Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
04-01-09
10:17
Μαριλίς κανένα νεότερο ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
04-01-09
19:19
Έχει δίκιο η Κρίστεν, Μαριλίς. Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Ήδη έχεις κάνει πολλά γι' αυτό το γατάκι και χίλια μπράβο σου!Μην σκέφτεσαι όμως ότι έχει φταίει η κακή σου τύχη ή κάτι τέτοιο. Σε καμιά περίπτωση, όσοι αγαπάνε τα ζώα δεν μπορεί να τους φέρνουν γρουσουζιά (εγώ δεν πιστεύω στην γρουσουζιά)

Όσο για την εγχείρηση, συζήτα ό,τι φόβο έχεις και δεν έχεις με τον κτηνίατρο. Η ενημέρωση σκοτώνει τον φόβο!

Μια εγχείρηση πάντα έχει κάποιους κινδύνους (και για τους ανθρώπους, όχι μόνο για τα ζώα). Όμως, αν μπορεί να εξασφαλίσει στο γατί και σε όλους εσάς μια καλή ποιότητα ζωής, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις θάρρος και να την κάνετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilis
Νεοφερμένο μέλος
Η Marilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
25-01-09
13:06
Γεια σας φίλοι μου,
Χάθηκα για λίγο γιατί είχα να τελειώσω μια εργασία που μου άλλαξε τα φώτα.
Το γατί μου είναι,σωματικά, μια χαρά! Επανήλθε. Έχω κάνει όμως μια διαπίστωση: τώρα πλέον τα κάνει μόνο μέσα στο σπίτι, εννοώ οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ακόμη και επάνω μας. Το σπιτάκι της είναι πεντακάθαρο, το ίδιο και η αμμολεκάνη της. Ακόμη και όταν τη βγάζω στο μπαλκόνι δεν κάνει τίποτα, μόλις την βάλω μέσα γουργουρίζει και παίζει και τα αμολάει.
Ξέρω ότι σας έχω κουράσει με το όλο θέμα αλλά το γατί μου είναι ανεπιδεκτο μαθήσεως!
Χάθηκα για λίγο γιατί είχα να τελειώσω μια εργασία που μου άλλαξε τα φώτα.
Το γατί μου είναι,σωματικά, μια χαρά! Επανήλθε. Έχω κάνει όμως μια διαπίστωση: τώρα πλέον τα κάνει μόνο μέσα στο σπίτι, εννοώ οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ακόμη και επάνω μας. Το σπιτάκι της είναι πεντακάθαρο, το ίδιο και η αμμολεκάνη της. Ακόμη και όταν τη βγάζω στο μπαλκόνι δεν κάνει τίποτα, μόλις την βάλω μέσα γουργουρίζει και παίζει και τα αμολάει.
Ξέρω ότι σας έχω κουράσει με το όλο θέμα αλλά το γατί μου είναι ανεπιδεκτο μαθήσεως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum