Μήπως δεν μπορέσω να κάνω παιδί λόγω γάτας;

Γιαννανικος

Νεοφερμένο μέλος

Η Γιαννανικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
καλησπερα παιδια σε ολοθσ..θελω να σας ρωτησω αν υπαρχει κινδυνος να μη μπορεσω να κανω παιδι απο τις τριχες τις γατας η να παθω καποια αλλη ασθενεια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:)
όχι...με καμία απολύτως δύναμη να μην μπορέσεις να κάνεις παιδί..απο τη συμβίωση με γάτα.Δυστυχώς..ακόμα και σήμερα υπάρχουν και κυκλοφορούν αυτοι οι μύθοι.Δες εδώ ,κυρίως εκεί που λέει για την τοξοπλάσμωση,η οποία έχει δαιμονοποιηθεί...αλλά είναι πολύ δύσκολο να την κολλήσουμε απο τις γάτες,και πάλι δεν προκαλεί ανικανότητα αναπαραγωγής..και εδω...
Και ξαναλέω...ότι δεν υπάρχει καμία ασθένεια της γάτας,που να κολλάει σε άνθρωπο,και να τον κάνει να μην μπορεί να κάνει παιδιά.Αυτά..τα λέγανε οι γιαγιάδες στο χωριό..που ήταν εντελώς άσχετες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τη γάτα ο άνθρωπος δεν κολάει σχεδόν τίποτα και σίγουρα δεν υπάρχει θέμα γονιμότητας.Ο αδελφός μου κι εγώ μεγαλώσαμε με <<κοπάδια>>γάτες,όχι μόνο σπιτικές αλλά και πολλές αδέσποτες,αυτός έχει 2 παιδιά κι εγώ 3!!!

Εξαρτάται από τον αριθμό των τριχών. Πάνω από 500, σίγουρη στειρότητα.

ΥΓ: Αστειεύομαι. Δεν κινδυνεύεις από τίποτα.

σε ευχαριστω πολυ ..δεν ξερω κι εγω οτι ακουω λεω!χιχι.

χαχαχαχαχαχα αυτον τον φοβο τον εχω χρονια και δεν μπορουσα να εχω ενα γατακι που τοσο θελω !

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πάρε χωρίς φόβο κι ένα και δύο γατάκια και αργότερα σίγουρα θα κάνεις κι ένα και δύο και.....παιδάκια!!!

Να πάρεις γατάκια χωρίς φόβο,και να μας ανεβάσεις φωτογραφίες πολλές με τα ναζάκια τους!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους
Η γάτα μου ηταν αδέσποτο όταν τη βρήκα δε μου μετέφερε το καημενακι καμία
Αρρώστια όλα αυτα είναι χαζομαρες που βγήκαν απο άσχετους ανθρώπους
Έχω κάνει δυο παιδάκια κι έχω Σπιτι δυο γάτες κι ένα σκύλο
No problemo
Το περίφημο ξωπλασμα είναι πιο εύκολο να το κολλησεις απο ζαρζαβατια που δεν
Πλυθηκαν σωστά παρα απο την ίδια τη γάτα κι αυτο γιατί στην ουσία
Ο τρόπος που κολλάει είναι να πιάσεις κοπρανα γατουλας που έχει την ασθένεια
Και μετα να τα βάλεις στο στόμα σου
Απίθανο δε νομίζεις;
Ακόμα κι αν το κολλησεις στην ουσία είναι μια ελαφριά μορφή γρίπης
Και μετα αποκτας αντισώματα
Το σίγουρο είναι ότι δεν προκαλεί στειροτητα
Οπότε καλή τύχη στην εύρεση της γατουλας που θα σου κλέψει την καρδιά
Φιλουμπες
Ν*

Ποσο μου αρεσουν οι φιλουμπες σου στο τελος!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

Λοιπον..ετσι ειναι οπως τα λες...ειναι εντελως απιθανο να κολλησουμε τοξοπλασμωση καταρχην απο γατα που ζει μεσα στο σπιτι,και που δεν την ταιζουμε με ωμα εντοσθια ή ωμο9 κρεας τελοσπαντων...και επισης,ακομα και εξω να βγαινει..αν καθαριζουμε την τουαλετα μια φορα την ημερα.Κυριως απο μισοψημενα κρεατα,αλλαντικα παρακαλω,και απλυτα λαχανικα την παθαινουμε την τοξοπλασμωση..και ειναι επικυνδινη μονο στις εγγυους για το εμρυο.Καμια σχεση με στειροτητα..και ολα αυτα ποπυ ελεγαν οι γιαγιαδες μας..μεσα στην αγνοια τους.
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=433

https://www.interpet.gr/themata/ktiniatrika/ktiniatrika_themata/toxoplasmosi_160406.htm

φιλουμπες..:D

γραφεται εδω,καποιες φορες οτι καλο ειναι οι γατες να τρεφονται με ωμο κρεας συκωτι...κλπ.δεν υπαρχει κινδυνος για τοξοπλασμα με την ωμη διατροφη;

Δίνω ωμά (φρεσκα και κατεψυγμένα) εδώ και ένα χρόνο περίπου και δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αν βάλεις το κρέας στην κατάψυξη για 24 ώρες σκοτώνεται το παράσιτο. Ακόμα και αν 1 στις 1000 κόλλησει η γάτα τοξόπλασμα, πρέπει να φας τα περιττώματά της για να κολλήσεις και εσύ. Απίθανο σενάριο.

Tα ποστ που αφορουσαν την ωμη διατροφη,μεταφερθηκαν στο σχετικο θεμα εδω.:)

εχω 13 χρονια γατο,εχουνε περασει απ τα χερια μου πανω απο 100,τωρα εχω βρει και 5 μωρα γατακια 6 γατες συνολο,εχω δυο παιδια,υγιεστατα,ειχα μια εγκυμοσυνη τελεια,δε ξερω τι αλλο παραδειγμα να σου πω για να σε πεισω,το πρωτο τεστ της εγκυμοσυνης ο γατος μου το κανε,μυριζε την κοιλια μου πριν ακομα να εχω καθυστερηση και νιαουριζε περιεργα,χαχα και τις δυο φορες που το εκανε ημουν εγκυος και δεν το ηξερα.
οσο για τα μικροβια,περισσοτερα μου χουν φερει απ το σχολειο,παρα απ το σπιτι.
και κατι ακομα η επαφη με γατες θα σε βοηθησει να γινεις καλλυτερη μητερα!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back