταν αυτό το παιχνίδι:)

Ισχύει αυτό που σου είπα. Ρώτησε και κάποιον σε οικοδομή να στο πει. Σε μια γνωστή που έκανε ανακαίνιση στο σπίτι της κάθε απόγευμα και είχε εργάτες της έστελναν την αστυναμία και σταματούσε αναγκαστικά. Βεβαια μετά τους ξαναέφερνε αλλά γινόταν αυτό το παιχνίδι:)

Ευχαριστώ Ουρανία. Να ξέρω τι θα πω στο διοικητή ( που ισχυριζόταν ότι απαγορεύονται να έχεις ζώα), που τα καμάρια του όχι μόνο δεν κάναν συστάσεις, αλλά μου βάλαν τις φωνές ( λόγω του συναδέλφου τους) ότι κάνουν δουλειές και μου είπαν ότι δεν ακούσαν τίποτα από θόρυβο, 4 η ώρα το μεσημέρι, ενώ γινόταν χαμός!!!:mad: :down: Δεν ήρθαν καν και πέρασαν κατά τις 5,30 πατημένοι από το σημείο. Ούτε καν σταμάτησαν.

Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα πιο πάνω. Αυτές που απειλούν με φόλα το γατί μου, έχουν το κομπρεσέρ και όχι εγώ.:mad: Και δεν τις έκανε τίποτα η αστυνομία, παρ' όλο που πρέπει να έχουν άδεια. Θέλω να τις έχω στο χέρι, λόγω του γατιού. Γιατί να ανεχτώ τη φασαρία τους, ενώ αυτές τρομοκρατούν το γατάκι μου;
Το κομπρεσέρ είναι φυσιολογικό και το γατί θα του ρίξουν φόλα που νιαουρίζει! :mad: :down:
Όσον αφορά το θόρυβο, στην κυριολεξία αρρώστησα. Είναι και στο φωταγωγό και ακούγεται υπόκοφα.:mad:

Αυτο με την αδεια, το'χω δει σιγουρα,αν κανεις καταγγελια η αστυνομια ερχεται και τους σταματαει τις εργασιες ωσπου να βγαλουν αδεια.Τωρα οσο και μεσο να εχουν δεν μπορουν να ειναι κρατος εν κρατει.Υπαρχει ακομη και η πολεοδομια(εκει ουσιαστικα πρεπει να βγαλουν αδεια) η οποια λογικα θα επρεπε να τριβει τα χερια της, ετοιμα λεφτα τους δινεις.Και εκει μεσον εχουν?:hmm:Τωρα για τους νομους διαταραξεις κοινης ησυχιας ,λογικα ενας δικηγορος θα ξερει σιγουρα.Αλλα και εναν γνωστο μηχανικο να εχεις, που ασχολειται με οικοδομικες εργασιες, θα ξερει δουλεια του ειναι.:)

Αυτο με την αδεια, το'χω δει σιγουρα,αν κανεις καταγγελια η αστυνομια ερχεται και τους σταματαει τις εργασιες ωσπου να βγαλουν αδεια.Τωρα οσο και μεσο να εχουν δεν μπορουν να ειναι κρατος εν κρατει.Υπαρχει ακομη και η πολεοδομια(εκει ουσιαστικα πρεπει να βγαλουν αδεια) η οποια λογικα θα επρεπε να τριβει τα χερια της, ετοιμα λεφτα τους δινεις.Και εκει μεσον εχουν?:hmm:Τωρα για τους νομους διαταραξεις κοινης ησυχιας ,λογικα ενας δικηγορος θα ξερει σιγουρα.Αλλα και εναν γνωστο μηχανικο να εχεις, που ασχολειται με οικοδομικες εργασιες, θα ξερει δουλεια του ειναι.:)

Γκρεμίζουν εσωτερικά και κάνουν ανακαίνιση στο μπανιο έμαθα. Τι στο καλό θέλει το κομπρεσέρ;
Κάλεσα 4 και κάτι την αστυνομία και πέρα βρέχει. Και όταν ξανακάλεσα και για το κομπρεσέρ, μου έβαλε τις φωνές ο αστυνομικός που δεν τον άκουσα για να βγω ( που να τον ακούσω με τόση φασαρία!) και που δεν αφήνω τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους, ενώ στις 4 η ώρα δεν άκουσε αυτός φασαρία!!!:mad: Καλέ χαλούσε ο κόσμος με τα φτυάρια και τα γκάπα κούπα, τα γκρεμίσματα, κουφός ήταν;
Μα είναι οι γονείς συναδέλφου τους, δεν έπρεπε να τους καλύψουν;
Για το γατί ήξερε να μου πει ο διοικητής ότι απαγορεύεται να το ξεμυτίζει στην αυλή! :blink: :down::down: :mad:
Για την κάλυψη που κάνουν, θα κάνει την πάπια αύριο.:mad:
Άκου εκεί δεν κάναν φασαρία; :down:

Προφανως Ζοο επειδη αυτες οι εργασιες δεν θα κρατησουν επ'αοριστο,
λογικα σε μια-δυα μερες θα τελειωσουν να γκρεμιζουν, το τραβαει η αστυνομια και κανει τον χαζο ωσπου να περασει ο χρονος και να τελειωσουν.:hmm::(

Προφανως Ζοο επειδη αυτες οι εργασιες δεν θα κρατησουν επ'αοριστο,
λογικα σε μια-δυα μερες θα τελειωσουν να γκρεμιζουν, το τραβαει η αστυνομια και κανει τον χαζο ωσπου να περασει ο χρονος και να τελειωσουν.:hmm::(

Νίκη μου χωρίς να θέλω να απογοητεύσω την ζοο εξαρτάται από τις εργασίες. Εμάς δίπλα στο σπίτι μας στην Κέρκυρα έκαναν εργασίες για κάνα μήνα και τις κάναν παράνομα και το απόγευμα αλλά ο πατέρας μου επειδή είναι γνωστοί χρόνια δεν ΄΄ηθελε να πει τίποτα. Μερικές φορές έχει τόσο θόρυβο σαν να σου γκρεμίζουν το σπίτι. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς από την δουλειά και να έχεις αυτό στα αυτιά σου? Ο Νόμος ισχύει αλλά επειδή τα περισσότερα μαστόρια δουλεύουν σε οικοδομές ως τς 14.30 πάνε μετά στα σπίτια και για αυτό δουλεύουν ακατάλληλες ώρες:)

Νίκη μου χωρίς να θέλω να απογοητεύσω την ζοο εξαρτάται από τις εργασίες. Εμάς δίπλα στο σπίτι μας στην Κέρκυρα έκαναν εργασίες για κάνα μήνα και τις κάναν παράνομα και το απόγευμα αλλά ο πατέρας μου επειδή είναι γνωστοί χρόνια δεν ΄΄ηθελε να πει τίποτα. Μερικές φορές έχει τόσο θόρυβο σαν να σου γκρεμίζουν το σπίτι. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς από την δουλειά και να έχεις αυτό στα αυτιά σου? Ο Νόμος ισχύει αλλά επειδή τα περισσότερα μαστόρια δουλεύουν σε οικοδομές ως τς 14.30 πάνε μετά στα σπίτια και για αυτό δουλεύουν ακατάλληλες ώρες:)

Aν μου φερόταν εντάξει, κορίτσια, θα έβαζα ωτοασπίδες και ας είμαι από προχθές το βράδυ με έμετους από τον πονοκέφαλο.
Αλλά επειδή μου έχουν κάνει πάρα πολλά ( γιατί έριξα κοινώς χυλόπιτα στο μπάτσο γιο τους-:sick: ), βρίζουν , καταριούνται, χλευάζουν την αναπηρία μου και τρομοκρατούν το γάτο μου, απειλόντας με φόλα, δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. :mad: Και αυτούς και το αστυνομικό τμήμα που τους καλύπτει.
Από το αρχηγείο της αστυνομίας μου είπαν ότι απαγορεύεται να κάνουν εργασίες και πρέπει να τις σταματάνε και αρνούνται να στείλουν περιπολικό. :mad: :down:
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους μαζί τώρα. Και το διοικητή που πήρα να του ζητήσω το λόγο που δεν εφαρμόζουν τους νόμους και εκτός των άλλων επαίμενε πάλι, ότι απαγορεύεται να έχω ζώο στο σπίτι ακόμη και όταν είναι σε μονοκατοικία...:mad::mad::mad: Τον υποχρέωσα να πάρει το νόμο στα χέρια και του υπέδειξα ότι ότι και να λέει για να τους καλύψει, ο νόμος λέει άλλα...και αυτό το χαβά του. :down::down::down:

Όχι ζώα στο σπίτι, επέμαινε. :mad:

ποιος ειπε αυτο το @#$%$#@$%^?οτι απαγορευεται να εχεις ζωο σπιτι????????καλα δεν ξερουν την νομοθεσια...μπορεις να εχεις μεχρι 2 ζωα σπιτι...αρκει να μην ενοχλουν την πολυκατοικια τις ωρες κοινης ησυχιας..ρωτα και στο συνηγορο του πολιτη ..στελνουν συσταση για αυτα τα πραγματα...

Nα προσέχεις μην κάνουν κάτι στον γατούλι σου:hmm:

Ζοο νομιζω οτι η ria23 εχει δικιο, το καλυτερο ειναι να ρωτησεις τον συνηγορο του πολιτη για την ακριβη νομοθεσια(να στην δωσουν γραπτως) αλλα και για τον ρολο της αστυνομιας στην περιπτωση που περιγραφεις.:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back