Μήπως είναι άρρωστος ο γατούλης μου;;;

kalli0709

Νεοφερμένο μέλος

Η kalli0709 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
καλημερα..
εδω και δυο μερες εχω παρατηρησει καποια πραγματα στη συμπεριφορα ενος γατουλη που φροντιζω στην αυλη μου..ενω παντα ετρωγε..ηταν παιχνιδιαρης και εμενε παντα εξω απ το σπιτι μου..τις τελευταιες 3 μερες δεν τρωει που..ειναι ολη μερα εξαφανισμενος και η ουρα του ειναι συνεχως κατω..τι μπορει να εχει????ανησυχω γιατι δεν ειναι τοσο ημερος ωστε να τον παρω αγκαλια και να τον παω σε ενα κτηνιατρο!!!!!!!:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Η εμπειρία που έχω από ένα αδέσποτο που προσέχω στη Σαλαμίνα είχε τα ίδια συμπτώματα. Παρουσιαζόταν που και που μόνο για να τσιμπήσει και μετά εξαφανιζόταν. Ο βηματισμός του δεν ήταν σταθερός Σ εσένα μάλλον εξαφανίζεται γιατί πάει και ξαπλώνει κάπου αλλού.

Κάνε υπομονή, σε λίγο θα σου απαντήσουν πιο έμπειρες από εμένα.

Πάντως άκεφες γάτες που δεν τρέχουν και παίζουν που ενώ σε γνωρίζουν κάποια στιγμή δεν δέχονται να τις πλησιάζεις πρέπει να πηγαίνουν σε γιατρό και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Το αδέσποτο (Αράπη τον λέμε) για τρεις μέρες προσπαθούσα να τον βάλω στο κλουβί να τον πάω στον γιατρό. Στο τέλος όταν δεν είχε δυνάμεις πια, κατόρθωσα να τον συλλάβω και να τον σώσει ο κτηνίατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ`ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου..θα τον παρακολουθήσω κανα δυο μέρες ακόμα και μετά θα δω τι θα κανω...

Αν θελεις ρωτα και τον κτηνιατρο του site να σου δωσει καποια συμβουλη.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο link στο site που μπορώ να στείλω την ερώτησή μου?Ρωτάω γιατί είμαι καινούργια και δεν έχω μάθει ακόμα τις διαδικασίες..:)

Μπορεις να ρωτησεις εδω https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
Ευχομαι τα καλυτερα για το γατουνακι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back